Okudum sayın hocam
Sağol yanıt için.Ben zaten hyosung globale mail atmıştım fakat geri dönüşleri çook uzun sürdü ve bende meraktan dayanamayıp buraya yazayım demiştim. Allah var en baştan sonuna kadar okumamıştım çünkü konunun başlangıcı çok eski tarihliydi ve 5-6 sayfa boyunca da tarih günümüzden çok uzaktı. O yüzden üçer beşer atladım sayfaları ve denk gelmedim aradığım bilgilere. Özellikle size de sormak istemedim ki " her şeyi de bana soruyorsun git biraz oku yahu" gibi bir duru oluşmasın ama ne fayda yanıt yine sizden geldi ve tamda kaçındığım şekilde oldu.
bana gelen yanıt da şu şekilde oldu : "Dear Ali TOSUN.
Please refer to the below e-mail
ilker.TUZUN@uniteks.com.tr
He is working at purchase Dept. at the Unitkes who is our official distributor.
He will help you to find a local dealer shop to buy GD250R or GD250N.
Regarding frame slider, we do not think anyone has that kind of tuning parts in Turkey, yet.
Even in Korea, it is hard to find it.
Best Regards.
Barton.
cid:image001.jpg@01D185DE.4DB07960
Barton (JungKyoo) Kim / Senior Manager
Global Marketing & Sales Team
Global Marketing & Sales Division
28, Wanam-ro, Seongsan-gu, Changwon-si, Gyeongsangnam-do, Korea
82-55-269-7363 || Office
82-10-9275-0052 || Cell
82-55-274-0585 || Fax
barton@krmotors.com || e-mail
http://www.krmotors.com "
Aslında aradığım 250R konusuydu fakat orada kullanıcı yok denecek kadar az ve hiç bir bilgiye ulaşamayınca naked versiyonu üzerinden gidip en azından fikir sahibi olabilirim diye düşünüyordum.Bakalım neler olacak.
Bu arada yedek parça temini için de verilen siteler güzel ve işe yarar gözüküyor. Merak ettiğim ise egzoz mevzu. Montaj kısmında illa ki bir usta tecrübesi gerekli midir yoksa ben gibi bir amatörde iki cıvata sıkarak yapabilir mi ?