Servisten geldim şimdi, sorun statördeymiş, uyumlu diye taktığımız statör olmamış, orjinalini bulduk. şimdi düzeldi ama motorun neredeyse değişmeyeni kalmadı. Şu an bir sorunu yok şükür.
Bu arada Göztepede, yetkili servis UYUMAZ motor var, kesinlikle tavsiye etmiyorum, dolandırıcının önde gideni;
Piston, segman seti, Sübaplar, Sibop yağ keçeleri,statör, bobin ve elektrik aksamını değiştirdim deyip işçilik dahil 500 Lira aldı.işimin yoğunlupundan başında duramadım. Tamam deyip aldım motoru
1 hafta sonra aynı sorun olunca tavsiye üzerine Pendikte bir motorcuya gittim, beraber söktük ve ne motora ne de elektrik hattına dokunulmadığını gördük. Hiç bir işlem yapmadan aküyü şoklayıp, yalandan makyaj yapıp vermiş motoru, yanlarına bırakmayacağım. Sizinde aklınızda olsun..
Umursamadığın kadar özgürsün
kan emici bunlar
Faruk YAVUZ
@GaCCaLL melabaa
Bende artık buralarda takılırım. Asyam hele bi gelsin foruma geri dönerim..
"Asyam, Kara yazmalım…
Sevgi neydi, sevgi iyilikti, dostluktu… Sevgi emekti."
Merhaba arkadaşlar. 4 senedir motorsuzum 4 senedir bu motora ayrı bir ilgim var çok hoşuma gdiyor. 60 lı sayfalara kadar tek tek okudum yorumları resimlerin çoğu görünmüyor. ben 3000tl civarında bir motor alacağım . kullanım amacım şehir içi işe gidip gelmek arada keyfi gezmek , araziye cıkacağımı düşünmüyorum. Eşim ile birlikte gezeceğim bazen. asya as 200gy buldum birtane sıfır . dükkana sok çıkar ufak tefek pek belli olmayan çizikleri varmış , belki kullandılar bilmiyorum neyse.. motorun sorunsuz olduğunu var sayar isek tavsiye edermisiniz. bu motoru almazsam başka bu fiyatlara motor almayı düşünmüyorum baktığüım her motorun ya tipini beğenmiyorum yada başka bir şey batıyor gözüme alasım gelmiyor. yarın fiyat alacağım eyer uygun bir fiyat söylerler ise detaylı inceleyip sorunsuz ise almayı düşünüyorum. cevaplarınızı bekliyorum acilen. topic uzun süredir cansız kalmış :(
Anladim. Bana biraz maliyetli gelecek ruhsat plaka falan cikarilacak. Kac tl tutuyor acaba ruhsat plaka cikarma isleri. Henuz fiyat vermediler motor icin bekliyorum.
300-500 arası diye biliyorum tam emin olmamakla beraber
Faruk YAVUZ
arkadaşlar saygılar sevgiler iyi sürüşler yıllardır içimde uhte olan gy yi alabilecek konuma geldim daha öncesinde 10bin km scooter tecrübem var ve asya almak istiyorum sıfırı olmaması düşündürse de aklım asya da sizce yedek parça konusunda üzer mi parça var mı diğer markaların modellerinden uygun parça bulunabilir mi yazacağınız her yorum benim için çok önemlidir şimdiden herkese teşekkürler
malum site de 4 bine 3 tane var o fiyata düşündürüyor
Depo üstü grenaj yada depo üstü kaporta 😊 nerden bulabiliriz ? Birde sm benzetmek için farklı motorların uyumlu cantları varmı bildiğiniz ?
merhabalar asya gy 200 motoruma yedek parca nerden bulabılırım yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyi kısa kısa ve üye girişi yapmadan/yapamadan takip etmeye çalışıyordum. Eskilerden gören olursa hatırlayan çıkacaktır.
Öncelikle uzun süredir Asya as 200gy kullanıyorum. Dayanıklı seri ve hoş bir motor bence. Yakıtı da ideal. Neyse konuya gireyim.
Sağlam Ön jant gerek. Çıkma sıfır elinde olan var mıdır acaba Ya da orijinal jantın haricinde buna uygun bir jant bilen var mı?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)