Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Haziran 2008, 15:17
Reklamlar
-
13 Haziran 2008, 18:07
:d:d:d BENDE KIRICAM KAFAYI ZATEN :d Bİ GUN GÜZEL GİDİYO Bİ GUN ŞAMŞIRIYO .. GECE BIRIMI KURCUKLUYO ANLAMADIM GITTI :=) AMA ZİNCİRDEN SES GELIYO O DEDIGIN DOGRU DAHA YENİ AYARLADI AMA GENE GELIYO SES KESİLMEDİ HALA ŞANGIR ŞUNGUR SES YAPIYO ALTTA BI DEMİR VAR ONA DEYİYO ANLADIGIM .. PLASTIK Bİ PARCADA VAR AMA ODA OLABİLİR .. AMANNNN BEN KEYFİME BAKICAM BOZULDUGU YERDE KAKMAYA BASLARIM ARTIK ŞAKA ÇÖZMEDEN UYUYAMAM YAVV :p
-
14 Haziran 2008, 19:11
Çok okuyan değil çok gezen bilir
-
14 Haziran 2008, 22:04
inspire adlı üyeden alıntı
Tatarx senn motor ne alemde yaw ?_?_?
İnspire bende bu gün karbüratörü çıkardım.Alt karteli açayım derken civatanın yalama olmasından dolayı uğraşırken alt karteli kırdım.Ama sanıyorum ki bütün bunları yaparken karbüratörü temizlemiş oldum.Sonra kırılan karbüraötrün altını japon+yerdeki incelmiş beton artığı ile yapıştırdım (dikkat demiri yapıştırdım).Taktım marşa bastım çalıştı.Benzinde numune alıp gözle inceleme yaptım ama normal gözüküyordu.Biraz önce yine çalıştırdım yine zor çalıştı ve patlama yine var.
-
15 Haziran 2008, 22:41
tatarx adlı üyeden alıntı
İnspire bende bu gün karbüratörü çıkardım.Alt karteli açayım derken civatanın yalama olmasından dolayı uğraşırken alt karteli kırdım.Ama sanıyorum ki bütün bunları yaparken karbüratörü temizlemiş oldum.Sonra kırılan karbüraötrün altını japon+yerdeki incelmiş beton artığı ile yapıştırdım (dikkat demiri yapıştırdım).Taktım marşa bastım çalıştı.Benzinde numune alıp gözle inceleme yaptım ama normal gözüküyordu.Biraz önce yine çalıştırdım yine zor çalıştı ve patlama yine var.
Servise götürdün mü peki ??
Bu arada Lazer Vertigo Kask aldım
-
15 Haziran 2008, 23:40
Servise götürdün mü peki ??
Bu arada Lazer Vertigo Kask aldım
Götürmedim inspire.Yarın yada salı götürmeyi düşünüyorum.Bu arada kaskın hayırlı olsun.Hiç birimizi Yüce Allahım cc kaska muhtaç etmesin.Amin...
-
16 Haziran 2008, 00:44
tatarx adlı üyeden alıntı
Götürmedim inspire.Yarın yada salı götürmeyi düşünüyorum.Bu arada kaskın hayırlı olsun.Hiç birimizi Yüce Allahım cc kaska muhtaç etmesin.Amin...
Tamam sabırsızlıkla bekliyorum senin motordaki problemin ne olduğunu. İnşallah küçük bişeydir masraf çıkarmaz sana
İnşallah Tatarx, inşllah ihtiyacımız kalmaz kaska...
-
16 Haziran 2008, 11:47
arkadaşlar herkese selamlar
430 km olarak çıktığım yolculuk yanlış hesaplamalar ve bir iki yol karıştırma sonucu 540 km olarak çok zevkli ve keyifli olarak tamamlandı
ama dönüşü otobüsle yapmak zorunda kaldım
çünkü karakızıma biraderim el koydu
evet arkadaşlar 63000 ytl lik benzinle 540 km yolu artçımla beraber tam 8 saatte bitirdim ve sadece 20 şer dakikalık iki mola ile inanılması güç ama aynen böyle oldu ve kaş'a ulaştığımda yorgunluğu derin mavilerde anca azaltabildim ama gerçekten çok zevkli idi
bizim karakızlar bayağı dayanıklı buna artık hiç şüphe yok
resim olayına fazla giremedim ama çekebildiğim kadrını sizlerle paylaşacağım
ama bir kaç gün dinlendikten sonra
zira antalya dan kalkan'a kadar yaklaşık 200 km lik deniz kenarındaki girilebilecek tüm yerlerden denize girebilmek adına bayağı bir çaba sarfettim ve bayağı bir yorgunluk
ama ne yalan söyleyeyim şimdiden karakızımı özledim bile
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
-
16 Haziran 2008, 19:33
-
17 Haziran 2008, 22:45
-
18 Haziran 2008, 00:08
Pienerking yarın sabah zincirin sürrttügü yere hortumsal bi uygulama yapcam
Resimleri yayınlarım uygularsın sende 'baycode' un yaptıgı imiş galiba ben forumda bulamadım ama Ferda Abi saolsun anlattı olayı
Tatarx noldu götürdünmü motoru servise ?
Götüremedim inpire çok yoğunum bu aralar.İlk fırsatta götüreceğim inşaallah.Ama sorunun karbüratörde olduğuna eminim karışımı ayarsız yapıyor bence...
-
18 Haziran 2008, 14:48
-
18 Haziran 2008, 14:55
Aferim çekirge, ustan seninle gurur duyuyor. Bu hevesinle yakında bizimde rehberimiz olursun eminim ki.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
18 Haziran 2008, 14:57
-
18 Haziran 2008, 15:06
O kask iki kere beni ölüm yolunda çevirdi ve hala sapasağlam ayakta. Sessizlik konusunda gayet başarılıdır. Tek sıkıntısı kışın çabuk buğu yapmasıdır.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
18 Haziran 2008, 15:37
ellerine sağlık kardeşim kıskandım bak şimdi karakızdan ayrıyım ya ondan olsa gerek gözlerim yaşardı
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
-
18 Haziran 2008, 19:26
olsun ferda abi gelir yakında karakızın =)
-
18 Haziran 2008, 20:13
-
19 Haziran 2008, 09:40
Sarıda olan lastikler bizimkiliere göre biraz daha dişli ve bu lastiklere benzer aynı ebatta bi yedek parçacıda oldugunu soylemişti benim karakızın sahibi -kuzenim-
-
19 Haziran 2008, 10:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler