Hobarey :S Hangi dala elimi atsam kuruyor arkadaş gitti koskoca marka
Hobarey :S Hangi dala elimi atsam kuruyor arkadaş gitti koskoca marka
Hocam hayırlı olsun. Bayiler söylemiyorlar inkar ediyorlar. 2017'e geldiğimiz bu zamanda hala 2015 stoklarının bayilerde durması ve hiç bir yurt dışı fuarda yer almamaları bana bu haberin doğru olduğunu hissettiriyor. Ayrıca messeyi aradım bu sene ki fuarda hyosung var mı dedim. Yok dediler. Bilginiz olsun.
Bende gd 450 versiyonunu bekliyordum aslında çok çılgın tasarımı var ama prototip olarak kaldı galiba
Eğer o Gd450n çıkarsa bir dk beklemem hemen alırım çok güzel görünüyordu :-)
acaba bi çılgınlık yapıp pulsari satıp gd 250n alsam mı. hep aklıma gelip giden bi model bu, fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış kestiremiyorum. çekiş olarak bi fark olur mu ki ?
Piyasada GD250n kadar yüksek torku olan başka 250 cc motor yok. Pulsar'la arada oldukça büyük çekiş farkı olacaktır.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Pulsar'ın çekişi benim de beklentimin altındaydı ancak kötü de sayılmaz bence. Hızlanma verilerine çok takılmamak lazım. Bazı arkadaşlar kronometre tutup Dominar 400'ün bile 35 Nm (Pulsar'ın iki katı) torkla Pulsar ile bir farkının olmayacağını iddia ediyorlar ama gerçekler öyle değil tabi. GD250N Pulsar'dan 6 Nm fazla tork veriyor. O sınıfta 3 Nm bile kendini hissettirir.
Hocam egzozu aliexpress yurt dışı sitelerinden mi aldınız bende düşünüyorum boyut olarak nasıl ses rahatsız edicimi acaba ?
Anladım hocam teşekkürler 4-5 aya yakın oldu kullanıyorum egzoz ve ön cam arıyorum ön camda secenek hiç bulamadım arayış icerisindeyim bende .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
Herkese kazasız belasız sürüşler
Yurt dışı sitelerde ön cam yoksa işin zor ön tasarım bayaa değişik cam uydurmakta zor belki özel yaptırırsan olur imalatçısına
Hyosungwholesale sitesini kullanabilirsiniz. Firma ile yazışın ek indirim yaparlar %20'ye kadar rica ederseniz. Aşağıdaki linkler bence alınması gereken yararlı ürünlerdir, ben alıp çok memnun şekilde kullanmıştım.
http://www.hyosungwholesale.com/coll...e-guard-bumper
http://www.hyosungwholesale.com/coll...-screen-n-smog
Motorum aldığım tarihten beri kapalı garajımda duruyor maalesef. Tecrübem olmadığı için ve şansıma aldığım günden beri havalar yağışlı olduğu için sadece izliyorum şu anda. Baharı bekliyorum dört gözle...
Şubat'ın ilk haftası Kore'ye gideceğim, oradan ön cam ve koruma demirini-araya Koreli arkadaşımı koyarak- ucuza almaya çalışacağım. Gelince de havalar iyi olursa başlarım herhalde...
Kötü bir fotoğraf çekmişim, onu koyabiliyorum şimdilik.
[IMG][/IMG]
GD250N i bir defa görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti keşke türkiyeden çekilmeseler... Gd serisi gerçekten de çok kaliteli gözüken motorlar, almak isteyene tavsiye ederim.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)