Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorun yasal fiyatı 2900 YTL.Anahtar teslimi 3100 ytl.Polenin bilgisayar sayfasını güncellememişler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır burayı takip ediyorum, bende Zealsun almaya kara verdim sizler sayesinde
    benim merak ettigim bu motora geniş lastik takabiliyormuyuz?

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Arkadaşlar size hem iyi hem kötü haberlerim var 1. haber ankarada zealsun bayi yok geçen seneki dümenciler kapattı sigortacının sesi diye bir dergi çıkarıyor gördüğünüz her yerde sizleri olayı protesto ederek dergiyi alan kişileri firma hakkında uyarmaya davet ediyorum....

2. yedek parça için adanadan orhan beyi aradım telefondaki muhabbet dışında hiçbir samimiyet yada tanışıklığımız yok bana istediğim parçaları fakslamamı hemn kargolayacağını ama tek ricasının çıkan parçaları ona göndermem olduğunu söyledi ve hemen yardımcı oldu

3.Bu arada ben benim yakama yapışıp prens isteyenler olduğunu söyledim siparişleri benim üzerimden alabilmem konusunda yardımcı olacak ve iyi bir tamirci bulursak hemen servis yetkisini vereceklerini söyledi anlayacağınız

ANKARA DA İYİ BİR MOTOR USTASI BULUP BU İŞİ ORGANİZE ETMEMİZ LAZIM

ok?
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    selam arkadaşlar ..bildiğim kadarıyla birçok arkadaşımızın eksoz başlangıcı sarardı..yalnız criminalin motorunda böle bir sararma göremedim nazar değmesinn.. bildiğim kadarıyla bu motora fazla yüklenmekten hararetten kaynaklanıyor.. bu sararma daha önce forumda konuşuldu..ama baya zaman geçti bunu önleyebilen yada geçirebilen varmı? bide bizim motorun sübab ayarları nedir ? ? )
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

bayan motorcu yokmu bu forumda belki o benim soruma cevap verir? burda erkekler kendi gruplarını kurmuş gidiyolar...

Arkadaşım bayan olman sorularına bayan cevap verecek anlamı taşımıyo.Biraz sabırlı olursan sana cevap veren olur.18 inç janta uygun daha kalın yanak lı lastikler takabilirsin ama fiyatlar tuzlu olur bilmiş ol.

Tener wALLA ÇOK DİKKATLİSİN YA.HELAL OLSUN SARARMA OLMADIĞINI FARKEDEN Bİ SEN VARSIN.
    Genel sebepler arasında sıcak egzosta su vurmak.Islanınca kurulamamak.Ve tozları sık sık silmek önemli.Ayryca egzost soğukken WD 40 ile temizliyorum.İyice silip en az 1 gün sonra çalıştırıyorum.Aynı gün çalıştırmayın WD 40 ın uçması gerekli.Bunlar egzostun ömrünü uzatmada önemli detaylar

yanlış anlaşılmaya sebep oldusam özürdilerim
    bana kimsenin cevap yazmıyacağını düşünmüştüm...
    özür dilerim

:Merak etme burda her zman cevabını alırsın.Ben de yardımcı olurum sana.İstersen özelden de sorabilirsin.Biz de yardımlaşmak herşeyden önce gelir.
    Cumartesi sabahı rehabeti ilk anda görmedim mesajını yoksa geceden cevaplardım emin olabilirsin

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Benimde egzos sarardı hatta üstündeki nikelajları kalktı çok kötü görünüyor -CRiminAL- dediği doğru ben uzun yoldan sonra hep egzos sıcakken tazikli suyla yıkatmaya verirdim büyükbir olasılıkla ondan oldu neyse yenisi alıcaktım yada bu motora uyan daha havalı bir egzos ama bizim servis sağolsun boyatırız nikelaj attırırız daha ucuza gelir gedidi bu arada boyatmadan önce egzosu kestirim ucları yere bakar şeklinde öyle boyatıcam motoru gösteren egzosmuş onu öğrendim egsoz kötü olunca rahat edemiyorum. Bu arada akü almak istiyorum kaliteli sağlam bir akü modeli tavsiye edebilirmisiniz eskiden bizde araba varda aklımda kalan mutlu aküydü ama bizim motoda yok galiba tavsiyelerinizi bekliyorum.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Guguk kardeşim akü olarak BOSCH 9 amper tavsiye ederim üstelik 35 ytl ben alalı 2 hafta oluyor oldukça memnunum.

Şu eksoz olayında kesen arkadaşlardan ses gönderirlerse çok memnun oluruz.

Eksozun kararması yada sararması bence fazla bi problem değil.

