Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2016, 21:31
Viyana_umut adlı üyeden alıntı
Umut hocam bu motorun biraz daha zamanı var. Muhtemelen kafa grenajı öyle olmayacaktır. Fuarda resmi olarak detaylarıyla tanıttıkları modeller daha ortada yoklar maalesef. Bu model en iyi ihtimal 2017 ortasında görücüye çıkacak gibi duruyor.
Reklamlar
-
19 Mayıs 2016, 02:15
Tek silindir 450 CC nasıl bilmiyorum ama tork canavarı olacağı kesin titreşimi nasıl hallederler orası tabi biraz muamma :-)) ya acaba yamana r25 e mi geçsem diye düşünüyorum bu aralar sonrada 600 CC yine ss yaz gelince bana hep böyle oluyor arabadada aynısı oluyordu gören sabancının oğlu sanır onu ver bunu al falan aslında evde zeytin yok :-))
-
19 Mayıs 2016, 10:11
Tek silindir 450 CC nasıl bilmiyorum ama tork canavarı olacağı kesin titreşimi nasıl hallederler orası tabi biraz muamma :-)) ya acaba yamana r25 e mi geçsem diye düşünüyorum bu aralar sonrada 600 CC yine ss yaz gelince bana hep böyle oluyor arabadada aynısı oluyordu gören sabancının oğlu sanır onu ver bunu al falan aslında evde zeytin yok :-))
O gösterdikleri gibi satarlarsa halletmişlerdir titreşimi. ABS koymuşlar, arkada öhlins süspansiyon var, Street Triple'daki 41mm KYB ön süspansiyon var. Bambaşka bir egzoz sistemi. R25 sana yalnızca maliyet yaratır. GD serisi tork anlamında daha zengin alt ve orta devirlerde. Tecrübene güveniyorsan direk üst cc'ye geç.
-
19 Mayıs 2016, 21:47
Hasky ile bugün hasanpasaya uğradınız mi ?
-
20 Mayıs 2016, 08:47
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Hasky ile bugün hasanpasaya uğradınız mi ?
Evet ordaydım
-
20 Mayıs 2016, 21:55
Motoru gördüm köşede honda servisinin kaldırımında bekliyordum. El yapayim dedim vazgeçtim sonra.
-
20 Mayıs 2016, 23:15
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Motoru gördüm köşede honda servisinin kaldırımında bekliyordum. El yapayim dedim vazgeçtim sonra.
Hadi ya. Keşke selam verseydin tanışırdık. Haftasonları sık sık gidiyorum vakit buldukça o tarafa. Bir daha denk gelirsek görüşelim...
-
22 Mayıs 2016, 14:48
Arkadaşlar marmaris yolculuğuma 1 hafta kaldı ama zaman yaklaştıkça biraz daha tırsıyorum :-) ya yolda kalırsam falan gibi endişelerim oluyor ya birde motorun far ve göstergenin birleştiği yerden bir ses geliyor bazen zırıldama gibi bazende kısa devre sesine benzer bi ses geliyor karşılaşan veya bir tahmini olan varmı arkadaşlar
-
22 Mayıs 2016, 21:31
Arkadaşlar marmaris yolculuğuma 1 hafta kaldı ama zaman yaklaştıkça biraz daha tırsıyorum :-) ya yolda kalırsam falan gibi endişelerim oluyor ya birde motorun far ve göstergenin birleştiği yerden bir ses geliyor bazen zırıldama gibi bazende kısa devre sesine benzer bi ses geliyor karşılaşan veya bir tahmini olan varmı arkadaşlar
Umut selam. Yola çıkmadan bir servise göster eğer içine sinecekse. Ben öyle bir durum yaşamadım ancak kadran bir ara hız konusunda gitti bende. Meğersem hız sensörü bozulmuş onuda 4 günde getiirip, değiştirdiler. O durum seni sadece bilgilere erişmen konusunda zorda bırakır bir sorun olursa. Motor göstergesiz de çalışacak ve gidecektir. Valla hiç endişe etme ve git. Seni üzeceğini düşünmüyorum motorun.
