Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Şubat 2014, 23:26
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Fiyat bence yüksek.
bencede yüksek grenajlı,çift silindir kawasaki ninja 250r ile neredeyse aynı fiyat. hadi çift silindir olsa anlarım ama bu fiyatla mümkün değil tutulmaz. bana göre ederi 10bin tl, en fazla 10.5
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
asa11 adlı üyeden alıntı
11.874 tl bayiden aldığım bilgi , fuardan sonra dağıtılacak dedi. Comet vs X5 Karşılaştırması yaparsak ne farkı var görüntü dışında anlayan bilen ?
comet V motor,çift silindir.daha güçlü ve torkludur sanırım X5'ten
Reklamlar
-
15 Şubat 2014, 00:12
sitesinde 9750 yazıyordu ne oldu? size yanlışlıkla gt250r fiyatımı verdiler yoksa
-
15 Şubat 2014, 00:20
asa11 adlı üyeden alıntı
11.874 tl bayiden aldığım bilgi , fuardan sonra dağıtılacak dedi. Comet vs X5 Karşılaştırması yaparsak ne farkı var görüntü dışında anlayan bilen ?
görüntüsü dışında motoru farklı comet twin motor, x5 te ise tek silindir motor bloğu var yanlış hatırlamıyorsam..
hp ve tork değerleri birbirine yakın x5 biraz daha fazla titreyebilir..
-
15 Şubat 2014, 00:36
bu fiyata gtr veya gt comet almk varken neden tek silindir henüz tepkileri belli olmayan daha düşük güçte bir makina alınsınki? Fiyat politikasını anlayamadım dediğiniz gibi 12 bine yakın fiyatlardaysa iş yapmaz ellerinde patlar.
-
16 Şubat 2014, 23:18
Bence fiyatta yanlışlık aksedilmiş arkadaşa ya da burayı gazladı arkadaş.Hyosungun şuan ki modellerinde 250 likler 10-11 düzeyinde lansman olarak biraz da ucuz verilir o motor o meblalar olacağını hiç sanmıyorum.
-
16 Şubat 2014, 23:25
Zaten tek silindr motor daha ucuz olması lazım comet serisine göre
-
17 Şubat 2014, 14:21
sitesinde yazan fiyatı vermiş arkadaş, atmamış yani.
9 civarı aklımı çeliyordu da 12bine garip olmuş. geçmiş olsun bir sevda daha başlamadan bitti :(
-
17 Şubat 2014, 18:23
sitesinde fiyat yazmıyorki...benmi göremedim
-
17 Şubat 2014, 22:44
kimsenin yeni fiyatlardan haberi yok sanırım
sitenin sağ altında fiyat listesi var
gt250r 13190
ikinci el piyasası bu sene coşacak
-
17 Şubat 2014, 23:27
Fiyatlar coşmuş ya plaka ile beraber 12 küsür ohh
-
18 Şubat 2014, 11:35
an itibariyle gt250r ile cbr250 arasında bin liradan fazla mı var? ve cbr daha ucuz
-
19 Şubat 2014, 00:32
Arkadaslar 4 yildir uyeyim bir kere bildirim gelmedi su siteden mesajim alintilaniyor.ama bana bilgi gelmeyince unutuyorum boyle. Evet yukarida gazlamis falan demisler ama profil altinda kayit tarihim var lutfen yani :D
-
19 Şubat 2014, 00:32
Bu fiyatlara hyosungun işi çok zor kusura bakmasınlar.Parçası pahalı ve her zaman kolay bulunmuyor,adam gibi servisi yok heryerde işi bence oldukça zor.Bu arada yurtdışı fiyatlarını araştırabilirsiniz vermek istemiyorum ama firma ciddi kar payı bırakmış.Bu insanlarda ticari zeka cidden yok ilk sene düşük karla ver ekmeğini ye servisten parçadan sonra zam yapıyosan yap arkadaş hakikaten mal bunlar.Küçük firma demiyoruz ama Türkiye de ezici bir firma değil ne kadar iyi niyetli olsakta bir honda veya yamaha hiç değil.
-
19 Şubat 2014, 22:04
bu fiyatlara bu sene motor satarlarsa iyi bence benim motorun liste fiyatı bile 8bin i geçmiş.
-
19 Şubat 2014, 22:19
-
19 Şubat 2014, 23:24
-
20 Şubat 2014, 13:16
Bugün sahibinden.com'da ilanı ve fotolarını gördüm.Gayet keyifli bir motor.Hyosung yıllar önce 250 cc ve 650 cc motorunu getirdiğinde de herkes V-motordan ne anlar,racing'ten ne anlar,o kadar beygir üretemez vs demişti ancak şimdi piyasadaki yeri ve marka değeri belli.Tek silindir bence çok doğru seçim fabrika bunu sadece maliyetlerini düşürmek için yapmış olamaz.Şehiriçi performans ve hafifliğe bakılınca olumlu bir etki hissettim.Ayrıca bence yeni renkleri ve tasarımı hoş.Keşke bu sınıftaki her marka Hyosung gibi ürünler çıkarsa daa ülkemiz biraz da olsa motorsiklet çöplüğü olma durumundan ve geleceğinden kurtulsa.
-
20 Şubat 2014, 15:48
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Bugün sahibinden.com'da ilanı ve fotolarını gördüm.Gayet keyifli bir motor.Hyosung yıllar önce 250 cc ve 650 cc motorunu getirdiğinde de herkes V-motordan ne anlar,racing'ten ne anlar,o kadar beygir üretemez vs demişti ancak şimdi piyasadaki yeri ve marka değeri belli.Tek silindir bence çok doğru seçim fabrika bunu sadece maliyetlerini düşürmek için yapmış olamaz.Şehiriçi performans ve hafifliğe bakılınca olumlu bir etki hissettim.Ayrıca bence yeni renkleri ve tasarımı hoş.Keşke bu sınıftaki her marka Hyosung gibi ürünler çıkarsa daa ülkemiz biraz da olsa motorsiklet çöplüğü olma durumundan ve geleceğinden kurtulsa.
Tayfun abi çok güzel yazmışsın dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama fiyatı birazda uygun tutmaları lazımdı avrupaya 3000 eurodan,abd pazarına 3300 dolar civarından verileceği söyleniyor nette mesela 10 bin düzeyinde satılsa bence inanılmaz satış yapardı.Honda gibi markalara fiyat yaklaştıkça bizim pazarda diğer markalara ekmek yok malesef.
-
20 Şubat 2014, 16:06
Evet bende kesinlikle fiyat konusunda sana katılıyorum.Motorsiklet ve yan ürünleri diye düşünürsek kesinlikle çok pahalı.İlk önce yüksek ötv etkisinin fiyatları şişirdiğini düşünmekteyim.Bu tamamen cari açığın etkisi gibi görünse de veya bu şekil açıklasalar da öyle değil.Aslında fikrin çıkış noktası çok doğru ve katılıyorum.Benzin dışardan al,elektronik dışardan al araçları dışardıdan al hiç birşey üretme.Bu korkunç bir senaryo ve oluşan açığı kapatmanın tek yolu "VERGİ" yada en kolayı.Ama biraz daha derin düşündüğümüzde toplu taşımanın yetersizliği,yakıt tüketim tasarrufu,trafik ve otopark sıkıntısı ve de bir spor ve sosyal-kültürel olay olarak motorsiklet düşünüldüğünde bu sektörün tüm yan ürünleriyle desteklenmemesi neden olabilir?Sporcular neden yetiştirilmez?Sektörün büyümemesi sebebi ile tekel oluşturan şirketler rekabet içine girmeden istedikleri fiyatı rahatça isteyebilirler?Ve biz çok daha iyisini hakkettiğimiz halde neden paramızın hakkı olana sahip olamıyoruz.Ve ülke genelinde milyonlarla motordan bir haber insan bilinçlendirilmiyor.Bütün bunları bir cevabı olmasa da benim aklıma ilk gelen; "İşlerine gelmiyor" oluyor
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Tayfun abi çok güzel yazmışsın dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama fiyatı birazda uygun tutmaları lazımdı avrupaya 3000 eurodan,abd pazarına 3300 dolar civarından verileceği söyleniyor nette mesela 10 bin düzeyinde satılsa bence inanılmaz satış yapardı.Honda gibi markalara fiyat yaklaştıkça bizim pazarda diğer markalara ekmek yok malesef.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
20 Şubat 2014, 18:26
phradrel adlı üyeden alıntı
sitesinde yazan fiyatı vermiş arkadaş, atmamış yani.
9 civarı aklımı çeliyordu da 12bine garip olmuş. geçmiş olsun bir sevda daha başlamadan bitti :(
fiyatlar dövizle beraber coştu gitti, 10-11 tl olan ktm duke 200 5500 Euro fiyatıyla kaç para olmuş sen düşün motorunu ucuza satanlar yenisini zor alacak ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler