Arkadaşlar fren balataları öttüğünden dolayı makine yağı ile yağladım Şimdide firenler tutmuyor ve çok garip bir ses geliyor Napcam ben şimdi :D
Arkadaşlar fren balataları öttüğünden dolayı makine yağı ile yağladım Şimdide firenler tutmuyor ve çok garip bir ses geliyor Napcam ben şimdi :D
Neyse dertsiz başıma dert , motora da yeni balata aldım Bilmediğim işe burnumu sokmamayı birkez daha öğrenmiş oldum böylece
balata temizliyecisi tavsiye ederim
Evet bunu da dün öğrendim zaten . Dedim ya ben pek anlamam bu işlerden . Geçen motorcu yine ses geldiğinden dolayı balata spreyi sıkmıştı, ben bunu sprey yağ zannettim . Tekrar ötünce bu sefer kendim yağliyim dedim .
bizim motorların ön fren kaliperi kadar dandik sistem yok ...
sen yağla o yine aynı olacak
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post423514
Burada da sormuşlar bu ReeCAT nedir ne işe yarar ? Ekzostdan çıkan hortum bağlı içeri doğru ince bir hortum gidiyor ama bir hortum boş duruyor ? ReeCAT in üzerinde boşta bi aparat var yani hortumsuz ?
Merhabalar uzun süredir forumu takip ediyorum.Sonunda yazma fırsatı bulabildim
Yaklaşık 2 aydır bi asya 200 gy-2 sahibiyim motorumdan memnunum gerek yakıtı olsun gerek bakımları olsun pek fazla canımı sıkmadı şimdiye kadar.
Motorumun bi kaç parça grenajı eksik,sizden ricam İstanbul Avrupa yakasında grenajlarını bulabileceğim bir yer varmıdır ? yada aranızda satan vs. arkadaş bulunur mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhabalar motorum satılıktır sahibinden.com İlan No 63771293
sormak istediğiniz herşeyi yanıtlarım yüksek cc motora geçiş nedeniyle satılıktır
Asya As200 GY kullanıcılarına bi tişört boş zamanlarımda yapmıştım
Bugün her gün bulunduğumuz parkın önünde bir Tay 200 park edilmişti.Benzinlik yanlarına sağlı sollu BMW amblem yapıştırılmış.Gelen geçen motorun başında.Biz de izlerken motor birden kendiliğinden çaliştı.Baktık sahibi oldukça uzakta elinde küçücük kumanda, geliyor.Sonra motoruna atladı, anahtarını bile takmadan sürdü gitti.Bu nasıl bir olay ve durum?.......
kimse bilmiyormu grenaj nerden bulacağımı ?
Ride to Live,Live to Ride.
asyamotorun sitesine gir yedek parça bölümünden fiyatını öğren ve ayrıca sana en yakın asya bayini bul deki bana bundan bundan getirt fiyatını çok söylerse sitede yazan fiyat bu ister getir ister getirme baktın atarlanıyor hiç muhattap olma direk asya motoru ara şikayet et
ANGARAJ
Selamün aleyküm arkadaşlar bugun ön dişliyi değiştirtdim . 14 dişli çıktı önden :/ ben 15 zannediyordum . Onun yerine 17 taktık . Ve inanılmaz bi hız artışı oldu . 60-70'den sonra bağıran motor 100-110 'da tam devrinde gidiyor şuan . . Şiddetle tavsiye ediyorum. . .
İşin aslı benim motorcuda o kadar parça baktı hiç biri firezeye uymadı Sonra kendi ölçtü biçti kesti falan uydurdu o göbeğe :D 25 liraya yaptı hepsini sağolsun .. : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Birde bugun hız denemesi yaptım . 2 kişiyken 110 'dan sonra biraz tıkanıyor . Tek kişi son ibreye kadar düz yolda zorlanmıyor . Haberiniz olsun . Ama benim için her halükarda kar oldu . Çünkü ben zaten 110 'dan sonra tırsıyordum bu motorla basmaya ikinci kez motoru elime almamak için . Ama şimdi gönlüm rahat 120-130 ..
konuyla alakası yok ama buraya foto nasıl koyacaz bilen var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
[IMG]1336496349180[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)