Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2011, 13:47
yalnız videodaki alet hakkaten çok ciks duruyor grenajları olsun lastikleri olsun koltuğu olsun hele koltuğa bittim. bizim motorlar tam süpermoto değil ki arakdaş acaip melez bişi o grenajlardan bulabilirmiyiz acaba.bende şu lastiklere bakayım bir nası bişeymiş olur fiyatı neymiş kafeeee senin tanıdıktan kaça alma imkanımız var?
Reklamlar
-
19 Ocak 2011, 13:54
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
yalnız videodaki alet hakkaten çok ciks duruyor grenajları olsun lastikleri olsun koltuğu olsun hele koltuğa bittim. bizim motorlar tam süpermoto değil ki arakdaş acaip melez bişi o grenajlardan bulabilirmiyiz acaba.bende şu lastiklere bakayım bir nası bişeymiş olur fiyatı neymiş kafeeee senin tanıdıktan kaça alma imkanımız var?
sorduktan sonra dönerim kesin cevabı
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
19 Ocak 2011, 14:49
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...ort-demon.aspx
burda var lastikler fiyatıda yaklaşık senin dediğin gibi çifti ama arka teker için olan bizim 130-90-15 lastik yok bi tane 15" olanı var onunda ebatı 140-70-15 nasıl olur acaba sen arka tekeri değiştirdin mi? fotosu falan yokmu bi görseydik iyi olurdu sanki
-
19 Ocak 2011, 14:54
Birazdan aşşağıya garaja inip birsürü resim çekicem bekle mutlaka koyucam buraya :D
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
19 Ocak 2011, 15:32
tamam bekliyorumm
-
19 Ocak 2011, 15:50
-
19 Ocak 2011, 16:27
oo Arka stop çok şahane olmuş ya bende arka stoplara bakıyorum öle bunun fiyatı maliyeti nedir acaba? birde senin egzoz da modifiyeli sesi nasıl acaba? benimkide değişik mesela aldığım arkadaş biraz oynamış üstünde sağolsun güzel bi sesi var unutmadan videodaki arka stopda güzel. hocam senin kafa grenajı fiyat nedir? buda son arka taşıyıcıyı kullanmıyorsan ben talibim alabilirim onuda söyleyim
fotolar için ayrıca teşekkür ederim baksana 50 tane soru sordum bende ha.
-
19 Ocak 2011, 16:33
oo Arka stop çok şahane olmuş ya bende arka stoplara bakıyorum öle bunun fiyatı maliyeti nedir acaba? birde senin egzoz da modifiyeli sesi nasıl acaba? benimkide değişik mesela aldığım arkadaş biraz oynamış üstünde sağolsun güzel bi sesi var unutmadan videodaki arka stopda güzel. hocam senin kafa grenajı fiyat nedir? buda son arka taşıyıcıyı kullanmıyorsan ben talibim alabilirim onuda söyleyim
fotolar için ayrıca teşekkür ederim baksana 50 tane soru sordum bende ha.
Arka stop maliyeti 25 tl 2 sıra kırmızı ÜZERİ SİLİKON KAPLI led alıyosun kendin istediğin gibi yapıyosun. Ses konusunda bi video koyarım daha sonra anlarsın tam cross gibi sesi var çok beğeniyorum ama fazla azıcık sesi. Esi sahibi yaptırmış benimkinide. Kafa grenajı kendi imalatımız gibi bşi aslında. Geçici o benim kafa biraz yere sürttü allahtan bşi olmadı kafa koptu sadece Arka taşıyıcı konusunda istiyosan sana burdan orjinap parçacıdan adresine yollatırım sorun değil ama benimkini çantasıyla birlikte satarken vermeyi planlıyorum. bi sorun olursa sorabilirsin stopla ilgili
-
19 Ocak 2011, 16:39
bu üzeri silikon kaplı led dediğin o şekilde satılan hortumlar var onlardan mı acaba? veya tam adı öyle mi geçiyor parklarda birinci sıra frende ikisi birden mi yanıyor nasıl tam olarak
arka taşıyıcı bizim burdan da alabilirim sen kullanmıyorsan senden alayım diye sormuştum fiyatı zaten 30küsür tl
-
19 Ocak 2011, 16:41
Bunlar yapıştırılabilcek ledler öyle tüp şeklinde değil.http://www.e-sirket.com/silikonlu-le...t-20513e3.html Sen bi alda ben şemayı anlatırım sana neyi nereye bağlıycaksın. Yada götürür yaptırırsın çok para etmez
-
19 Ocak 2011, 16:43
bağlamada sıkıntı yok ya zaten ulustayım konya sokaktan bulurum 15-20dk da ama iş çıkışı kurs var anca yarına kalır o yarın alırım geriye bağlaması kalır. ;)
-
19 Ocak 2011, 16:45
bağlamada sıkıntı yok ya zaten ulustayım konya sokaktan bulurum 15-20dk da ama iş çıkışı kurs var anca yarına kalır o yarın alırım geriye bağlaması kalır. ;)
sen al on ledi, git bi elektronikçiye abi bunları bağlarmısın de. Direk zaten kablo bağlıycak sadece direk motorla aynı voltajda çalışıyo ledler
-
19 Ocak 2011, 20:36
kefeeee adlı üyeden alıntı
pirelli sport demon bende var yeni aldım çifti 320tl. Muhteşem yol tutuşu garantisi var kendim güvencesini veriyorum bizim motorumuz için muhteşem. istiyosan tanıdık var buluşup ona götürebilirim ordan daha ucuza alırsın diğerlerine göre
Şöyle düşün benim motorum sıkıştıramıyodu contaların aradan kompresyon kaçıyodu contaları 2lediğimde kompresyona rtmış oldu aradan kaçan bi sıkıştırma dücü yok çünki
desene sen kaçanları yakaladım diye.
-
20 Ocak 2011, 14:43
kefeeee adlı üyeden alıntı
sen al on ledi, git bi elektronikçiye abi bunları bağlarmısın de. Direk zaten kablo bağlıycak sadece direk motorla aynı voltajda çalışıyo ledler
birazdan gidiyorum ledleri almaya bu arada senin ön lastiğin boyutları ne hocam bizimkilerden biraz daha kalın gibi duruyor sanki?[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
ahanda led burda metresi 9tlden yarım metre aldım umarım yeter. mümkünse yakın çekim foto istiyorum veya bağlatı şeması? birde plakalık bakıyorum şimdi ufak bi plakalık lazım videodaki gibi.
-
20 Ocak 2011, 16:46
vay be 1 video forumu nasıl canlandırdı!
Videodaki alet inanılmaz temiz, lastikleri düşünüyorum, ayrıca LEDler de süper fikir.
Ellerinize sağlık.
Şöyle bir sorum daha olacak
nasıl ki scooterlarda göğüs ne renkse ruhsatta da o renk geçiyor, GY200lerde durum nedir?
yani videodaki gibi yan grenajların bir bölümünü turuncu yapsak ruhsata yine işletmek gerekir mi acaba?
bilginiz var mı?
-
20 Ocak 2011, 18:36
arthur4 normalde ruhsatta iki renk olarak yazması gerekir ama adamlar kafalarına göre yazıyorlar orasına pek takılacaklarını sanmıyorum şahsen ben havalar biraz düzelsin baya bi değişikliğe giitmeyi düşünüyorum renklerde ha oldu da polis durdurdu sordu renk böyle değil niye bu böle derse ruhsatı işleyen arkadaş öyle girdi deyip geçerim zaten fabrika çıkışı 2 rekn 3 renk olan motorlarda bile kimi zaman ruhsata adamlar tek renk olarak yazabiliyorlar.
ANGARAJ
-
21 Ocak 2011, 01:02
Pazartesiye kadar şehir dışındayım sonra konuşalım bu konularu giremiyorum çok
-
22 Ocak 2011, 15:01
arthur4 adlı üyeden alıntı
motorun sahibine sordum
in that time was Pirelli Sport Demon front 110/60-17 rear 130/60-17, Now have, rear 130/70-17 Metzeler Laser tech.
pirelli sport demon kullanıyormuş , sonra metzeler taktırmış metzeler tanesi 300 lira :D
-
22 Ocak 2011, 18:27
aarka jantı 17 yapmış adam ama..
ANGARAJ
-
25 Ocak 2011, 00:57
Hop geldim. ön lastik 110 bende. Bu arada gidonumu değiştirdim acerbis gidon aldım hemde 25tl ye Nedeni kırmızı diye yurt dışından spariş verilmiş ve rengi kaçık abuk subuk bi renk gelmiş sahibide kimseye satamamış. Aldım 25tlye taktım yeni elcik koruma alıcam şimdi eskileri çöpeee kırık bi dikiz aynamı değiştirdim zincirimide bigüzel yağladım yeniden. Oh mis valla cillop gibi oldu. Düz gidon çok yakıştı bebeğime daha güzel bi kafa grenajı alınca dahada güzel olucak hadi bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler