Oraya hava filtresi takarsınız bardak gibi olanlarından
Oraya hava filtresi takarsınız bardak gibi olanlarından
Burda mühendislik konuşmuş gibi 0-100 6sn ve full aliminyum şasi,şekil beni bitirdi geldiği gibi benim motoru satılığa çıkarırım.!
Bu motorda kesin orjinaden michelin var yoksa böyle yatamaz bu adam
http://www.youtube.com/watch?v=nhgvAZuJv7g&feature=c4-overview&list=UU_bKFcW-5W5nrZktvSTJhJg
Bu motosiklete honda c90 egsozu bile daha iyi gider.O ne çirkin bi egsozdur öyle...Hele o far...Geri kalanı sexy.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
7 sayfadır lak laktasınız... Türkiyeye geliyomu beyler ondan haber verin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Türkiye'ye gelirse fiyat 11 bin tl'den az olursa ve 2-3 tane fedai alıp inceleme yaparsa ve sonuç iyi çıkarsa kafaya koydum bende alacam aga.
Umarım yakın zamanda gelirde biraz piyasa canlanır.Commuterdan geçilmiyor ancak düşük ccde naked motor sıkıntısı var piyasada.
Istanbul kaldırımlarında in çık yapamaz bu. Alt taki parça fiyatı ne olacak acaba. Herkes ilk 1000 km de bu alt parçayı dağıtır. Houysong parçaları çok pahalı hemde 2 ayda gelir yeni motorun yeni parçaları . Birde bu ne iğrenç far öyle .... Motorun geri kalanına kanım ısındı..
Ya arkadas sunlar paso tasarımcı mı kovuyor işten, adamların çizgileri yok
1903 te üretilmiş bi otomobili gördüğümde aaa BMW ye bak diyebildiğim gibi bunuda vızzzz diye geçtiğinde Hyosung geçti diyebilmem lazım :/
Yani adamlar Z800 ü üretselerdi bile, e bu motosiklet Hyosung olmamış ki derdim. Kawa yeşili boşunamı var, turuncu motosiklet çok mu güzelde Ktm sürekli kullanıyor... bunları görmüyorlarmı bunlar
Marka imajı değerini şu Hyosung öğrenemedi gitti. Fıstık gibi de iş yapıyorlar, yazık oluyor böyle önemli noktaları atladıklarında.
Benim için Comet bu acaip şeyden çok daha Hyosung. Çıplak V2 bloğu kupkuru koy yere, o bile bu bisiklet seleli acaip şeye daha yıllarca basar
Bu motor Türkiye'ye gelicekmi acaba merak ettiğim tek konu bu
Yeni Hyosung motosiklet 249 cc tek silindirli motor ile donatılmıştır. 28.4 cm 8500 civarında devir / dk 'da yayınlanan beygir gücü ve 25 N • m tork kapasitesi GD250N ters teleskopik çatal ön, 37 mm çapında yüklü ve arka amortisör ayarlanabilir ön yüklü olduğunu. Frenler arkada 300 mm fren diski ve 2 pistonlu kaliperler ve 230 mm ön disk ve 1-piston kaliper kullanılan. Yeni bisiklet Boş ağırlığı 145 kg olacak. KTM motosiklet Duke bir dizi görünümü ile tasarım trendleri kısmen örtüşmektedir - aynı açısal ve grenaj agresif formları, bir boru çerçeve ve teşhir güç ünitesi zarif "iskelet"
(Kaynak:http://moto.mail.ru/news/manufacture..._novyi_neiked/)
http://www.pianetariders.it/2013/10/...0n-video/35006
bu arada EICMA 2013 Milan fuarında görücüye cıkıyormuş...
O alttaki hacı sakalını çıkartmak lazım zaten ve kesinlikle bir sportif egzoz
Motorun ıslak ağırlığının 145'i geçmeyeceği söyleniyordu. İyi bişeyler gelecek gibi, bakalım
motor gücü, silindir sayısı, soğutma sistemi vb. teknik konulardan tamamen bağımsız olarak sadece dış görünüşle yani motorun tasarım ve dizaynına bakarak iyi veya kötü diye bir ölçü belirleyebilmek zor. zira bunlar göreceli kavramlar, o nedenle bana güzel gelen bir motor bir başkası için çirkin olabilir. tamamen zevk meselesi. o nedenle bu tip motorlardan hoşlananlar tarafından tercih edilebilir sanırım. en azından resimlere bakınca güzel bir motosiklet diyebiliyor insan. Tasarımına bakınca GT 250 Naked ve GT 250R'dan farklı olarak daha keskin ve köşeli hatların kullanıldığı ilk ve en dikkat çeken yönü. Dediğim gibi sonuçta zevk meselesi, şahsi olarak ben gerek deponun genel yapısı, depo üzerindeki daha düzgün ve yumuşak eğimleri vb. özellikleri ve motorun genel görünümü itibarı eski tip olanlarını tercih ederim mesela. o ayrı.
Yeni:
Eski:
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)