Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Şubat 2014, 00:38
mehmetmumtaz arkadaşın sattığı motor u sahibinden de gördüm.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-modifiyeli-asya-cross-bakimli-154247480/detay/ mehmetmumtaz hocam motor senden sonra nasıl kullanıldı herhangi bir sorunu varmı motorda krankta şansımanda yürürde vs. lastikler ne durumda. ilanı veren arkadaşa ulaşamıyorum. yada motorunu satan başka arkadaş varmı forumda.
Reklamlar
-
19 Mayıs 2014, 00:39
Arkadaşlar, 2011 AS Tay 200 Gy motorumun karbüratörü bozuldu. Karbüratör bulamıyorum. Piyasada yok. Fakat gy değil de zs zonghsen'in karbüratörü var 79 lira. bu karbüratör olur mu? Ben ne yapacağım? Yardımcı olun bana. İşime motorla gidip geliyorum. Acilen yardım ve bilgi lütfen.
-
23 Mayıs 2014, 11:31
agarta adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, 2011 AS Tay 200 Gy motorumun karbüratörü bozuldu. Karbüratör bulamıyorum. Piyasada yok. Fakat gy değil de zs zonghsen'in karbüratörü var 79 lira. bu karbüratör olur mu? Ben ne yapacağım? Yardımcı olun bana. İşime motorla gidip geliyorum. Acilen yardım ve bilgi lütfen.
hocam cevap vermiştim gelişmeleri burdan da aktarırsan iyi olur.
ANGARAJ
-
10 Haziran 2014, 02:02
gaccal arkadaş, teşekkürler. sonunda orijinal karbüratörü bulup alabildim. fakat çok pahalanmış: karbüratör ve manifodu 550 liraya mal oldu.diğer hiçbir karb. asyaya olmuyor. oysa 45 lira 100 lira arasındalar. işimiz zor.
-
10 Haziran 2014, 11:04
gaccal arkadaş, teşekkürler. sonunda orijinal karbüratörü bulup alabildim. fakat çok pahalanmış: karbüratör ve manifodu 550 liraya mal oldu.diğer hiçbir karb. asyaya olmuyor. oysa 45 lira 100 lira arasındalar. işimiz zor.
Abi naptın ya,
O paraya manifold uydurularak karburatör uydururdun üstüne de bi dünya gezerdin,
Şükür şimdilik bende sıkıntı yok ama olursa başka çözüm yolu ararım şahsen.
ANGARAJ
-
05 Ağustos 2014, 14:32
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Abi naptın ya,
O paraya manifold uydurularak karburatör uydururdun üstüne de bi dünya gezerdin,
Şükür şimdilik bende sıkıntı yok ama olursa başka çözüm yolu ararım şahsen.
hani çok ucuzdu lan parçası zımbırtısı
bu arada motor arıyorum satmayı düşünenlerle görüşebiliriz.
-
05 Ağustos 2014, 17:15
erro adlı üyeden alıntı
hani çok ucuzdu lan parçası zımbırtısı
bu arada motor arıyorum satmayı düşünenlerle görüşebiliriz.
La moturun en pahalı yeri karburatörü,
oda mikuni japon bırak da olsun ama onunda alternatifi var önceki mesajlarda değiştirenler vs yapanlar var.
ANGARAJ
-
26 Eylül 2014, 13:06
herkese selam..motorumu yaklaşık 3 hafta önce aldım..ve karbüratördeki diafram sorunuyla karşı karşıyayım. Tabi ki yenisini bulamadık. yamaha tw200 ün karbüratörle aynı olduğunu öğrenince partzilladan diafram siparişi geçtim. 33 dolar...bi o kadar da kargo ücreti var...
bakalım deiştirince düzelir umarım...
şu an için yürüyor problem yok ama giderken baz devirlerde tekliyor gaz yemiyor gibi oluyor...
onun dışında problem yok...şimdilik...
-
26 Eylül 2014, 17:50
erro adlı üyeden alıntı
herkese selam..motorumu yaklaşık 3 hafta önce aldım..ve karbüratördeki diafram sorunuyla karşı karşıyayım. Tabi ki yenisini bulamadık. yamaha tw200 ün karbüratörle aynı olduğunu öğrenince partzilladan diafram siparişi geçtim. 33 dolar...bi o kadar da kargo ücreti var...
bakalım deiştirince düzelir umarım...
