Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Kasım 2008, 16:09
Bende Sevgili Baycode'ye lastik için ulaşmalıyım. Bu arada merabalar arkadaşlar. Sizleri unuttum sanmayın. Benim 2. bebeden sonra çok yoğun geçiyor günlerim. Ayrıca karakızıma birde kızıl prensesi kuma getirdiğimiz için bir türlü yoğunlaşamadık foruma. Haftasonu ikisinide gezmeye götürdük. Ankaradaki yarışlara götürdük ikisinide. Mutlu oldular.

Kızıl Prensesle yoldaki hallerimiz. 

Kardeşim Karakızla takipte. :anlasma
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
Reklamlar
-
04 Kasım 2008, 16:13
bizde yarışlardaydık abi, haberleşseydik tanışırdık bi yau. yzf hayırlı uğurlu olsun abi Allah kaza bela vermesin. aydın abi depo grenajı bu ay sonu gelir diyo, haberin olsun abi. baycode'ye ulaşırsanız haberimiz olsun.
hörmetler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
04 Kasım 2008, 23:20
İbrahim Abi bu yollar bana bi yerden tanıdık gelio ama
Çok okuyan değil çok gezen bilir 
-
05 Kasım 2008, 09:33
inspire adlı üyeden alıntı
Anlam veremiyorum ya hep birileri girip bu tarz sorular soruyo kimse de araştırıp gelmez.
Asya Motor Resmi Web Sitesi
sitede öyle bir haber yok, bende etraftan duymadım doğrusu. Sanmıyorumda..
Konuyla ilgili bilgin varsa bizimlede paylaşırmısın? Yoksa neden durup dururken böyle bir soru sorduğunu sorcam açıkçası.
Hemen hemen tüm Çin'li firmalar yalan olduğu için olabilir mi sence bu sorum?
Asya'nında battığını, artık yedek parça falan temin etmediğini duydum; sormak istedim.
Internet sitesinin varlığı o şirketin hala aynı şekilde hizmet verdiğinin göstergesi değildir. Bilenler bilir, Türkiyedeki en iyi çinli markalardan biri Zealsun'dı. Onu getiren şirket Polen Motor. Hala internet siteleri aktif. Ama şirket hemen hemen tümüyle bıraktı motosiklet işini. Yedek parça bulmak çok ama çok zor. Yada aynı şey piyasadaki 10'larca Çinli marka içinde geçerli..
Asya motor da aynı kaderi paylaştımı diye düşündüm. Gördüğüm oki sizin modeller GY200 serisi artık gelmiyor. Umarım yedek parça sıkıntınız olmaz. Selamlar..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
05 Kasım 2008, 09:55
modelide getirtecekler tekrar, yedek parçalarda yolda imiş birkaç haftaya kadar girecekmiş türkiyeye. güvenilir bi servis abimiz söyledi, onun yalançısıyım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
05 Kasım 2008, 16:16
novarix amacın belli
çamur at izi kalsın
ama yer yanlış buradaki dostların içini karartmak senin işin değil biz motorlarımızdan memnunuz senin galiba elinde kalan bir motorun var markasını ve modelini bizimle paylaşırsan sana yardım edeceğimize emin olabilirsin
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
-
06 Kasım 2008, 17:46
Asya 200 gy'nin ön amortisör takım fiyatını bilen varsa yazabilirmi?
-
06 Kasım 2008, 20:59
TELYAKAR MAKINA SAN. TIC. LTD. STI.
Adres: MÜNZEVILER CAD. NO: 21/A
İlçe / Semt: ABİDİNPAŞA
İl: ANKARA
Telefon: 0 312 320 40 44
Faks: 0 312 320 40 19
SATIS + SERVIS + YEDEK PARÇA
Aydın Abi'nin servisi mesai saati içinde ulaşırsan o sana gerçek liste fiyatını soyleyecektir.
-
06 Kasım 2008, 23:12
ferdagulbenli adlı üyeden alıntı
novarix amacın belli
çamur at izi kalsın
ama yer yanlış buradaki dostların içini karartmak senin işin değil biz motorlarımızdan memnunuz senin galiba elinde kalan bir motorun var markasını ve modelini bizimle paylaşırsan sana yardım edeceğimize emin olabilirsin
Bu kadar sert bir tepki için ne yaptım acaba..?
Elimde kalan bir motorum falan yok. Çin malıda kullandım birçoğumuz gibi. Ramzey ile ilgili kişisel problemimde yok. Şu supermoto modelini oldukça beğeniyorum, bu yüzden sordum. Yani düşündüğünün aksine GY200-2 çamur atmaya çalıştığım değil, almayı düşündüğüm ama ortadaki yedek parça - servis söylentileriyle ilgili çekindiğim bir model.
Insan kendi nasılsa karşısındakinide öyle bilirmiş. Yapacak birşey yok.
Uzun uzun, mutlu kilometreler dilerim size.
-
07 Kasım 2008, 00:28
Ben kendi adıma konuşayim, bu asya 200 sayfaasına o kadar cok gelenler markayı model i kotuleyenler oluyo ki açıkçası bizde paranoyak olduk dogrusu. Hiç bir sebebi yokken gelip abuk subuk şeyler soyleynler o kadar cok cıkıyoki aralarda... Geçmiş sayfalarda bu mevcut.
Senin yazdıklarını gorunce de ilk düşündüğüm, ilk aklıma gelen şey bu yöndeydi. Kusuruma bakma. Bu kadar sert bi tepkiyi sen degil senden once gelen birkaç eleman yazdıklarıyla sagladı...
Ferda Abi'nin de benim gibi düşündüğüne eminim.
Almayı düşünüyorsan en azından birkaç model arasında kaldıysan ve bunların arasında asya200 de varsa yedek parça, servis olayını kafana cok takma. Diger artılarının bu eksisinden katkat büyük olduguna inanıyorum. O kadar param ve sabit bi gelirim olsa düşünmeden alırdım.
-
07 Kasım 2008, 10:10
olabilir hocam, hepimiz insanız.
Çin'li kötüleme furyasını bilirim, bende çok çektim zamanında bu tip adamlardan..
Çin makinesi kullanırken gelirler "Kaç kere yolda kaldın?" diye sorarlardı..
Oysa neredeyse 7000km boyunca yolda kalmayı bırak, ufacık bir problem bile çıkarmamıştı makinem. Alan arkadaşta hala sorunsuz biniyor.
Yukarıda bir arkadaşımız Ramzey tekrar getirecek bu motorlardan demiş..? Acaba bu konuda Ramzey Merkez ile görüşen varmı?
-
07 Kasım 2008, 10:24
Ben şahsen çok alıştım Karakıza. Daha dün müşterisi çıktı ama satmak fikri bile içimi cızz ettiriyor. Şehiriçinde Yamaha sürmek ölümden beter. Bu şartlarda Karakız hala eskisi gibi çekici.
Özellikle Yamahanın şehiriçinde kilometrede 40 YKr'yi geçen yakıt tüketiminden sonra.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
07 Kasım 2008, 12:53
-
07 Kasım 2008, 14:30
[QUOTE_inspire]istanbula gidiyorum karakız kullancm oley!!!! [/QUOTE]
motor yaşadı desene toparlayıp gelirsin şimdi karakızı 
inspire adlı üyeden alıntı
istanbula gidiyorum karakız kullancm oley!!!!
motor yaşadı desene dostum toparlar dönersin şimdi sen karakızı 
kazasız belasız sürüşler. dikkatli ol istanbul trafiği sakat olur.
Onur kardeş bu arada yedek depo anahtarı yukarıdayken mi yedekte oluyodu aşağıdayken mi ? forumda bir ara sen yazmıştın diye hatırlıyorum ama bulamadım.
-
08 Kasım 2008, 01:37
novarix onur kardeşim benim yerime yazmış zaten ama mademki sende çinli kullandın tepkimizi anlamışsındır
canım kardeşim herhaldeki hepimiz bir japona ingilize almana yada italyana binmek isteriz ama bütçe meselesi be kardeşim ne yapalım biz bunlara yetebiliyoruz şimdilik
1950 model bmw r51/2 vardı bende makina gerçekten başkaydı ama iki tane karbüratör 600 ytl
iki ekzost 500 ytl tekli koltuk selesi 400ytl sarz dinamosu 650 ytl ve illakide orjinal olacak yan sanayi yada başka bir motordan uydurma olmuyor ben bunlarla tam 15 yıl uğraştım halen elimde 1979 650 cb honda var marş dinamosunun zincir gergisi yok diye yıllardır yatıyor olsa yani bulabilsek takıcaz ama yok abi
bunları nedenmi anlattım
çinde bu sorun yok aslında
neden çünki mutlaka gereken bir parça olunda diğer bir çinlinin parçası oluyor fiyatlarıda mantıklı geliyor seni yanlış anlamış olmamdan muzdaribim özür insanı küçültmez ben senden özür diliyorum nerelisin bilmiyorum arkadaşım ama eğer bir gün bu motorlardan almaya karar verirsen bu sitenin müdavimleri sayın ibrahim abim sevgili kardeşim onur acizane ben ve ismini sayamadığım diğer tüm sevgili arkadaşlarım yardımcı oluruz gönlün rahat olsun kardeşim
bu motor şu anda türkiyede bulunan en yakışıklı ve en kaslı çinlidir gönlün rahat olsun her zaman yanındayız sende gel katıl bize
bu arada hey sevgii asya gy 200 cü arkadaşlarım kardeşlerim ve ağabeylerim
önümüzdeki yaza kesinlikle sadece bize özel yani karakızcılara özel bir organizasyon yapmanın zamanıdır şimdiden yavaş yavaş oluşumu başlatalım diyorum
ne dersiniz?
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
-
08 Kasım 2008, 15:56
-
10 Kasım 2008, 09:52
eline sağlık kardeş teşekkür ederim. yanlış yöndeymiş anahtar. rezervde gidiyormuşum kaç gündür
sağolasın tekrar.
-
11 Kasım 2008, 02:28
-
11 Kasım 2008, 04:00
-
11 Kasım 2008, 14:37
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler