Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Aralık 2013, 01:18
teknik özellikler güzel. abd de satışa sunulacakmış. bizde gt250r dan düşük fiyata gelirse satar. net.
GD250N
ENGINE
Type Liquid cooled DOHC 4-valve Single cylinder
Displacement 249cc
Bore x Stroke 73 x 59.6
Compression Ratio 12 : 1
Max Power 20.59 kW (28 ps) @ 9500 RPM
Max Torque 24.17 Nm (2.46 kgf.m) @ 7000 RPM
Fuel System Fuel injection
Lubrication Wet sump
TRANSMISSION
Clutch Wet, Multiplate
Gear Constant mesh, Close ratio 6-speed (1down 5up)
Final Drive Chain
CHASSIS
Frame Type Steel tubular trellis perimeter main frame & Steel tubular assembly sub frame
Overall Length 1937mm
Overall Height 1055mm
Overall Width 800mm
Wheel Base 1346mm
Ground Clearance 135mm
Seat Height 790mm
Caster 23.5 °
Trail 93.6mm
Brake(front) F: 300Ø Petal shaped spoke mounted single disc, 4 opposed pistons caliper, Stainless mesh hose
Brake(rear) R: 230Ø Petal shaped single disc, 2 opposed pistons caliper, Stainless mesh hose
Suspension(front) F: 37Ø Upside down Telescopic
Suspension(rear) R: Dual side Aluminum Swing arm with Gas charged Hydraulic shock absorber (Nonstep Preload adjustable)
Tyre(front) F: 110/70 R17 54S
Tyre(rear) R: 150/60 R17 66S
Fuel Tank Capacity 11L
Mass (running order) 155kg (Dry weight : 138kg)
Reklamlar
-
23 Aralık 2013, 11:36
Merakla yeni videolar bekliyoruz, bayadır bekliyoruz... İyi bekledik haa, güzel bekledik, yanlız baya bekledik ha, öyle böyle beklemedik,,, fakat ne bekledik ama
-
Hayırlı olsun..
http://www.hyosung.com.tr/street/59/x5
Bu arada fiyatı 0.00 TL görülüyor. Şimdilik bedava dağıtıyorlarmış.
-
http://www.hyosung.com.tr/street/59/x5 sitedeki bilgiler ile yurt dışı bilgileri tutmuyor çok ilginç
-
Online satıştan sepete ekleyince toplam fiyat 8.360,64 TL geliyor. Bu kadar ucuza vermezler herhalde.
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun..
http://www.hyosung.com.tr/street/59/x5
Bu arada fiyatı 0.00 TL görülüyor. Şimdilik bedava dağıtıyorlarmış.
ben az daha aynı şekilde street triple r kapatıyodum da site ilginç bi şekilde fiyat hatalı satış yapılamaz hatası verdi
-
Verilerin dediğine göre sanki GT250 den çok daha seri ve hızlı bir makina olacak gibi.
Tork daha yüksek, 6 vites. 34kg daha hafif.
Tam bir serseri, tam teker makinası
-
Tek silindir için gücü mükemmel. Sıkıştırma oranı çok yüksek, oldukça az yakıyordur. Fiyatı diğerine yakın olacaktır. Tek silindir ve tek enjektör olduğu için daha düşük maliyetli bir motor.
-
bu arkadaş ne kadar güzelse de gt250 nin yerini alamaz çünkü gt 250 bir nevi her yola giden motor. uzun yola da çıkar katır gibi yük de taşır bastın mı da gider.
bu arkadaşınsa şehir dışında 3 4 il öteye gitmesi sürücü için çok zor olur
-
Paylaşıldıysa üzgünüm. Karşıma şöyle birşey çıktı.
-
Gözüm alıştıkça daha çok beğenmeye başladım. Fuara gelir herhalde, üzerine oturup bakarız.
-
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
Online satıştan sepete ekleyince toplam fiyat 8.360,64 TL geliyor. Bu kadar ucuza vermezler herhalde.
Otv tutari sifir olarak gorunuyor. % 22 otv ekleyince 10.200 yapiyor.
-
Ya 90 ları tasarımlarlar yada übik simetrik futuristik Hyosung'un ortası yok herhalde.
Ben beğenmedim,çift silindir daha iyiydi sanki,böyle tek silindir pır pır motor hissiyatı yok gibi,tabi işkembeden sallıyorum.
-
1 silindir kafasının tüm maliyeti çıkıyor yerine su soğutma sisteminin maliyeti geliyor. 3 aşağı 5 yukarı 10.200 e satabilirler.(CBR 250 nin maliyeti kadar maliyet aslında)
Bu fiyata satılması normal gibi.
Parası çok olmayıp KTM gibi sokak motoru isteyenlere hitap ediyor. Ve her Hyosung gibi çok deli gidecek gözüküyor.
Tork fazla olduğuna göre son hızı arttırmak isteyenlere dişli değiştirme olanağı da var. Kendi çapında stunt yapmak isteyenlere de güzel olacak.
Benim de baktıkca hoşuma gidiyor fakat karenaj ile şanzıman arasındaki boşluk çok kötü duruyor bazı resimlerde.
Gerçekte durumun ne olduğunu görücez
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
Videodan detaylara bir daha baktım.
Arkadaşlar çok ütopik güzel bir tasarım olmuş
Bunun 650cc si olsa varya uff yani
-
Tasarıma ne sövmüştüm ilk gördüğümde... Bir de yakından görmek lazım, canlı. Ama fikrim değişiyor bariz.
-
Bence 10bini geçerse ki kesin geçecek çok fazla alan olmaz.Hyosung'un imajı yerle bir edildi.Haşat motorla yapılan test videoları yüzünden.4 senedir piyasayı takip ederim böyle ölü 2.el piyasası görmedim.Dolar 2.20 ye dayanmış 2013 kız gibi motorlara 8bin bile vermek istemiyor bizim çok blmiş ukala marka hastası milletimiz.Malesef başarılı oldu bu karalama kampanyası.
-
Bende de Gt250 comet var ama motoru degistircek olsam buna alternatif olarak bajaj pulsar sanki daha iyi gibi olur
-
Goosfraba adlı üyeden alıntı
Otv tutari sifir olarak gorunuyor. % 22 otv ekleyince 10.200 yapiyor.
sitede gt250r'da 705 tl ötv gösteriyor bunda da o civarda olursa 9 bin tl civarı bir rakam çıkıyor ortaya bekliyoruz kesin bir fiyat çıkarsınlarda bizde karar versek artık ne alacağımıza
-
İtalyanlar tasarlasa ve bir japon motoru olsa herkes şahane der hyo olunca yok kutu olmuş bilmemne olmuş :D
Bu arada siz birde Triumph un 250 liğine bakın!!!
http://www.cycleworld.com/2013/12/12/2015-triumph-daytona-and-naked-sportbike-250cc-spy-photos/?src=related&con=outbrain&obref=obinsite
-
ea1925 adlı üyeden alıntı
sitede gt250r'da 705 tl ötv gösteriyor bunda da o civarda olursa 9 bin tl civarı bir rakam çıkıyor ortaya bekliyoruz kesin bir fiyat çıkarsınlarda bizde karar versek artık ne alacağımıza
Internetten baktim otv oranlarina. Ona gore hesap yaptim. Eger 22 degilde sizin ornekteki gibi 08 ise cok daha guzel ins. Bu civarda bir fiyat olur da hayal kirikligina ugramayiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler