teşekkür ederim cevabın için. dediğim gibi bu topicdeki tüm sayfaları okudum ve daha önce öneri almak isteyen arkadaşlara verilen cevaplara bakarak motorun bu fiyata gayet iyi olduğunu anladım.
ama tekrardan fikirlerinizide beklerim, sonuçta gayet acemiyim bu işte, daha önce hiç motosiklet kullanmadım. bu açıdan bu motosikleti kullanırken çok zorlanırmıyım? motosiklette ayrıca devir saati ve vites göstergeside yok, bunlarda çok problem yaratırmı acemi bir sürücü için?
son olarakta doğayı seven bir insanım açıkçası, eğer cross tarzı motosiklet alırsam araziyede çıkabilirim diye düşünüyorum. bunun içinde commuter den crossa yöneldim..
Şu an için tek problem, ankarada 2. elinin yaygın olmaması. örneğin sahibinden.com da istanbulda bu motordan birçok varken ankarada 3-5 tane var, bunların içinde de sadece 1 tanesi asya motor. doğal olarak çok fazla seçenek yok önümde fiyat olarakda motosikletin durumu açısındanda..
ankarada bu motorun 2. elinin satıldığı yerler yokmudur? ayrıca örneğin 2006 model 10000 km deki bu motosikletin 2. eli aşağı yukarı ne kadar olması normaldir?
tekrar teşekkürler