Nikelaj attırırsanız yenisinden güzel görünür

Sticker
    http://www.hepsiburada.com/productDe...m061119#tablnk

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde egzos sarardı hatta üstündeki nikelajları kalktı çok kötü görünüyor -CRiminAL- dediği doğru ben uzun yoldan sonra hep egzos sıcakken tazikli suyla yıkatmaya verirdim büyükbir olasılıkla ondan oldu neyse yenisi alıcaktım yada bu motora uyan daha havalı bir egzos ama bizim servis sağolsun boyatırız nikelaj attırırız daha ucuza gelir gedidi bu arada boyatmadan önce egzosu kestirim ucları yere bakar şeklinde öyle boyatıcam motoru gösteren egzosmuş onu öğrendim egsoz kötü olunca rahat edemiyorum. Bu arada akü almak istiyorum kaliteli sağlam bir akü modeli tavsiye edebilirmisiniz eskiden bizde araba varda aklımda kalan mutlu aküydü ama bizim motoda yok galiba tavsiyelerinizi bekliyorum.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Hepsiburadadaki stickerdan sakın almayın ben aynı hatayı yaptım.Benimki gibi değil gri alacalı renkli çıkıyo.Bir de benim yan kapaklardaki küçükler kadar ufak.8 cm falan.İnternetten almayın öyle şeyler görmeden.Ben 5 gün evvel aldım kargoyla geri gönderdim.Haberiniz olsun.
    Bu arada ben akü olarak Micron 12V 12 Amper kuru tip aküye geçtim.Biraz kalındır zor monte edilir ama performansı çok iyi.

Bugün yaptığım son eklemeleri de göstereyim bari size.Fuardan aldığım yeni deri takımlar ile elcikleri taktım.Bir de mis gibi cila.Bundan yakışıklısı olamaz yani.
    Bundan sonra egzostun kesimi depoya ve kapaklara grenaj şerit çekimi kaldı onları da en kısa zamanda bitireceğim.

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    çook güzel yapmışşın kardeş motoru deponun üstündeki deri özelmi yaptırdın hazırları varmı?

Bide bilmiyorum başkasının başına geldimi radyatörün yağ hortumu başın dan ikinceye çatladı benimkinin sarsıntıdan dediler onun yerine daha esnek bişey gerekli ama ne olduğunu bilmiyorum basınçlı yağ hortumları plastik sıcaktan ettkilenir heralde hem elestik hem de sıcağa ve basınca dayanıklı bşey lazım ama NE?

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Criminal selamlar

gerçekten çok emek harcamışsın tebrik ederim
    işlerimden dolayı bende çok az girebiliyorum kusuruma bakmayın :(
    sinyal konusunda özellikle 4 lü flaşör yapımında kolay bir yöntem buldum. Sizlerle paylaşmak isterim

Resimler maalesef yok, ama yapımı çok çok kolay bir şey.
    Malzemeler :
    -yeterli uzunlukta kablo (2 li),buton.
    yapılışı:
    koltuğu çıkarın, plastik bir koruma içinde kablo demeti göreceksiniz (büyük olanı) açık mavi ve turuncu kablonun fişleri içine(sağ ve sol sinyalin + kutbudur)
    2 li kablonuzun bir ucunu turuncuya diğer ucunu da açık mavi ye bağlıyorsunuz (metal fişin üstüne sarın sıkıştırın.Kesip ek yapmanıza gerek yok)
    kabloyu gidona kadar uzatıyorsunuz,güzelce sabitliyorsunuz ve kablonun 2 ucunu da butonunuza bağlıyorsunuz. Butonu sinya tuşuna yakın bir yere sabitliyorsunuz. Sonra koltuğu vs. yi toplayıp deniyoruz

sinyallerin 4 lü yanması için butona basıyorsunuz ve ardından sinyalinizin sağ veya sol unu yakıyorsunuz,buton basılıysa sinyaller 4 lü olarak aynı anda yanıp sönecek ve bip sesi de olacaktır.
    Butonu kapatırsanız sinyal eski konumunda yanmaya devam edecektir. Flaşör rölemiz lambaların hepsini aynı anda yakmaya yetecek güçtedir,her hangi bir sorun çıkarmayacaktır.
    Elektrik bilginiz yok ise sakın müdehale etmeyin derim

Eğer "ben sinyalden bağımsız bir devre istiyorum" derseniz otomobillerde kulanılan 3 uclu arıza flaşöründen alıp uğraştırmacalı bir devre yapmanız gerekecektir.

Kıçınıza yapışan araçları bu şekilde uzaklaştıra biliyorsunuz motorumuzu cüsseli gördükleri için hızlı gittiğini zannediyorlar ve bizi tehlikeye sokacak şekilde yaklaşıyorlar. resimleri yakında koyarım

yazın yağ hararet ve yağ basınç göstergesi koymayı planlıyorum ama radyatör kısmında oynamalar yapılması gerekecek.

saygılar.

Rica ederim dostum.Bende dediğin yöntemi uygulamıştım ama koltuk altından değil de onların hepsinin far içinde birleştiği bi soket var ordan gidona direk aldım.Daha kısa mesafeden kablo çekmek kolayıma geldi.