şu an için yürüyor problem yok ama giderken baz devirlerde tekliyor gaz yemiyor gibi oluyor...
onun dışında problem yok...şimdilik...
Hayırlı olsun Erro güle güle kullanman dileğiyle
ANGARAJ
-
27 Ekim 2014, 19:25
selam arkadaşlar,ramzey qy için diyafram lazım,hangi markalar ramzeye uyar acaba.
hangi firmalardan bulabiliriz.
-
27 Ekim 2014, 21:01
hercul3367 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar,ramzey qy için diyafram lazım,hangi markalar ramzeye uyar acaba.
hangi firmalardan bulabiliriz.
Hocam karburatör marka-model nedir acaba?
Erhan arkadaşımız ustasına güvenerek fazladan bir diyafram sipariş etti yurtdışından uyarsa satacaktır bence.
ANGARAJ
-
27 Ekim 2014, 21:05
ramzey Qm 200 gy cross yani,uyarsa haberim olsun bir zahmet
tamircim şuan araştırıyor,motoran fx 250 uyabilir dedi.
-
27 Ekim 2014, 21:22
hercul3367 adlı üyeden alıntı
ramzey Qm 200 gy cross yani,uyarsa haberim olsun bir zahmet
tamircim şuan araştırıyor,motoran fx 250 uyabilir dedi.
bizim karburatörler mikuni hocam uymaz muhtemelen.
ANGARAJ
-
27 Ekim 2014, 21:28
yurt dışından nerden ,neye göre getirtiliyor kardeş.
yani marka,model,ölçü vb....
-
28 Ekim 2014, 01:55
Bizim asyanın karburatorunyamaha tw200 ile aynı olduğu için google da tw200 karb. Deyince çıkıyor. Oda yanlış hatırlamıyorsam partzilladan almış olmadı lazım. Ama sizinkileri bilemem.
-
30 Ekim 2014, 17:22
Arkadaşlar merbaha as200gy motorum için hiçbir yerde hava filtresi hortumu bulamadım(karbüratörden çıkıp hava filtresine giren) bu hortumu bulabileceğim yada muadil kullanabiliceğim bu konuda önerisi olan biri var mı? yada komple hava filtresi almak istersem nereden bulurum. müşteri hizmetlerini aradım açan yok mail attım cevap yok. bu hava filtersini söküp başka bir şey taksam nasıl olur? yardımlarınızı bekliyorum.
-
04 Kasım 2014, 18:38
junioraral adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merbaha as200gy motorum için hiçbir yerde hava filtresi hortumu bulamadım(karbüratörden çıkıp hava filtresine giren) bu hortumu bulabileceğim yada muadil kullanabiliceğim bu konuda önerisi olan biri var mı? yada komple hava filtresi almak istersem nereden bulurum. müşteri hizmetlerini aradım açan yok mail attım cevap yok. bu hava filtersini söküp başka bir şey taksam nasıl olur? yardımlarınızı bekliyorum.
onu normal bir yerden bulman zor ve zamanla acaip sertleşiyor o boru,
asyanın fabrikasına arasanız ulaşabilirsiniz ama bir faydası yok
nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama asyanın sitesinden sizen yakın olan bayileri arayıp komple hava filtresi isteyebilirsiniz 25-30tl gibi bir fiyattı çok ucuz,
ha ben yaklaşık 6000kmdir hava filtresiz kullanıyorum üşengeçliğimden o ayrı
ANGARAJ
-
12 Kasım 2014, 11:43
Merhaba Arkadaşlar
Komik ama; kaportayı açmışlar bide aküyü çalmışlar..
Yeni akü alacağım; kaç amper olmalı? Akü boşluğuna uyacak ölçülerde akü için marka model tavsiyenizi bekliyorum.
Teşekkürler.
-
17 Kasım 2014, 12:33
karbüratör ile ilgili problem yaşayanlar aynı karbüratör yamaha tw 200 de de var..bu model türkiye ye gelmedi ama yurtdışı sitelerde bulmak mümkün...ihtiyacı olanlar araştırabilir.
-
19 Kasım 2014, 11:10
Aşağıdaki aküyü aldım. Boşluğa tam oturdu. Sorun yaşamadım.
http://www.akudunyasi.com/Deeppower-12N9L-BS-12Volt-9Amper-Aku-012V-0009Ah,PR-2780.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler