Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ağustos 2008, 11:21
Motobey Abim...
Mesaj yollamıştım ama bide forumdan kutlamak isterim....
3. kızınında ömrü uzun olsun abi yengeye de geçmiş olsun...
bi kızım olmadığı için bu zevki bilmiyorum ama 2.5 yaşında bi oğlum var...
pionerking...
şu senin halledelim usataya bende bi göstersem motoru iyi olacak bu arada seninde öndiskten şıkırtı geliyomu ben aldığımdan beri geçmedi....
ve denizlide başka bir asya as200 gy-2 kullanıcısı görmediğim için motorun sağlığı konusunda bi kıyaslama yapamıyorum...
ve bizim buradaki asya serviside çok baştan savmacı...
bu arada depoya benzin koydururken sakın taşırttırma taşsa bile hemen sil 5-6 dk sonra silersen boyayı kaldırıyo daha dün gece granajı boyadım ...
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
Reklamlar
-
12 Ağustos 2008, 16:02
Bu güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. İnşallah evlatlarımız cümlemizin evladıyla beraber sağlıklı sıhhatli büyür ve Allah hiçbirinin acısını görmeyi bize nasip eylemez.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
12 Ağustos 2008, 19:16
şıkırtı derken neyi kastettin benim disk ile bi sorunun olmadı ses yok burda olsan gosteri verirdik "halederize" ama benden gelen tek şıkırtı zincir caldur culdur bayagı ses yapıyo
ama sen onu asya olmasada bu tarz motorlardan anlıyan bi ustaya goster bildigim kadarıyla on disk TEHLİKE en kotu kazalar ondan oluyo allah korusun kitlenmesi veya yatagından cıkması halınde .. dusunmek bile ıstemem bence biran once bi ustaya ama iyi bi ustaya gostermeni isterim ...
-
13 Ağustos 2008, 02:33
cyber tr
motoru eğer ben kaş tan geri getirirsem kesinlikle yanına uğrar bi çayını içerim
bizim birader su saldı ben bunu çok sevdim sen tigerle devam et diyo ama ben hoplamayı zıplamayı özledim
bakalım nasip olursa geçerken uğrarım
bu arada tek olmanın avantajını yaşıyorsun
bende manisalıyım ve bizim ilçede yani saruhanlıda tek asya lı benim
tek olmak güzel şey beya
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
-
13 Ağustos 2008, 09:46
ferdagulbenli adlı üyeden alıntı
cyber tr
motoru eğer ben kaş tan geri getirirsem kesinlikle yanına uğrar bi çayını içerim
ne demek her zaman kapım açık zaten işlerde kesat bu aralar patrona ben çıkıyom dedimmi azını açmıyo her zaman benlerim buyur gel...
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
-
13 Ağustos 2008, 13:25
-
13 Ağustos 2008, 14:54
hela olsun kardeşim
her iş elinden geliyo maaşallah
resimlerin harika
ah ah
bende çakip koyacam siteye ama
karakızım yok
burayada tigeri koyarsak abes mi ne kaçar
kıskandırdın beni be onur
ellerine ve emeğine sağlık
tebrik ederim
-
13 Ağustos 2008, 17:28
inspire
HARİKA FOTOLAR VALLA SEN BU İŞİ BİLİYOSUN HEE HAYAIN KEYFİ SENDE BAKSANA ADAM GEZİYO OOHH OGRENCİ OLDUGUM YILLARI OSLEDİM :(
BENİM DİŞLİ Mİ SORUNDU ARTIK BILEMIYORUM BENIM USTA VAR YA HALLEDERİZ 3000 KM BAKIMI SUBAP AYARI DEDİ ALII KOYDU Bİ YARIM GUN MOTORU O ARA HER Bİ ŞEYİNE BAKMIS SAOLSUN ŞİMDİ YAĞ GİBİ GEÇİYO ATMA FELAN YAPMIYO
ODUN AMORTİSORDE KENDİNE GELMİŞ LASTİK GİBİ ...
BENİM USTAM CANIM USTAM ELLERİNE SAĞLİK
-
14 Ağustos 2008, 15:17
motobey adlı üyeden alıntı
Bu güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. İnşallah evlatlarımız cümlemizin evladıyla beraber sağlıklı sıhhatli büyür ve Allah hiçbirinin acısını görmeyi bize nasip eylemez.
İbrahim abi Allah cc çocuğunu analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün.Mürüvvetini görmeyi nasip etsİn.Ne zamandır girmiyordum nete.Ben de bu gün yarım motoru tamirden alacam.
Bu arada motorun depo grenajını nereden bulacam bilmiyorum.Telyakar da var mı acaba?
İçimizde Muğlada olan var mı acaba arkadaşlar.Orada bir araç pazarlığım...
-
15 Ağustos 2008, 17:39
Hamid Abi Telyakar'da Aydın Abi ' ye şimdi sordum onda yok depo grenajı zaten İbrahim Abi de arıyo depo grenajı :S cok mu parçalanmış seninki ?
Sen nasıl oldun iyileştinmi bari ?
Çok okuyan değil çok gezen bilir
-
16 Ağustos 2008, 12:43
bende bakayım bizim denizlide varmı... 2 adet lazım dimi
-
16 Ağustos 2008, 13:35
inspire arka lastiğin aşınmış mı fotolarda mı öyle görünüyor acaba ? Aman dikkat aşınma var ise çok tehlikeli. Bir de bu motor benim de çok hoşuma gidiyor ama sanırım artık satılmıyor değil mi?
-
16 Ağustos 2008, 14:59
levsy selam
eğer istersen sıfır değil ama sıfırdan farksız bir asya gy 200 üm var
sahibinden com da ve bu topikte resimleri var
ilgilenirsen cep numaram 05462069706
-
16 Ağustos 2008, 21:36
inspire adlı üyeden alıntı
Hamid Abi Telyakar'da Aydın Abi ' ye şimdi sordum onda yok depo grenajı zaten İbrahim Abi de arıyo depo grenajı :S cok mu parçalanmış seninki ?
Sen nasıl oldun iyileştinmi bari ?
Onur kardeşim eksik olma.Alçıyı falan çıkaralı epey oldu.Tamamen iyileşmesem de iyileştim sayılır çok şükür.Ben de bu gün motoru almaya gittim büyük kısmını toplamışlar ama son anda şanzıman kapağında civata yerinin parçalanmış olduğunu görmüşler.Bu gün onu kaynattırıp takacaktı.Artık motoruma pazartesi kavuşacağım nasip olursa...
Grenaj kapağına bu gün iyice baktım üzerinde derin bir çizik var fakat sanıyourm oda çekomastikle kapatılabilir...
Depo kapağı lazım ama açmak kapamak sorunlu tamamen parçalanmış.Götürdüğüm yer de servis olmadığı için (tanıdık ustaydı) parçaları bulmakta epey zorlanıyorlar...
Arkadaşlar bizim motorların tek eksisi parça sorunu yoksa kaya gibi motor iyice inandım.Usta ben böyle kazalı motor ilk defa gördüm dedi.
Bütün bunlara rağmen sanırım 250 ytlye bitecek işimiz.Yalnız arka stoplar peugeot.Daha doğrusu sadece ön far grenajı ve far asya
Bu arada sinyaller orijinalinden daha güzel olmuş...
-
17 Ağustos 2008, 02:16
hayırlısı olsun tatarx kardeş
allah tekrarını göstermesin
sana bişey olmadı ya sorun değil gerisi nasıl olsa hallolur
-
17 Ağustos 2008, 02:50
Teşekkür ederim ferdalgübenli.Amin kimseye kaza vermesin yüce mevlam...
-
17 Ağustos 2008, 20:47
Hamid abi hadi geçmiş olsun madem =)
Walla depo grenajı zor diye biliyorum. Keşke cok dağılmamış olsaydı da bişiler yapılabilinseydi. Neyse sağlık olsun =)
Levsy evet arka lastiğimde bir aşınma söz konusu ama saglam kaynaklardan aldıgım bilgilere göre kafaya takılacak kadar ciddi bişey yok =)
-
18 Ağustos 2008, 13:46
geçmiş olsun allah daha buyugunu gostermesın ... uzuldum ama sıkma canını ne demişler cana gelceğine mala gelsın sorun değil .... bende burda sordurayım ıstedıgın parçayı depo grenajı nası bısı se .... yav bosver motoru sen ıyısın ya ona bak gerisi haledilir ... allah kaza bela vermesın kımseyee
-
19 Ağustos 2008, 20:09
pionerking depo grenajı selenin önünde duran gidonla sele arasında benzin deposunun üstünde depo kapagının alt seviyesinde kalan buuk plastik parça.
Vites değiştirme gergi yayından sonra en bulunmaz parça listesinde top5 te 2. sırada yer almakta bence
-
21 Ağustos 2008, 16:10
ferdagulbenli adlı üyeden alıntı
levsy selam
eğer istersen sıfır değil ama sıfırdan farksız bir asya gy 200 üm var
sahibinden com da ve bu topikte resimleri var
ilgilenirsen cep numaram 05462069706
mrb ferda motorun için ne kadar bı fıyat düşünüyorsun.
ben cybrtr nın arkadsıyım bende 151 rs scooter var onu satmayı düşünüom bakalım ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler