200GY-A 2010 cıkmış 3900 fiyatı sizce nasıl motor dğermi o fiyata
200GY-A 2010 cıkmış 3900 fiyatı sizce nasıl motor dğermi o fiyata
sevgili inpire benen iki yıldır karakız kullanıyom biliyosun
bir defa arıza yaptı ciddi anlamda. oda piston ve sekman değişimi ile giderildi rektefeye girmedi gömlek çakılmadı onun haricinde ufak tefek birkaç problemi her motosiklette oluyo eskiden koyduğum resimlere bakarsan bu motorla ben cross falanda yaptım yani motora insan gibi davranmadım halada hor klullanıyorum ama önemli olan bakımını yapmak o zaman seni istediğin kadar götürür....
Bu arada 125 ile radara girdim cezamızıda bayıldık....
Yelken gibi granaja gelirsek yanlızca ön çamurluğu değiştirerek savrulma olayını %70 azaltıyosun ben kanuni125 cross ön çamuruğu taktım süper..
hava ayarını... hava filtresini.. motor yağını.. gaza yüklenme ve motor fireni kullanımı olaylarını dengelersek;bakımlarını zamanında yaparsak ve mümkünse motoru ben motor tamiri ustasıyım diyen çapulculara teslim etmezsek (kendiniz ögrenin tamir olaylarını )yakıt benim şehir içinde 10-12 ykr
şehirler arası 5. vites yarım gaz standart asya hız göstergesinde 110-120km/h gösterirken yani normalde 90-95km/h iken 8,5-10 ykr arası yakıyor.(denizli - izmir arası test edilmiştir)
ben memnunum arkadaş yakında koruma demiri ve yan çanta demirlerimide yapıcam.. mümkünse motor ölünceye kadarda yenisini almıcam ...
herkese iyi sürüşler
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
Serhat Abim, eminim benden daha tecrübelisindir motor sürme konusunda ama şöyle birşey tesbit etmiştim bi ara;tahminen aynı olduğunu düşündüğüm bir hızda Honda'nın cbf 150 model motosikletini kullandım. Motoru biliyosundur. Demek buymuş bunun para eden yönü dedim. Yani nasıl anlatsam bilemiyorum ama gerçekten farklı. Biliyorum, hiç bi şekilde asyadan aldıgın zevki alamazsın ondan, uzun yola cıkmak istemezsin onunla ama duruşu gidişi böyle bi yumuşaklık hakimdi. O süratte asyadaki dengesizlik yoktu.Daha rahat kontrol ediliyordu. Dengesizlik diye nitelendirilie bilirmi bilmiyorum aslında ...
Üstüne basa basa söylüyorum asya200 gy-2 güven veren bir motor değil. Bu gerçekten böyle. Kimse aksini savunmamalı. Ha ben güvenip onca yola sürdüm, birazda kendime güvenimdendi,biraz da risk aldım bile bile.
Şimdi sorsalar bu bütçeyle hiç düşünmeden karakız alırım tabiki. Neden mi ? E herşeyini biliyorum neredeyse. Kaldıki motor arıza çıkarttığında bunu tamir etmek benim için zevkli bile olur zaman zaman En haşatı bile düşse elime, giderim ibrahim abinin yanına 1 haftada adam ederim . Ama yeni başıycak adama tavsiye ederken bakarım şöyle bi bu adam eline anahtar almış mı diye. Yanlış mıyım Serhat Abi?
Bu arada uzun vadede gönlümde 0km Suzuki DL650 yatmakta, bilgilerinize
Çok okuyan değil çok gezen bilir
sevgiler
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
Arkadaşlar as200 gy den memnunmusunuz son zamanlarda dikkatimi çekiyor japon alamayacağım hem sağlam olsun maddi anlamdada uygun olsun istiyorum genelde asfalt yolda kullanılacak benim için sağlam sorunsuz bir motor olması birde sorunsuz bir şekilde uzun yol yapan varmı bu motorlarla titreşim nasıldır ufak bir bilgi vermenizi rica edeceğim .
Sevgili karakız aşıkları,
sevgililer gününüzü en içten dileklerim kutlarım.
Kardeşim benden habersiz Karakız için bir arkadaşıyla pazarlık yapmış. Herhalde yakında Karakızıma veda edeceğim. Ne beter alışmışım yahu. Ya satılırsa diye üzülüyorum.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
Asya bu motorun mekanik parçalarını diğer çinli motorlarınkine az da olsa benzer, yeri geldiğinde uydurulaiblsin şeklinde düşünerek tasarlasaymış, bu motor tr de çok ama çok satardı. Ancak gelin görün ki bu neredeyse hiç mümkün değil.
Yedek parça sıkıntısı olmasa bence daha çok para eder bu motor.
selam dostlar
uzun yol tecrübesini bende yaptım asya ile
manisa antalya arasını gittim geldim
hiç bir sorun yaşamadım
alacak olan arkadaşlar bence piyasanın en iyi çinlisi bizim asya gy 200 ler
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
Yolda giderken ani lastiği patlayan oldu mu aranızda hiç ? Sonuçları merak ettim de bir an ? Kontrol ne kadar zorlaşıyo ? Malum yüksek bir motor, toparlamak alçak bir motora göre daha zor olur kanımca ? ? ?
çok güzel bi paylaşım tşkür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
kara kız hakında birkaç sorum olcaktı 17 dişli olurmu lastikleri dubleks yapma şansımız varmı kilo metre göstergesini degişirme şansımız benzin göstergesine çözüm :=) yardımcı olursa sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
kara kız hakında birkaç sorum olcaktı 17 dişli olurmu lastikleri dubleks yapma şansımız varmı kilo metre göstergesini degişirme şansımız benzin göstergesine çözüm :=) yardımcı olursa sevinirim
evet en yüksek km kimde merak ettim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
son baktıgımda 21bin di, eminim daha yüksekler vardır. -7bin i benim gerisi kuzenin- Motor benim olsaydı kimse beni geçemezdi :D iddia lı olabilirdim bu konuda
zongshen ve zealsun aynı fabrikaları battı parça problemi var alan arkadaşlar var ona göre motorları bir arıza yaptı hep motor arızası ve halada yapıyor onun için hiç sokulmayın derim parçası olsa tamam al derim ama parçaları yok malesef uydurmada taksan ne kadar randıman verir o ayrı konu ona göre tercih sizin
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
www.zongshenmotor.comzongshen ve zealsun aynı fabrikaları battı
www.zongsheninternational.com
Yedek parça sıkıntısı zaman zaman oluyo bu bi gerçek ama uydurmayalım bi tarafımızdan. Bilgi varsa kaynağını da yazalım.
Biraz araştırında yazın. Boş lafa tok bu topic. Örnekleri daha önce çok görüldü.
Yanlış anlaşılmasın, Asya motor u savunmuyorum ama sizleri kınıyorum. Elbette eksikleri var ama az ama çok. Dediğin gibi tercih meselesi.
Bir diğer yandan asyadaki mekanik aksamın büyük kısmı japon üretim. (karbüratör vs.)
evet onur kardeş
nedir bizim bu motorlara yapılan çamur atma kampanyası anlamadım gitti
acaba motorun üretilmemesi ve bu motora ilgi duymak isteyipte sahip olamayanların bir düşüncesimidir ne bende anlamadım
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)