:D bencede full onlinız galiba
:D bencede full onlinız galiba
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
benii unnuttmayınn yahu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:03 ----------
ehliyeti aldıktan sonra istanbula gelsem 1-1,5 arası bi as 200 bulamazmıyız ????bide şimdi kredi kartıyla ödeme şansımız olurmu??
:queen: motorsa cross olsun :queen:
merhaba arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
bu motoru almayı düşünüyorum ne diyorsunuz görüşlerinizi alabilirmiyim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Biraz yıpranık gibi ama canlı canlı görmek lazım sanki... birde ustaya gösterirsen tam süper olur. fiyat çok iyi bu arada...
bencede fiyat süper motor zaten güzel...
benim bildiğim 90 yazıyor ama ibrenin sonuna gören çok arkadaş var 140 demişler...parça konusun da bi bilgim yok vallah..
bu modellerin yenileri gelecek bu sene. Eskilerinin parçalarıda muhtemelen uyar. Ayrıca 200GY diğer birsürü markada standart olan bir motor. Özellikle RAMZEY parçaları uyumlu oluyor. Grenaj ise biraz farklı diğerlerinden ama o da sıfırdan yaptırılabiliyor. Motor aksamında , ne bileyim debriyaj, piston, silindir gibisinden, bi problem yoksa KAÇIRMA derim ben.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 ----------
Birde bu tip motorlarda çok da hızlı gidilmez. 120 görsen öp başına koy ki titreşimden elini başına götürebilir misin o da ayrı.
Yani düzgünü dağda bayırda patlamadan geri getirirmi diyorsunuz şimdi? Aranızda en fazla kaç km yapmışı var? Yanlış anlaşılmasın son sürat olarak sormuyorum?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
GY 200'ü alabisem,üstüne neler yapacam neler!!!
2 alternatif var.
1-SUPERMOTO
2-YAN ÇANTALI + FULL AKS. ENDURO...
2.ci şıkkı uzun yola çıkarım diye düşünüyorum;yedek akü ve sağlam aydınlatma,özel imalat yan ve arka çanta,kafa grenajı,koruma demiri,depo üztü çanta vs... olarak sıralaya biliriz.
daha yapanı görmedim,ama güzel olacağını düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/sg_200gy_s...XQQdisplayitem böyle birşey var sıfırnı 1750 ye veriyorlarmış istanbulda bir yerde
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ayberk bitane makina alda görelim ergün1968 o motor elerinde kalmış ondan öyle satıyordır bence ayberk sende modifiye yapcan demek
:D
izmirde satılık as200 gy arıyorum..yardımcı olursanız sevınırım..bırde ıkı kişi binildiğinde çok çöküyormu motor acaba elinde foto olan varsa yardımcı olursanız sevinirm..tşk. o_baysal@hotmail.com
http://www.sahibinden.com/guncel_ila...XQQdisplayitem
benim makinaya bakan olmadı sanırım berk nerelerdesin ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
2 kişi 130 135 yapıyorum her türlüde kanıtlarım arkadaşlar gülltepede oturuyorum berk nickli kullanıcıyla tanıştım makinaya gördü fazla yoruma gerek yok
Sol debriyaj rüzgarlığı gerekli arkadaşlar bizim cross için direksiyondaki siyah plastik parça. Elciğin ordaki varmı bildiğiniz bizim motorların parçası olan servis uçuk fiyatlar istiyorlar. Eger hesaplı servis bileniniz varsa bilgim olsun. Stoklu çalışan çunku ben bulamadım bizim motorların yedek parça stoğu olan vede uygun fiyatlı satan motorsikletçi.
Veya elinde fazla olan varsa parça olarak ondanda alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
diger modellere bak ramzeye fallan ben söktüm onları ama nereye koydumu bilmiyorum
Eren bulursan alırım 2 sınıde bursada bulamadım cunku.
ccbılgın ben sökük kullanıyorum daha şekil
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)