yeni gelen pulsara en güçlü rakip olacak demektir.
Abi pulsar derken galiba o markayı takip etmeyi kaçırmışım biraz bilgi verirmisin pulsar hakkında ??
yeni gelen pulsara en güçlü rakip olacak demektir.
Abi pulsar derken galiba o markayı takip etmeyi kaçırmışım biraz bilgi verirmisin pulsar hakkında ??
Kuralkan bana e-meal atmıs x-5 cok yakında bayılerde dıye fıyat sormadım bence o fıyatlarda (9000-10000) ıyı satar sıfırına ben okadar para vermem fakat hosumada gıtmıyo degıl hanı egzoz, ortadakı bosluk harıç tasarımı guzel ben naked sevıyorum tarzım bu phantom var bendede bırde bu tarz motorlarda bıraz fabrıka ayarları dısına cıkmak sart mesela on dıslıyo buyultup orınglı zıncır alıp susturucuyu ıptal ederek bıraz daha verım alabılırsınız fabrıka cıkıs lastıklerı shınko olmazsa cok ıyı sayet olursa lastık paranızıda kenara koyun derım canınızdan onemlı degıl keske one cıft dısk fren sıstemı koysalardı 250 gtlerden ıyı bılıyorum durmuyo abi aynı sorun phantomdada var (abs şart) 6 vıtes olması benı cezbedıyor ne yalan soylım 10 kısıden 8 ı doner bıdaha bakar
fiyat kanuninin sitesinde 9752 TL olarak açıklanmış.
Bu modeli tasarlayan tasarımcı kör oldu
O paraya Duke alacaklar aradaki 7000+ TL'yi ne yapacaklar merak ettim. Honda artık 250cc naked yapmalı. Tasarım bir değişik olmuş sevsem mi sevmesem mi bilemedim
Sonuçta motoru çok iyi. Bunun tasarımı biraz garip olsa da Hyosung bu motoru kullanan başka modeller de çıkaracaktır.
aykırı tasarımlar hep hoşuma gitmiştir..O siyah kutu görünümlü egsozu ve alt sakal çıkarılırsa birde + olarak sele altı egsoz ilave edilirse çok hoş olacağından eminim..
tek silindir 28 hp.
egzoz berbat. kuyruk altı egzoz olsaydı alınabilirdi
Şuan dikkatimi çekti, ilk resimdeki lastiklerle çıkarsa alır lastik ve jantını kullanırım sadece 1200'liralık lastiği koy sıfır motora da sonra 15000 liraya satarsın
Fiyat Sayın Samet BAYRAKDAR,
Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz.
Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; Hyosung X5 ürünümüzün KDV ve ÖTV dahil, Plaka ve Ruhsat masrafı hariç nakit fiyatı 9,752TL dir.
Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
Videodan izlediğim kadarıyla son vites 8 bin devirde 131-132 yapıyor, 2012 naked motorum 8 bin devirde 124-125 arası geziyordu.Motor azda olsa daha hızlı.
Ayrıca arka maşa,şase,ağırlık,tork olarak daha üstün.Servis manueline göre yağ filtresi,digital gösterge ve birkaç parçası hyosunglardan farklı
Nasip olursa ilk gelen partiden mavi renk alacağım,yanlız Ankaradan almayacağım.İstanbuldan alıp eski yoldan getirmeyi düşünmekteyim
gelsede sipariş çeksek artık.Sabırsızlıkla bekliyorum.
St kanuni getiriyor Türkiye ye, konuştum. 14 Şubat 2014 olarak taroh verdiler. Tahmini satış fiyatını sordum söylemiyorlar. Nofear nickli arkadaşımın yazdıkları fiyat konusunda daha umut verici. Ben 11000 tlden aşağı olmaz diye tahmin etmiştim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)