-
26 Mayıs 2016, 12:30
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Aranızda en tecrübeli motor bende galiba :-)))
-
27 Mayıs 2016, 20:12
http://i.hizliresim.com/pPRqDm.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Maşallah diyelim :D Daha nicelerini yapar bu motor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Motorum bugün itibarıyla satıldı ve temelli olarak aranızdan ayrıldım. Alan arkadaşda sadece satış esnasında tanışsak da iyi niyetli biriydi. Umarım GD ona iyi hizmet edecektir. Ben motora iyi baktığımı ve ekstra olarak yapılabilecek herşeyi yaptığımı düşünüyorum. Alan arkadaşın ve hepinizin sorunsuz binmesi dileğiyle
-
27 Mayıs 2016, 22:44
-
30 Mayıs 2016, 06:00
Selam arkadaşlar. 190 80kg biri için çok mu ufaktır motosikletiniz? Gt 250 naked artık üretilmiyor mu? Var mı bu arkadaşın kronik bir rahatsızlığı?
-
30 Mayıs 2016, 15:34
cbr1907 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar. 190 80kg biri için çok mu ufaktır motosikletiniz? Gt 250 naked artık üretilmiyor mu? Var mı bu arkadaşın kronik bir rahatsızlığı?
Biraz ufak kalabilir ancak 250cc olarak diğer motorlar ile aynı düzeydedir ebat ve büyüklük. Elbette GT250 çok daha kalıplıdır. Üretiliyor 2016 modeli de mevcut ancak önümüzdeki sene bu kasanın olacağını düşünmüyorum. GT250 ile bu motor gece ile gündüz kadar farklı. Detayları araştırırsanız görebilirsiniz. Kronik olarak rahatsızlığını bilemeyeceğim ben sorun yaşamadım motor ile alakalı zaten henüz 1.5-2 yıllık bir model. Yurt dışında marş motoru ve elektriksel olarak sorun yaşayan insanlar gördüm forumlarda bir kaç kişiyi. Genel olarak insanlar memnun ve 30-40 bin km'nin üzerine ulaşan bir çok kişi var daha da artacaktır km'ler. GT serisinde ki kronik arızalar kendi sayfasında kolaylıkla bulunabilir.
-
30 Mayıs 2016, 16:18
Green aroow gidememişsin daha :-) sana ve tecrübelerine ihtiyaç duyacak arkadaşlar olacaktır forumdan ayrılmaman dileğiyle :-))
-
30 Mayıs 2016, 17:59
Green aroow gidememişsin daha :-) sana ve tecrübelerine ihtiyaç duyacak arkadaşlar olacaktır forumdan ayrılmaman dileğiyle :-))
Buralardayız daha Bırakmam canım tabiki de o kadar tecrübe edindik. Motor hakikaten güzel hakettiği yerde değil. Mantıklı ve dostane soru sorana her zaman cevabımız olur elbette.
-
30 Mayıs 2016, 19:08
hyosung kanına işledimi vaz gecemezsin sana bana bi gt650 alıcaz artık 250 lerden sonra
-
13 Haziran 2016, 16:30
http://i.hizliresim.com/pPRqDm.jpg
En kidemli sen sayildigin icin sana soruyorum hocam. Benim motorum 2200 kmde ve 1200 gibi bakimi yapilmis, yagi filan degismis. Bugun bir ustayla konustum, yagin 1000kmde bir degismesi gerektigini soyledi ama ben sonraki bakimi 4000kmde diye biliyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Yani yagi filan degistirmeli miyim yoksa 4000kmye kadar yolu mu var bunlarin? Bir de bulunsugum sehirde bu motorun servisi yok, usta ezbere de soylemis olabilir sanirim.
-
14 Haziran 2016, 13:24
e_e_o_ adlı üyeden alıntı
En kidemli sen sayildigin icin sana soruyorum hocam. Benim motorum 2200 kmde ve 1200 gibi bakimi yapilmis, yagi filan degismis. Bugun bir ustayla konustum, yagin 1000kmde bir degismesi gerektigini soyledi ama ben sonraki bakimi 4000kmde diye biliyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Yani yagi filan degistirmeli miyim yoksa 4000kmye kadar yolu mu var bunlarin? Bir de bulunsugum sehirde bu motorun servisi yok, usta ezbere de soylemis olabilir sanirim.
O ustanın yanına bile uğrama şansın var ise. Kılavuzunda yazmaktadır bakımlar 4000 km aralıkla yapılmalıdır diye. Her yağ değişiminde yağ filtresini de değiştirmen yararına olacaktır.
-
15 Haziran 2016, 15:58
aynen hocam, haklısın. sonra başka bir ustayla konuştum, çok selam söyledi ona
teşekkür ettim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler