Topikte yaklaşık 90 sayfadır ne gerekiyorsa ve ne biliyorsak fazlasıyla yazmışız ama okumaya üşenip şahsınıza özel cevap istemişsiniz. Asıl siz bu topikteki paylaşımları "kaal"e almamışsınız. Zaten gerekte kalmamış ve isabet olmuş.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
motor 100 kuruş fallan yakıyor ben hiç durmadan 200km yaptım sadece belim ağırdı o kadar masrafa gelince her hangi bi promblem yaşamadım hiç zaten bu motorun çoğu parçası japon malıdır almanızı tavsiye ederim
motor alıcaktım... as 200gy ile cbr125 arasında kaldım kalite diye cbr125 aldım... çok sorun çıkartmıyorsa takasa girebilirim bu motorla... görüşleriniz nelerdir acaba...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Evet beyler bu sene marmok a katılan varmı. Gelen olursa ben oırdayım haberiniz ola
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
Motoseyyah bey bizim kadro yazın dağlarda olur genelde. Şehir içi binen azdır genelde yamaha şehir içi içinde uygun bir seçim olmuş. Hayırlı olsun dilerim. Ben gördüm sorunuzu ama hiç ölçmedim ne gidiyor ne kadar gider diye o yüzden cevap vermedim. Tekrar hayırlı olsun.
İlginize tşk. 2. motorum olarak bulundurmak için alacağım ama gene de motor hakkında kısa da olsa bilgi edinmek istemiştim.Bazen dağa bayıra çıkıyorum ve ybr yi oralara vurmak istemem. Özellikle yedek parça bulunurluğu ve arıza durumu benim için çok önemli .Ne kadar tecrübeli sürücü olsamda Yollarda özellikle dağ yollarında kalmak istemem doğrusu.
Evet şehir içinde denk gelmedim bende daha o kadar da motorlara bakarım halbüki hatta benzinliklteki pompacı bile dedi nasıl bi dağ pisikleti bu diye bunlar daha yüksek olmuyomudu falan gibisinden lafladık sabaha karşı..
Yedek parça Konusuna gelince ankaradayım hoş yeni aldım motoru ama muayneye girdiğim için bazı parçaları değişmek zorunda kaldı haliyle hiçbir sıkıntı yaşamadım olaki bulamazsanız burdadanda elimden gelen yardımı olurum..
Dağ yolunda çok iyidir torkludur motoru güçlüdür çukurları hissetmezsiniz ybr gibi, çok yaylanır arka teker konforludur. Ufak tefek bakım yapmanız gerekli her motor gibi kimse demesin abna japonlar hiç dökülmüyor. Oda ağır şartlarda bakım yapıyor ama japon bozulunca çok zorladık ondan oldu çinli bozulunca adi motor oluyor. Bence alınabilir piyasadaki en iyi enduro cross motor görünüş ve mekanik olarak. Yamaha tws 200 ün kopyasıdır motoru herşeyiyle.
Sanırım bu hafta as 200 gy alıyorum.dağda-bayırda asya'ya şehir içinde ybr'ye binerim . paylaşım için tşklrr.
selam arkadaşlar
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
bu motor asya motor'un internet sitesinde yok, neden acaba?
as 200gy nin şu anki satış fiyatı nedir?
Şuan bu motorun sıfır satışı yok o yüzden asyanın sitesinde de göremiyorsunuz ama yedek parçaları hala satılmakta ayrıca asya motorun sitesinde wallpaper kısmına bakarsanız bizim aletlerin de resmi var..
merhaba motobey sizinle görüşmek bazı şeyleri danışmak isterim.. mail adresim gorkemulsel@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------
ayrıca motorla ilgilnen herkes ekleyebilir. Konuşur bilgilerimizi paylaşırız. mail yoluyla, yada msnden.
tsunam arkadaş takas işi için görüşebiliriz
hocam ordaki ilan yalan bence kendi sitesinde dahi yok ki alet...
ben tarz değişikliği için satıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------
ve şu an motorum 10000 km nin üzerin de ve 3 yıldır kuruş masraf etmedim sadece keyfe keder görsellik için biraz masrafım oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)