Deri depo korumasını soran arkadaş için de ölçü verdim özel yapıldı sonra üstüne monte edilirken köşelerini düzeterk uyarladım.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Arka çantalar suni derimi gerçekmi?
    Gerçek gibi duruyor
    Sticker olayını güzelce araştıralım görerek alalım o zaman
    Deri olayı toplamda ne kadar mal oldu?
    Arka çantalarda özel yapım mı?
    Benim çantalar suni deri ama çok iş görüyor....
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim dostum.Bende dediğin yöntemi uygulamıştım ama koltuk altından değil de onların hepsinin far içinde birleştiği bi soket var ordan gidona direk aldım.Daha kısa mesafeden kablo çekmek kolayıma geldi.

Deri depo korumasını soran arkadaş için de ölçü verdim özel yapıldı sonra üstüne monte edilirken köşelerini düzeterk uyarladım.
    Elçikler tutmanı zorlaştırıyor ise benim yöntemimi deneyebilirsin...

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsiburadadaki stickerdan sakın almayın ben aynı hatayı yaptım.Benimki gibi değil gri alacalı renkli çıkıyo.Bir de benim yan kapaklardaki küçükler kadar ufak.8 cm falan.İnternetten almayın öyle şeyler görmeden.Ben 5 gün evvel aldım kargoyla geri gönderdim.Haberiniz olsun.
    Bu arada ben akü olarak Micron 12V 12 Amper kuru tip aküye geçtim.Biraz kalındır zor monte edilir ama performansı çok iyi.

Bugün yaptığım son eklemeleri de göstereyim bari size.Fuardan aldığım yeni deri takımlar ile elcikleri taktım.Bir de mis gibi cila.Bundan yakışıklısı olamaz yani.
    Bundan sonra egzostun kesimi depoya ve kapaklara grenaj şerit çekimi kaldı onları da en kısa zamanda bitireceğim.

!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Gerçek deri olmaz.Sadece içinde kullanılır.Deri su çeker güneşte çatlar.Nemden çürür ve dökülür.
    Sadece gerçek deri oranı daha çok olan çantalar kaliteli ve fiyatları çok üsttedir.Held marka çantalar buna örnektir.
    Benim çantalarım da suni deri lateks koyun derisi karışımı.Gerçek bir deri mont gibi görünmesinin sebebi fırçalanıp badem yağı ile tarafımdan doyurulmasından kaynaklanıyo.Az bi tabaka badem yağı ile(çantalar yeni ise)süngerle yedirin.Fazla sürmeyin suni deri fazla yağı kusar.Deri ürünlerinin en iyi bakımı badem yağıdır...

Öndeki sosis,yan heybeler,süet elcikler ve depo koruma fuardan sipariş edildi.Hepsini 140 liraya havada kaptım.Bi de aynı yan çantalar şeklinde fakat daha büyük bi lateks kaplı suni deri sissy bar çantası sipariş ettim şu an üretimde.

criminal stromlord kardeşlerim hepinizden ALLAH razı olsun bunca zahmete girmişsiniz.bütün arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ederim. valla ne diyim ben bu kadar uğraşamazdım galiba . karşılık beklemeden yaptığınız bunca zahmet için size dua ediyorum.
    bide şu far meselesi vardı h4 e çevirme onuda resimli bi şekilde anlatabilirmisiniz

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı efeuydu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çook güzel yapmışşın kardeş motoru deponun üstündeki deri özelmi yaptırdın hazırları varmı?

Bide bilmiyorum başkasının başına geldimi radyatörün yağ hortumu başın dan ikinceye çatladı benimkinin sarsıntıdan dediler onun yerine daha esnek bişey gerekli ama ne olduğunu bilmiyorum basınçlı yağ hortumları plastik sıcaktan ettkilenir heralde hem elestik hem de sıcağa ve basınca dayanıklı bşey lazım ama NE?
    ben de tam bunu soracaktım motora oturunca soldaki hortumun başından çok hafif yağ sızıyor benim. fazla değil ama. yere damlamıyor ama hortum yağ içinde. kalın pul yerine incesi takılcaktı diye okumuştum forumda ama tam hatırlayamıyorum. ne yapmak lazımdır acaba?
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Alıntı efeuydu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

öncelikle herkese selam havalar ısınınca topic te hareketlenmiş hortum için servise gidin kauçuk gibi hortum var polenden sipariş edip getirtiyorlar ısıya dayanıklı hemde orjinal tavsiye ederim ama sarı kaynağı da yaptırabilirsin
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    teşekkür ederim ceash servise söliyeyim de getirsinler o zaman sarı kaynak daha önce yaptırdım yine başıma geldi onun için çözüm komple değişim galiba zogsten in 150 lik bi modelinde yine yağ soğutma gördüm onun kiler sohben borusuna benzer yani dışı metal örgülü idi öle bişey olsa daha ii olur heralde..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler