Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Nisan 2017, 13:33
Bu motoru dün test etme imkanım oldu. Motor 250cc sınıfında sanırım en iyi ivmelenen motor. Benelli tnt250 sahibi olarak yazıyorum.
Yalnız pek konforlu değil titreşim var. Tam şehir içi motoru olmuş. Duke'un tam rakibi. Torku çok iyi.
Kullanan arkadaşlar inşallaj servis yüzünden üzülmez. Bu marka oturur da seçenekler çogalır
Reklamlar
-
23 Nisan 2017, 00:42
S.A RODAJI TAM OLARAK NASIL YAPMAMIZ GEREKİYOR. KİTAPÇIKTA İLK 800KM YARIM GAZDAN AZ. SONRA 1600KM YE KADAR DA 3/4 GAZDAN AZ DİYOR. YANİ BU KADAR MI LÜTFEN TAM GERÇEK BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI??
-
23 Nisan 2017, 01:06
M. R. KESKİN adlı üyeden alıntı
.............
evet, kitapçıkta okuduğunuzdan başka ne olabilir? bize mi güveniyorsunuz kitapçıkta yazana mı?
-
23 Nisan 2017, 01:13
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
evet, kitapçıkta okuduğunuzdan başka ne olabilir? bize mi güveniyorsunuz kitapçıkta yazana mı?
Ya arkadaş tamam da belirli bir devir veya nasil surekli vites değiştirip devir de mi degisicek nedir yani
-
23 Nisan 2017, 01:42
Ya arkadaş tamam da belirli bir devir veya nasil surekli vites değiştirip devir de mi degisicek nedir yani
evet, yarım gaz demek 1/2 devir demek. orta devirleri geçmeyin motoru hor kullanmayın yeterli.
-
23 Nisan 2017, 10:57
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
evet, yarım gaz demek 1/2 devir demek. orta devirleri geçmeyin motoru hor kullanmayın yeterli.
Ya bu motorun tam doğru şekilde rodajini yapan var mı belirli deviri geçmicek miyiz yoksa yarim gazi gecmicek şekilde butun devirleri gezdirebilir miyiz
-
23 Nisan 2017, 11:05
Yarım gazdan fazla gaz vermeyeceksiniz. 6 bin devride geçmeyeceksiniz.
-
23 Nisan 2017, 11:13
YasinC adlı üyeden alıntı
Yarım gazdan fazla gaz vermeyeceksiniz. 6 bin devride geçmeyeceksiniz.
Anladım inşallah öyledir teşekkürler ilginiz için. Peki bu motor için ön cam ve egsoz önerisi nedir çok sıkıldım stok halinden
-
23 Nisan 2017, 11:27
Anladım inşallah öyledir teşekkürler ilginiz için. Peki bu motor için ön cam ve egsoz önerisi nedir çok sıkıldım stok halinden
Hocam önce bir rodajı bitirin 1000 km olmadan nasıl sıkıldınız
-
23 Nisan 2017, 11:38
Hocam önce bir rodajı bitirin 1000 km olmadan nasıl sıkıldınız
Sıkılıyor insan işte aynı devirde gidrmiyorsun hızlanıyorsun yavaşlıyorsun en azından bi egsoz güzel bir ses iyi gelir
-
23 Nisan 2017, 11:41
Egzoz motorda sorun yaratır rodaj bittikten sonra yapın. Ayrıca garanti dışı kalabilir iyi araştırın. Katalitiği söküyorlar çünkü motorun alt devirleri ölür.
-
23 Nisan 2017, 11:51
Egzoz motorda sorun yaratır rodaj bittikten sonra yapın. Ayrıca garanti dışı kalabilir iyi araştırın. Katalitiği söküyorlar çünkü motorun alt devirleri ölür.
Tamam teşekkürler arastiricam sorcam
-
24 Nisan 2017, 09:22
Arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum , şuan sıfır fiyatı oldukca cazip. 2 tane GT 650 eskitmiş biri olarak, Hyosung'a sempatim var.
Öğrenmek istediğim sadece şu : bu motora ( GD 250 ) koruma demiri taktıranınız varmı ORJİNAL ?
Buda 2. Gt 650 im..
-
24 Nisan 2017, 18:03
Arkadaşlar kitapçıkta kerosen yağı kullanin diyor bir de hyosung zincir yaği diyor nerde bulabilirim nedir bu kerosen
-
24 Nisan 2017, 18:51
Arkadaşlar kitapçıkta kerosen yağı kullanin diyor bir de hyosung zincir yaği diyor nerde bulabilirim nedir bu kerosen
Zincir temizlemek için soruyorsun sanırım Kerosen dedikleri bildiğimiz gaz yağı. Zincir yağı olarak Würth'ün zincir yağını tavsiye ederim.
-
24 Nisan 2017, 20:03
Sorulan soruların hemen hemen hepsinin cevabı önceki sayfalarda verildi. Bizzat ben hemen hemen her konuyla alakalı yazdım ve fotoğraf attım. Çok bir sayfa yok önce lütfen okuyunuz. Önce kitapçığı, sonra bizi dikkate alınız. Ben bu motora egzozda taktım, koruma demiri de, performans hava filtresi de. Birde bana özel mesaj atmak yerine buradan yazarsanız herkes faydalanır konuyla alakalı.
-
24 Nisan 2017, 21:02
Zincir temizlemek için soruyorsun sanırım Kerosen dedikleri bildiğimiz gaz yağı. Zincir yağı olarak Würth'ün zincir yağını tavsiye ederim.
O zaman ilk önce gaz yağı sıkıp sonra wurthu mu kullaniyim
-
24 Nisan 2017, 22:13
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Sorulan soruların hemen hemen hepsinin cevabı önceki sayfalarda verildi. Bizzat ben hemen hemen her konuyla alakalı yazdım ve fotoğraf attım. Çok bir sayfa yok önce lütfen okuyunuz. Önce kitapçığı, sonra bizi dikkate alınız. Ben bu motora egzozda taktım, koruma demiri de, performans hava filtresi de. Birde bana özel mesaj atmak yerine buradan yazarsanız herkes faydalanır konuyla alakalı.
Açık hava filtresi fark ettiriyor mu ?
-
28 Nisan 2017, 16:57
1- Hangi benzin kullanmaliyim
2- kitapçıkta ilk 1000km bakımı yazıyor servis 300kmde de gel dedi neden ?
Evet arkadaşlar şu anki en önemli sorular
-
28 Nisan 2017, 17:59
Açık hava filtresi fark ettiriyor mu ?
Anlaşılır ölçüde değil ancak egzoz takılacaksa takılması tavsiye edilmekte ondan ötürü takmıştım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler