Gostergede ducati gibi olmus oldukca guzel bence
Gostergede ducati gibi olmus oldukca guzel bence
ben aşırı begendim nedense. arka stoplar arka şase gösterge arka kuyruk herşey bana göre süper olmuş.
lastiklerde dikkat ettiyseniz mıchelın acaba stok halimi ? Öyle ise hyosung kullanıcılarını dinliyor ve shınkodan vazgeçmiş.
ayrıca radyatörün sızdırması sonucu motorun yagsız kalma durumuda ortadan kalkmıs su sogutmalı yapmış artık ekranda hararette görebilecegiz.
ben çok begendim bu motor piyasayı baya sallıyacak gibime geliyor. yakıtı tek silindirli oldugu içinde 100kmde 3-4lt arası ancak olur düşüncesindeyim.
benim bile aklımı karıştırıdı .
Bence canavar gibi motor dukeun satıldıgı fıyatlar ortada pıyasaya rekabet getırır bize gelir mi abs gibi guncel opsiyonlar olur mu ve son olarakta renk yelpazesı kafamı kurcalayan meseleler mavi ve beyaz olan cok guzeldı ancak kırmızı olmamıs
Motrun altına torpido koymuşlar heralde. Ruhsatı falan oraya koyarlar diye ahah
Resimlerden önce videoya bakın, motor en çok F800R'ı andırıyor. Hyosung'un kalitesinden ve sağlamlığından şüphe edenler biraz at gözlüklerini çıkarıp baksınlar, kalitesiyle alay edenler ise zaten motosiklet hakkında yorum yapmasınlar.
umarız getirir...
O BİR HAYATTIR
Bu da benden olsun
http://www.youtube.com/watch?v=EUWXtzkwD0o
Şuan hala 125lik hyo'mu sürüyor olsaydım bu motor için kapora vs, veriridim. ilk fırsatta ve tek yapacağım şey o sakalı söküp şu egzozu takmak olurdu;
http://www.youtube.com/watch?v=tZCfyQL-kbo
Comet üretimi durduktan sonra seve seve getirirler...
Demek istediğim o değildi. Yani koreliler de 28.5 hp üretebilirler tek silindirli bir motordan ve bence sorunsuz olur o motor da
#sürenadam
arkadaşlar motosiklet çok hoşuma gitti...umarım ülkemize gelir...parasıda 10bin in altında olursa tadından yenmez
yahu arkadaşlar biriniz de Kanuniye bi sorsanız mail atsanız geliyomu gelmiyomu diye harbiden nedir son durum...
mete reis yazdım ama tık yo adamlarda
Bir de şöyle bir video var;
Bu arada Kuralkan her zaman ki gibi uç nokta da alakasız.Bence bu adamların Hyosung'un böyle bir motosiklet çıkardıklarından bile haberleri yoktur.Ben de yakında mail atıcam ama Kuralkan'a değil direk Hyosung-Kore genel merkezine alsın şu distribitörlüğü şu alakasız adamların elinden diye.
Bende attım ama gel gelelim cevap falan yok .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Hiç sanmıyorum zam yapmış kuralkan phantom bile 5500 olmuş .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
O kadarını beklemiyorum ben şahsen hiç sanmıyorum ama öyle birşey varsa tadından yenmez .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kanuni'ye mail atıp durmayın arkadaşlar, yerli yersiz "talep var !!!" sanıp şımarık fiyat çekebilirler...
Zaten onların verdiği cevaba da güven olmaz.
Beyazından istiyorum 2014te piyasaya girerse ikinci motor olarak düşünürüm iki koruma demirine bakar iş,sonra seyredin gari.
Şaka biyana bu motor tutar hacım potansiyel var alette egsozu sallayan kim rodajdan sonra atarım depoya vizeye kadar megafon gp egsoz bu aleti baya bi kasar
Hyosung ne kaybettiyse bu umursamaz kanuni yüzünden kaybetti,yurtdışında millet çatır çatır kullanıyor,alan memnun satan memnun,hyosung un üzerine kanuni yazmak nedir arkadaş.
bu boşluk tüm karizmayı çiziyor işte. klasik güney doğu asyalı rüküşü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)