e sen motoru yaracağını söyledinmiki?
e sen motoru yaracağını söyledinmiki?
ANGARAJ
öncelikle merhaba , bu 167 sayfayı teker teker okudum hiç üşenmedim asya gy 200 almak istiyorum sizce ne yapmalıyım ? uzun yol gidebilirmiş bu motor iyice araştırdım yakıtı da iyiymiş .
tam benim kriterlerime uygun bir motor ,hafta içi okula gidip gelmek için kullanacağım hafta sonlarıda keyfi gezmelere uzun yol bir nevii süpermoto yapmak istiyorum ama alacağım motoru , ve aklımdaki motor Karakız . bana parça sorunu çıkartır mı acaba ? çok dağa bayıra çıkmayacağım ama elim hep motorun üzerinde olacak , Teşekkür ederim
arkaadaşlar bugün sıfır km lifan gy-6 aldım.asya zongshen in falan motorları lifanmış sanırım.ilk izlenimlerim motor güzel.ters amartisörlü bi motor.bu motordan kullanan varmı aramızda?
süpermoto yapma işi pahalı bir motosiklet parası daha harcarsın jant+lastiklere, uzun yol işi ben ayda 1-2 kere muğla-denizli gidip geliyordm bir sıkıntı yok sadece titreşimden dolayı yoruyor 2 saatten sonra , parçaları ucuz sorunda çıkarmıyor kolay kolay ama temizini bulmalısın.
lifan farklı bir firma zongshen farklı firma ikiside aynı motor blogunu kullanımıyor. Asya zonghsen motorunu kullanıyor
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
aldığın motor 200gy-6 serisi şuanki en son sürüm. Asyanın motoru gy-2 serisi. 2010 yılında falan gy-5 serileri vardı. oyüzden güzel motor aldın. 200 ve 250 cc gy serisi motorların çoğunu lifan üretiyor diyebiliriz. zhongsen artık 150cc ve 125 cc üretiyor genelde.
ramzeyin efsane olan qm 200gy motoruda lifan üretimidir. güle güle kullan
Asya As 200 GY TAY mı almak istiyorsunuz? Buyrun motosikletimin ilanının linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3991626/detay/
ANGARAJ
bende dün debriyaj balatası değişimi için motoru yardım ayak marşının basınca geri gelmemesi normal çünkü orda ufak silindirik bir demir var şanzımanla ilgili aynı zamanda. o yayı o silindiriğin tam yerine denk getirip oturtup kapağı öyle kapatman gerekiyordu aslında biraz sıkıntılı bir iş onu oturtmayınca kapak kapanmıyordu uninvited sen nasıl kapattın kapağı helal olsun
En Güzel Çamur Tekerlerimdeki Çamurdur.
@kadir zaten söylemiş karter yağ kaçırıyor diye
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
verdiği bilgiler için mehmetmumtaz'a binbir teşekkürler
Mehmet Mümtaz,
dökme demirden yapılmış bir parça kırılınca, kaynak yapılabilir mi? (diğer motorumda, yere düşürdüğüm için ayak fren basamağı kırıldı) Selamlar.
motorcuların kronik hastalığıdır bu durum. dükkanının önünden geçersin lak lak yaparken görürsün ama elinde iş vardır hep. motorcunun keyfini beklersin...
En Güzel Çamur Tekerlerimdeki Çamurdur.
arkadaşlar eğer aranızda motorunu dağtııp satmak isteyen varsa arka amartisör ön camurluk ve ön far hariç grenajlar koltuk benzin deposunu alabilirim birde amartisörde ki plastiklerde var tabi
[IMG]jpeg[/IMG]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-carbon-asya-gy-200-94285629/detay/#
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
arkadaşlar bu başlıktaki motorlardan sadece ramzeyi kullandım cross sürüşlerinde
ve ramzey güç olarak yeterli seviyede geldi bana.bu aralar ramzey ilanlarını inceliyorum.
diğer muadili motorlar cros için güçleri nasıldır,tepe çıkışları ve çok bozuk zeminlerde
kullanacağım.yani kısacası ramzey olmaz sa hangi motor olabilir.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Bizim motorun arkasına römork takan var mı? Trafik tescilli yan sepetler oldoğunu duymuştum. Arka sepet adıyla da üreten satan var mıdır?
ramzeyin motoru duyduguma gore daha dayanikliymis . Bizim motorlar sıkıştırmaya gelmiyor pek . Tabi ustadlar daha iyi bilir
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)