Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Kasım 2009, 02:35
@brkfrt;
sisler güzel duruyor, ben de sürekli düşünüyorum fakat kendime engel olamayıp hep yakmak isterim bilemiyorum yani napacağım, tamam doğru bizim motosikletler süper aydınlatamıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
fakat bir problemle karşılaşıyorum ben eger senin gibi amartisorlere baglamak istersem.
sizin motosiklette crosslarda oldugu gibi amartisör ün çalışma yeri aşagıda kalıyor, bizimkinde ise üstte
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Reklamlar
-
15 Kasım 2009, 01:05
hocam motor güzelmiş dediğin gibi kollar düz aslında başka türlü takılabilir yada en son çare xenon taktırmak. öyle değiştiki yani, ışıkları açınca hayat daha güzel sanki ;)
-
15 Kasım 2009, 11:12
picasso adlı üyeden alıntı
@brkfrt;
sisler güzel duruyor, ben de sürekli düşünüyorum fakat kendime engel olamayıp hep yakmak isterim
bilemiyorum yani napacağım, tamam doğru bizim motosikletler süper aydınlatamıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
fakat bir problemle karşılaşıyorum ben eger senin gibi amartisorlere baglamak istersem.
sizin motosiklette crosslarda oldugu gibi amartisör ün çalışma yeri aşagıda kalıyor, bizimkinde ise üstte
Ön far takımı ve grenajı çok hoşuma gitti.Orjinal Ramzey mi?Acaba bizimkilere uyar mı*
-
15 Kasım 2009, 22:43
arkadaş bi önceki sayfada sormuştu. farları 8 mi 9 tl mi ne hatırlamıyorum internetten aldım. bağlantıyıda 30 a yaptırdım. direk aküden aldık. sisler 55 watt acıyorum bazen 5 10 dakka gidiyorum yoldayken bi sorun cıkarmıyor. karanlıkda cok faydasını görüyorum o ayrı konu.gece cektiğimde bi ara fotograf koyarım daha acıklayıcı olur.fakat bizden xenon taktıran var mı motorlarına?
-
16 Kasım 2009, 02:10
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
-
16 Kasım 2009, 02:34
picasso adlı üyeden alıntı
ön far vegrenajı kendim değiştirdim, zaten takım olarak satılıyor. 'acerbis diamond hp' modelini taktım, internetten aldım.
www.advenduro.com 'dan aldım. kendi farı bozulmaya başlamışken 60w'lık ampul taktım ve erittim içini
çözüm bu oldu
.
fakat kulanılan ampul 35w, yani orjinaliyle aynı oluyor. 60w'lık takmayı düşünmüyorum içini bozacak tekrar diye. fakat aydınlatması çok güzel. yola hakimiyeti yeterli.
tüm cross- enduro modellere takılabiliyor, plastik takma aparatları mevcut fakat ben vidalamadan edemedim
2 saat kadar yerini belirlemek için de uğraştım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
xenon düşünmüyorum değil fakat o da ısıtmıyor mu grenajın içini? ybr' lere takıyorlar onlarınki bildiğim kadarıyla metal far, bizimki plastik. eritirse yazık olur
ybr'lerin de far tası plastik. xenon ampullerinin fazla ısındığını sanmıyorum. hatta 35 w lık halojen ampullerden daha soğuk çalışıyorlar diye biliyorum.
-
06 Aralık 2009, 23:33
slm arkadşlar ben yeni üyeyim ve yakınnda bende bi iki tekerlikli olucam inşallah başlarken ilk olrak gt250r düşünüorum ama yanlış bir secim olduğunu sölediler boyum uzun olduğundan 125 likler cok ufak gelio daha sonrada enduro önerdiler bende AS 200 GY 2 düşünmeye başladım fikirlerinizi bekliorum lütfenn
-
08 Aralık 2009, 03:09
hocam boy kaç ama ben 172 yim ayaklarım rahat değiyor yere..
-
10 Aralık 2009, 01:17
Dostlaar bende asya gy200 den almayı düşünüyorum ama otoban ve şehir içinde kullanıcam o nedenle biraz hızlı motor lazım.
1-km de ne kadar yakıyor?
2-ön dişliyi 17 ye çıkarında en son kaç km yi gördünüz?
3-arıza çıkarma sıklığı nedir genel anlamda.
Bende mondial mct vardı ve çokkkk memnundum şimdi bu tarz bişey düşünüyorum, lütfen beni aydınlatın.
http://img18.imageshack.us/img18/6691/mzaresmim.jpg
-
22 Aralık 2009, 11:20
arkadaşlar size ufak bi sorum olcak sizin motorun jantlarını nerden bulabilirim bide fiyatı nedir bilen varmı acaba
-
22 Aralık 2009, 14:22
arkadaşlar bana ön jant ölçülerini yazabilirmisiniz 1.85 18 inç mi yoksa 2.15 18 mi? çok önemli benim için
-
27 Aralık 2009, 12:02
Çok okuyan değil çok gezen bilir
-
03 Ocak 2010, 17:47
Yardım :S
Arkadaşlar ben bu motosikleti almaya karar verdim, fakat elimde iki seçenek var. Biri 500 km de 2500 ytl diyor. Ama rodajını yaptın mı diye sorduğumda "valla ben motora bişey yapmadım aldığım gibi duruyor" diyen birisi :D
Diğeri 4000 km de 1750 ytl kapalı garaj motoru ve adamın ikinci motoru olduğu için satılık. Bana messenger aracılığıyla yardımcı olabilecek var mı?
Bu arada Bursada oturuyorum ve çeşitli illerde doğa sporları ile ilgili turizm projelerim var. Tabii bu projelerin en başında bi motor sporları klübü geliyor.
Bunun yanında sormak istediğim bu motosiklete H7 mi yoksa H4 xenon far kiti alabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Hayallerin yerini anılar almaya başlamışsa, yaşlanmaya başlıyorsunuz demektir. eğer iki teker üzerindeyseniz yeni hayallere doğru yol alırsınız...
-
03 Ocak 2010, 20:27
ben 1400 liraya sattım yaz sonu. problemi neyim yoktu hiç.
2500 filan deli para.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
05 Ocak 2010, 12:34
bu motorun titreşimi nasıl?
kaç para yakıyor?
son sürati nedir?
-
05 Ocak 2010, 12:56
wavedancer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bu motosikleti almaya karar verdim, fakat elimde iki seçenek var. Biri 500 km de 2500 ytl diyor. Ama rodajını yaptın mı diye sorduğumda "valla ben motora bişey yapmadım aldığım gibi duruyor" diyen birisi :D
Diğeri 4000 km de 1750 ytl kapalı garaj motoru ve adamın ikinci motoru olduğu için satılık. Bana messenger aracılığıyla yardımcı olabilecek var mı?
Bu arada Bursada oturuyorum ve çeşitli illerde doğa sporları ile ilgili turizm projelerim var. Tabii bu projelerin en başında bi motor sporları klübü geliyor.
Bunun yanında sormak istediğim bu motosiklete H7 mi yoksa H4 xenon far kiti alabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Geçtiğimiz haftasonu ben 8.000 kelvinlik H4 Xenon far kiti taktım motora. Çok dehşet bir fark oluştu. Montajı çokta zor olmadı ve özellikle balast cihazı için mükemmel bir yer var farın altında. Resimlerini çektim ve sizinle paylaşacağım. Bizim motorların far tipi H4. Yani tek ampulde uzun-kısa ışık huzmesine sahip oluyorsunuz. Ürünün tek dezavantajı selektör yapmanız için farın açık olması lazım. Farlarınız kapalıyken selektör düğmesine basarsanız selektör yapmıyor. Zaten selektörüde tavsiye etmiyorum çünkü önünüzdeki aracın feleği şaşıyor. Aptallaşıyorlar ışığın kuvvetiyle. Ben xenon kitini 100 TL'ye aldım bir dostumdan. yeni partinin fiyatları ne olur bilmiyorum ama size yardımcı olmaya çalışırım. Ürün fiyatına göre oldukça kaliteli. Ampul 3000 saat ömürlü. Devamlı yaksanız ve ortalama 70 km/h hızla gitseniz bile motorunuzdan çok daha uzun ömürlü olacağı aşikar.
Sevgili Kuvvetmira,
Dediğin gibi fiyat yüksek ama adamın dediği gibi sıfır ayarındaysa en az 2.200 eder diye düşünüyorum. Ben şahsen verirdim. Bu motor kalite olarak hakediyor.
Sevgili Solevendef,
Kafadan soracağına keşke forumu okusaydın. Her türlü bilgi mevcut topiğimizde ama ben kısaca bilgi vereyim. Bu motor titrşim konusunda yüzünü güldürür çünkü krankta balansör krank var. Motor titreşimi yok denecek kadar az ve ellere iletmiyor. Ayaklarda ise çok yüksek devirde az bir titreşim oluyor. Yakıtı 3 litre ile 5 litre arasında değişiyor. Yüklendiğin zaman yakmam demiyor ama gitmemde demiyor. Dişli değişimi yapmadığın sürece orjinal haliyle son hız olarak ortalama tek kişi ile 120 km/h ; 2 kişi ile 110 km/h. Bu benim GPS ile yaptığım ölçümlerdir. Motorum yeniyken ve tam ayarlıyken 135 km/h hızı gördüm. Şu an subaplar şakır şakır ve ol halde yukarıdaki değerleri elde ettim.
Diğer merak ettiklerin için topiği okursan fazlasıyla tatmin edici cevaplar bulabilirsin.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
09 Ocak 2010, 00:10
Arkadaşlar merhaba,
Bende bir ASYA 200 Gy aldım kendime motorum gayet güzel yeni yeni öğrenmeye başlıyorum,resimlerini yakında ekleyeceğim bu eğlenceli forumda karşılıklı iyi vakit geçireceğimize inanıyorum,
kısacası tecrübelerinize ihtiyacım olacak
-
11 Ocak 2010, 13:47
Motorumla ilgili birkaç sorunum var bilgilendirebilirmisiniz acaba,
Motoru çalıştırmak için düğmeye basıyorum bir türlü çalışmıyor,gaz verdim olmadı, bu neden olabilir,hatta vurdurmayı denedik gene olmadı?
birde yağ olarak ne önerirsiniz...
-
11 Ocak 2010, 13:49
marş basıyor mu?
yan ayak kapalımı?
kırmızı stop düğmesi açık mı?
benzin var mı?
jikle açık mı?
buji ateşliyor mu?
kolay yoldan bu altısından biridir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
12 Ocak 2010, 22:02
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
marş basıyor mu?
yan ayak kapalımı?
kırmızı stop düğmesi açık mı?
benzin var mı?
jikle açık mı?
buji ateşliyor mu?
kolay yoldan bu altısından biridir.
Hiçbiriymiş
teşekkürler,ancak motor hava yapmış biraz boğulmuş şimdi düzeldi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler