Bisandan GS 250 Racing 2007
Reklamlar
-
Reklamlar
-
alla alla ya ne motorlar geliyo piyasaya dahada neler gelecek
-
sağol just_life
peki bunun fiyatı ne kadar olur bir fikri olan varmı
5500 ytl civarı varmıdır yoksa 4000 falanmı
-
mostwanted_57 fiyat hakkında fuardada bir şey göremedim ama tahminen 5000 den assagı olmaz yukarı olabilir bu bir tahmin ama
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
peki yedekparçasıda gelecekmi
allah cezasını versin onların
-
Arkadaslar Fuarda Benimde Dikkatimi Cekti Bu Motor 5500 Ytl Civari Olacakti (Ötv Den Önce) Ama Bu Motorun Orjinal Hali Zaten Şu Anda Pİyasada Bulunuyor Kirmizi Beyaz Olarak Galİba Getİren Fİrmanin Adida Polen Motor Dİye Bİr Şeydİ
-
zealsun zs 200 gs bu motorun kırmızı beyaz olanı.
her ikiside çinin en kalteli üreticisi zongshen tarafından üretilmiş fakat bu motor 250 cc lik. fuar fotolarında vardı ve fiyatı yanılmıyorsam 4500-5000 ytl civarı olacaktı
-
Bu motor Zealsun zs 200 gs'den daha büyük ve 250 cc hacimli bir motora sahip
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Fuarda sorduğumda 5000-5500 arası dediler.
-
-
5500 artı yeni ötv ise bence girilmez arkadaşlar onun yerine ikinci el temiz bi makine alınabilir bence ama
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
-
Bu motor seneye gelcek deniyor ama ben Aydın'da bir bisan bayisine sordum 2 hafta içinde gelicek dedi fiyatınada 4.800 dediler..Bilmiyorum sizce değermi bu motora bu fiyat?
-
bu motor 4000 e kadar alınır yukarısı alınmaz motor fiatları asagı doğru inecek
hemen atlamayın.
-
hocam her ne olursa olsun bir çinliye bu kadar para verilmez.. çok pahalı.. 4000 den yukarı vermem..
-
abi süper ama lastromantic e katılıyorum nel er neler çıkıyor..kararsız bırakıyor insanı
-
ZEALSUN GS 250 cc
arkadaşlar bende var Winner 250 cc aynısı 11000.km deyim 1 yikadar oldu gayet güzel km.hızzı 140 buluyor yedek parcasınıda var bir sorun göremiyorum .
servise dikkat edin bilmeyenden emil deyilseniz motoru oynatmayın .benim servis motoru bozdu bende dışarıdan başka ustalara yaptırdım şimdi çok iyi
-
5 para etmez kusura bakmasınlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Dostum neresi farklı bunun ? Bildiğin Zealsun un aynısı iştee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
o zaten zealsun ..........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler