türk motosikelt kullanıcısı ölsün mü arkadaş bu nedir yahu, bir tane alan yok
türk motosikelt kullanıcısı ölsün mü arkadaş bu nedir yahu, bir tane alan yok
Hala alan yok mu ???
Bu motoru hiç bir aklı başında adam kanuni servisinden gidip almaz.Hele o fiyatla hiç almaz motor iyidir hoştur ona lafımız yok ama kanuni ve uzantıları cidden cahil ve iş bilmez insanlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Arkadaşlar bu arada nette gene araştırmada bulundum motor hakkında motor daha Hindistan piyasasına girmemiş,Avrupa da yeni yeni satılmaya başlanmış yani teslimler daha taze.Bu motor ilgi görürse ancak seneye görebiliriz ve bize emsal teşkil eder ancak dediğim gibi bu kanuni ve bu fiyatlarla nasıl olur bilmiyorum.Çok güzel bir videoyla yazımı noktalıyorum.
Nasıl yav, TR ye gelmemiş mi daha ?? Ankaradaki bayide fotoları vardı ama ??
Trde var sıkıntı yok hatta eminim getiren her bayinin ki şuan duruyordur.Örnek Kayalar getirdi fuar zamanı hala aynı motor duruyor :D.Demek istediğim o fiyatla ve genel bir yurtdışı olumluluk grafiği olmadan ve bu forumda birileri onay vermeden gidip millet almaz.O fiyata satılması için ktm kadar kendini kanıtlamış olması lazım bu modelin niye ktm derseniz de bu motor duke ve ninja 300 e rakip gösteriliyor yurtdışı piyasasında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
İnazumayla alakası olmayan bir motor bence hiç o topa girmeyiniz.Şehir içinde inazumayı tarumar eder bu motor yüklü hali 140 kilo motorun tork beygire hiç girmiyorum ve kendisi bir sokak motosikleti inazuma neredeyse cruiser olucak biraz daha kalıplı olsa.
Bu motorun tarzı KTM DUKE serisi super moto- street naked arası bişey. Bence şeklinden dolayı bizde baya satardı malum bizde herkes şekilci ama fiyatı gerçekten çok geliyor insanın güzüne. şöyle 10bin altında olsa süper olurdu ama malesef. Bu kadar yüksek fiyat çekilmesinin sebebi eğer motorun gerçekten kaliteli olmasıysa bence yine de değer. ama eğer fiyatı balonsa yazık olur.
Selamlar,
Uzun süredir bu motoru takip ediyorum, 11.500 TL civarında ısrar ediyor satıcılar elinde tek motor kalmasına rağmen. Başka şehirden bir yetkili satıcı ile 11.000 TL'ye görüştük kendisi de epey kibar ve yardımcı davrandı, istediğim şehirdeki servise sipariş ile gönderecek şekilde.
Öncesinde scooter geçmişim var ve bu değiştireceğimi düşünmediğim bir motor nitekim hem scooter hem de mevcut arabamı yaklaşık 5 er yıldır kullanıyorum.
Tüm yorumları okudum, tabi ki beğenen ve beğenmeyenler olduğu üzere fiyat konusunun bende az da olsa yüksek olduğunu düşünüyorum, yine de bu fiyat ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim,
11 bin lira verilebilir bir fiyat.Motorun kötü olduğunu asla düşünmüyorum.Bu motorun benzer satılan tek rakibi ktm 200 ve o motorda 5.500 euroya satılıyor abs farkı var ona 500 euro demek lazım.Hindistanda çekilen bir videoda ktm 200den %15 daha ucuz demişti test eden pilot ktm 15 küsüre geliyor x5 ise 11ine fark %15den fazla bakıldığı zaman yani iki firmada fazlaca kar koymuş ve hemen hemen her markada durum böyle.Motor ciddi anlamda hafif,torklu ve kuvvetli bir motor tek tereddüt konusu sürülmemiş olması yani titreşim ve konfor ne durumda acaba.Süspansiyonlar nasıl bunlarıda youtubedan açıp videoları yalatıp yutarak biraz elde edebilirsiniz.Ama herşeyin ötesinde siz bu motoru severek ve isteyerek alırsanız ne olursa olsun sizi memnun eder ne kadar problem çıkarabilir ki 2014 model sıfır bir motor ?
avrupa fiyatı 3000 euro yani avrupalı düşük gelirli birinin iki aylık maaşı, ama bizdeki fiyatı düşük gelirli bir ailenin bir senelik maaşı, bide fiyat uygunmu diyorsun hocm ah benim güzel ülkem uyan giren kazığı çıkarma vakti..
Aslında fiyat uygun mu demedim, fiyat ile ilgili görüşleri merak ettim, tabi ki bende biliyorum düşük gelirli bir ailenin bir yıllık maaşı olduğunu, bunun ile ne alakası var
Yav anla işte, piyasaya göre, diğer motorların fiyatlarına göre yorum yapılıyor. Habire habire aynı fakir edebiyatını yapıp durmayın. Herkes biliyor avrupadaki adam ile buradaki adamın nekadar kazıklandığını, bunu bilmeyen kalmadı. Her fiyatı uygun denilen motora aynı muhabbeti yapmaktan bıkmadınız mı ? En ucuz çinli için bile aynı mantığı yürütebilirim ben de, o zaman hiç motor almayalım...
#sürenadam
Siz niye cbr aldınız peki bu kazığı bilerek lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor.Yaptığınızda syanurun dediği gibi fakir edebiyatı ve kabak tadı verdi konuyla da alakası yok biz burda arkadaşa rakiplerine kıyasla fiyat veriyoruz alıcak olanın veya almak isteyenin kafasını ucuz siyasetle bulandırmanın alemi yok.
fiyatı düşünceye kadar almayın. euro dolar, şubat ayında 2014 model motorların fiyatlandırmalarının yapıldığı günlerden sonra düştü. ama motor fiyatları düşmedi.
Bugün canım sıkıldı Kanuniye mailden döşedim ama ne döşedim okurlarsa eğlence çıkar :D
bir mesaja cevap yazmadan önce neye istinaden yazılmış onu öğrenmek gerek, okumadan cevap yazacaksanız yazmayın, fakir edebiyatı felan lafları ile siz edebiyat parçalamayın, eleman avrupa fiyatı ile kıyaslamış onu belirtmek için söyledim, söylediğime de pişmanım zaten, ayrıca benim cbr250r ı alırken kazığı yemedim rahat ol, ben yemem ama siz yerseniz belliki, ben 8800 e aldım 2013 aralık ayı çıkışlı 1000 kmde motoru !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)