250 ml bor yağı hiç bi yerden kaçırmaz rahat ol ben kendim kullanıyorum ve kaçak yok olamazda zaten yağı boşalt temiz yağ koy 1 lt üstüne de bor yağını koy için rahat olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
kullanmaması için motor yenilemesi gerek istersen 55 tl bor yağı yerine işçilikle beraber 350 400 e motor yenileyebilirsin kimseye zorla bişe önermiyoz burda yaşadığımız tecrübelerimizi paylaşıoz ve bilgilerimizi ok bor yağını koyunca 5 yağ değişimi sonra bi daha koyacak bor yağını piston alışıo bor yağına ama seçenek belli ya bor yağı ya da motor yenileme seç beğen al
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
bor madeni yağ kristal parçaları olan içinde süt gibi benzinliklerde bile satılıyo her bir sıkıntıya ilaç yağ yakan motorun bile yağ yakmasını keser arkadaşın yaşadığı problem tahliyeden hava filtresine yağ doluor yani yağ atıyor makinesi yağ yakmıyor doldurur bütün boşlukları ve bi yere zarar vermez dediğim bor madeni yağ 55 tl dir bnm dediğim benzinlikte satılan yağ
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
bnm makine rahat 9000 de debriyaj balatası orjinal üstündeki ellemedim sıkıntı yok balatada 3. makinem olduğundan olabilir
Merhaba tekrardan.
Geçen gün motorumu çalıştırdıktan 100 metre sonra durdu ve tekrar çalıştıramadım.Motorcuma götürdüğümde sargısının bozulduğunu söyledi.
Gittim ve yetkili servisten bir tane sargı aldım motorcuma götürdüm.Motorcum sargının doğru olduğunu ama vida yerlerinin uymadığını söyledi sizce böyle bişey mümkünmüdür ?
Ve sargıyı kullanmayıp direk ateşleme diye birşey yapacaklarmış başka bi yöntemle çalışacak yani bu nasıl bir olaydır bilgisi olan varmı acaba ?
Ride to Live,Live to Ride.
görmeden bişe söylemek yanlış olur ama uymama gibi bi durumu olamaz ya yanlış yedek parça aldın ya da motorcun yanlış sargı dediğin sıtatör değilmi elektrik kestiğine göre makinen
beyler bu gün karbüratörü tamamen söküp temizledim benzin ile, tekrar taktım, hava filtersinide temizledim.Makine canlandı ülen daha önce neden yapmadıysam
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Mehmet Mümtaz, yeni motorunu güle güle kullan.Çok güzel bir tercih.Tay'ı da yaban ellere vermediğin iyi olmş.Çünkü aileden bir eleman Tay 200'ümüz.
dostlar üzgünüm ama ne yazık ki bnm canavarı satılığa çıkardım linkten bakabilirsiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91494782/detay
Arkadaşlar motoru yardık . . . ( krank değişimi için )
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
Krankı sipariş ettik ve geldi . Şimdide toplama aşamasındayız . Ama acayip meşakkatli ve sabır isteyen bir işmiş ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Ve şu parça .. Karteli takarken yerde bulduk ama nerden kırıldı bir türlü bulamadık :/ nedir ne değildir
kolay gelsin şenol , gerçekten gördüğüm kadarıyla motosiklet hor kullanılmış senden öncede olabilir , parça döküm bir kısmın ama kestiremedim ?
Arkadaşlar motorun ağzına s.çtık söylemesi ayıp olmasın . . Bir sürü yanlışımız var . Karter yağ kaçırıyor , ayaklık marşı geri sarmıyor , egzantrik zinciri tam ayarlanmamış ... vs . Amelilik yaptık anlıyacağız 3-4 gün boyunca :@ Verdim motoru motorcuya 150 lira falan baştan toplıcak .. Bakalım inşaAllah olur bu sefer . .
nette service manuali vardı , yabancı dilde ama ilk kez topluyan birisi yapamaz , yapsada tam oturmaz
o dediğiniz şeyi şimdi buldum geçmiş sayfalarda var . . Ama baştan deseydeniz keşke . Ben böyle birşey olduğunu bile bilmiyordum :S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)