Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Haziran 2008, 12:43
merhaba arkadaşlar ben bursadan katılıyorum aranıza. Tam motoru satın almak üzereydim 1500 e ve taksitle (öğrenci olduğumdan dolayı ) aldım derken sattım dedi ya bu üzücü haberle içinizi kararttığım için özürdilerim. Artık başka taksit yapan bulmaya çalışacağım. Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Onur kardeşimle bursada görüşmek çok isterim kendinize iyi bakın
Reklamlar
-
19 Haziran 2008, 15:15
PioneerkinG adlı üyeden alıntı
gunaydın arkadaslar acayıp sınırım bozukk yaaa bu ne bole koca alanyada turizm merkezinde buu sıcaktaa 3 gundur su yok yaa :(
suya ne gerek hava sogutmalı yaw bizim kızlar
oktayturk adlı üyeden alıntı
Onur kardeşimle bursada görüşmek çok isterim kendinize iyi bakın
Bursa'dan birilerinin bu motorla ilgilendiğini bilmek güzel hele bi de forumda olunca insan mutlu oluyo =) Ben de çok isterim senle görüşmeyi ancak bu aralar biraz yoğunum zaten Sakarya'da okuyorum yaz okulundayım şuanda. Ağustosta tamamen boş gibiyim Sana motor bulmn konusunda bol şans bende araştırcam senin için. Bu arada asya200 alırsan 'çelebi' isimli yeni yalova yolunda hemen sagdaki servise goturme cok para alıyolar ve sahibi pek canayakın bir insan deil.Sana ona kazandırabilecegin para miktarına bakarak değer veren bi insan. Hatta geçenlerde 10ytl ye çelebinin 100mt ilersindeki yedek parçacıdan aldıgım balata spreyini 25ytl ye satmaya çalıştı... yorumsuz..
Görüşmek üzere.
Sevgiler, saygılar
Çok okuyan değil çok gezen bilir
-
19 Haziran 2008, 19:12
-
19 Haziran 2008, 22:00
-
21 Haziran 2008, 16:09
Abi bu ne ya ne yaptın sen böyle motor çetesi falan kurmayı planlıyorsun sen sanırım Şaka bir yana ama gerçekten emeğine sağlık çok iyi bir fikir. Umarım projende başarılı olursun. Elimizden bişey gelirse yardımcı olmaya çalışalım. Kal sağlıcakla
-
22 Haziran 2008, 22:00
-
24 Haziran 2008, 19:34
sağol onur baktığın için. Bide temmuz 5 gibi bursadayım görüşebilirsek müsait olursan sevinirim. Hem bursada 2. el satan birini buldum onu da bi bilenle görmek çok isterim (bu sen oluyorsun ) Hadi kendinize iyi bakın
-
24 Haziran 2008, 21:59
o aralar benim vize hftam olabilir tam tarihler belli değil doğrusu. Beni bilen statüsüne soktuğun içiçn öncelikle çok teşekkür ederim. Bende çok isterim bi asya200 hakkında yorum yapmak ama bilmiyorum ya :/ Güvenmiyorum kendime. Pek anlamamki ben zaten bu motor iyidir diyecek kadar motordan :/ Yani varsa seçeneğin başka birini sok devreye ama son çare olarak elimden geleni yaparım =)
-
26 Haziran 2008, 01:43
Ben motoru bu gün ustadan aldım.Ustanın dediğine göre karbüratörün diyafram yırtılmış.Usta çok aramasına rağmen bu parçayı bulamamış ve kendisi eskisini tamir ederek takmış.Motorda çok hissedilir derecede çekiş farkı oluştu.Kaskımın camı kırıldığı için bu gün son hız denemesi yapmadım.Bu arada usta bizim motorların parçasının diğer çin motorlarıyla uymadığını parçanın Suzukiden istendiğini söyledi.Yani arkadaşlar biraz parça sıkıntımız var sanıyorum.Bu arada yağını değiştirdi.Fren ayarları vs.30 ytl ücret ödedim...
-
26 Haziran 2008, 09:15
Geçmiş olsun tatarx. Evet ciddi seviyede yedek parça problemimiz var. Hiç bi çin motoruyla aynı değil sistemler...hep bi yerlerden uyduruyoruz parçaları...
Beyler aranızda katalitik konvertörü iptal edeniniz varmı? Sonuçlarını merka ediyorum da? Emin değilim ama sanki İbrahim Abi bana kendi motorunda iptal ettiğinden bahsetmişti ..
-
26 Haziran 2008, 16:52
Başka anlayan tanıdığım yok sana kaldım onur Tatarx arkadaşım sanada çok geçmiş olsun. Ya durun şimdi yedek parça sıkıntısı yada başka sıkıntılardan bahsetmeyin hevesim kaçıyor aldıktan sonra konusuruz bunları. Asya harici bi cross öneren varmı ?
-
27 Haziran 2008, 10:15
merhaba arkadaşlar
ben de artık bir as 200 sahibiyim. motorumu ikinci el aldım. henüz kullanmayı bilmiyorum. umarım en kısa zamanda öğrenirim. bu başlıktaki yazıların tamamını okuyamadım henüz. ancak baya bi bilgi paylaşımı olmuş mesajlardan anladığım kadarıyla. başlıkta emeği geçen herkesin eline sağlık...
İzmir'de yaşayan arkadaşlarla görüşüp tecrübelerini paylaşmayı da çok isterim.
oktaytürk arkadaşım noter fiyatları plakaya göre değişiyor.
eğer plaka senin bulunduğun adres ile aynı bölgede ise 150-170 ytl civarı masrafı var benim gibi başka bir bölgeden alırsan motoru plakanın değişmesi gerekiyor ve notere 200 ytl civarı bir para ödüyorsun (ben 205 ytl ödedim)
-
27 Haziran 2008, 17:38
-
30 Haziran 2008, 17:37
ya beyler bugün sinopta asya gördüm çok süper ya km de bir arızada yapsa alacam bu motoru duruşu yeter :D bu arada oktay deseniz anlarım ben onur çok haklısın tedbir bizden taktir allahtan. Önce güvenlik. motor aksesuarları çok masraf tutarmı acep ?
stonefree arkadaşım kaça aldın as 200 ünü bende arıyorumda. Hayırlı olsun allah kaza beladan sakınsın inşallah
-
30 Haziran 2008, 20:55
-
01 Temmuz 2008, 10:57
oktayturk adlı üyeden alıntı
stonefree arkadaşım kaça aldın as 200 ünü bende arıyorumda. Hayırlı olsun allah kaza beladan sakınsın inşallah
saolasın hocam darısı başına. ben motoru 1800 ytl ye aldım. biraz masrafı var ama genel anlamda iyi bir motor (en azından motordan anlayan bir abim öyle diyor) iş yoğunluğum yüzünden ilgilenemedim pek fazla motorla. gelecek haftadan itibaren hem bir arkadaşımdan biraz ders alacağım hem de motorun aksamına anladığımız, çözebildiğimiz kadarıyla bakmaya çalışacağız. başlangıç için iyi bir motor olduğunu düşünüyorum. şekli şemali yerinde aletin (benim haddime değil ama anladığım kadarıyla) performansı da yerinde. umarım kısa zamanda öğrenip motorumla dolaşmaya başlarım.
hepinize kazasız sürüşler...
-
01 Temmuz 2008, 13:34
Sevgili Oktay Istersen Sana Benim Motoru Vereyim
Hani 10 Numara Derler Ya Benimkisi 10 Numara üstü
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
-
01 Temmuz 2008, 15:02
Teşekkürler Onur'cuğum. Bende ki resimleri de eklerim. Seninle dolu dolu bir 4 gün geçirdik. İnşallah bu ziyaretini en kısa zamanda tekrarlarsın.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
01 Temmuz 2008, 15:20
Motobey demek ki yelken çamurluktan kurtuldun.Esaslı bir hayırlı olsun demek istiyorum.İNspire çamurluğu İstanbuldan yollamıştın değil mi? yanlış hatırlamıyorsam...
Bu arada bizim motorların jantına uygun enduro lastik bulduğunu söyledi benim usta.Karlasta varmış sipariş ederiz dedi.Bakalım yakında gidcem aslı varsa takacam bir enduro lastik...
-
01 Temmuz 2008, 16:04
Evet tatarx İstanbul' dan yolladım çamurluğu. Lastik işini haber et burdan bize de bende çok istiyorum ... Bizim lastikler rezalet :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler