yakışır bizimkiler 18" jant. sanırım çok fark yoktur. ama maşanın durumunu bire bir gözlemlemek gerek.
yakışır bizimkiler 18" jant. sanırım çok fark yoktur. ama maşanın durumunu bire bir gözlemlemek gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
http://img840.imageshack.us/img840/1355/imag0081uv.jpg
karbon uygulamasını bende yaptırdım , yakışıyor, ben ayrıca gündüz farı yaptım kendim ön arka 18 jant yaptırıyorum bununla arka amortisör yükselecek şimdi , ledli stop ve araka plakalık iptal olacak ve kafa grenajı değişecek en sonda sele oturak kısmı biraz daha yükseltilerek tekrar deri kaplanacak
Motoru satılığa çıkartmışsın , hayırlı müşteriler :D , bende uygulamaları yapıp haziran gibi Asya RX250 (su soğutmalı) ye geçiş yapacam artık
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
sonunda yaptım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
hocam ön arka lastiklerle beraber jantların maliyeti nedir
kafa grenajını ebayden almanı tavsiye ederim buralarda hep sahte acerbis var.ışık gücü çok frk ediyor malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile..
jant çemberi 40 tl + telleri 10 tl lastik duro 130 TL işcilik de verecez daha bakalım kafa grenajı ben başka bir model beğendim onu takmayı planladım
saol mehmet hayırlısı olsun satılığa çıkardım cc büyütmek için ama ev almayıda planlıyorum o yüzden masrafa girmeyip kullanmaya devam da edebilirim.
yarın hava güzel olursa eksoz borusunu da boyacağım casatı midir nedir 300 derecelik bi boyası var onu atacağım.elim değmişken jantlarıda boyarım belki siyaha.
jantları değişim için harjayacağın masraf yerine ön çembere şöyle yanaklı bi lastik taksan yeterli bence ve evet arka stopun değişmesi gerek
arkadaşlar dün bütün sayfaları tekrar okudum ama bulamadım,bi yerden sonra gözlerim şeşbeş oldu kaçırmış olabilirim. bi arkadaş bilgisayarda modifiye etmişti motoru, üzerindeki extream yazısını yaptıracağım bulamadım lütfen bi yardım hatırlayan varsa sayfasını yazsın.
Logoyu bulamadım netten ama benzer bir şey atıyorum
mehmet çok teşekkür ederim. artık gerisi reklamcıdan.
saygılar
Evet beyler
Gelelim benim uygulamalarıma
baştan itibaren
1- Komple Karbon kaplandı; depo grenajı, yan sağ sol grenajları , ön çamurluk, far grubu ( resimde yok ama )
Kaplamada kaliteli Karbon kullanıldı metresi 100 TL 2 MT gitti toplamda (piyasada 15 tlye karbon var)
2- ön far grubu sökülüp Farklı bir marka Far monte edildi (CUP motorsiklet farıdır) Görüş arttı
3- Ön kısma 2 adet Gündüz farı monte edildi . Power ledli ve buton ile açılırsa yanıp söner hale geliyor. (çok dikkat çekiyor geceleri özellikle)
4- Plakalık ve Arka fren lambası kısmı sökülüp LEDLİ fren lambası monte edildi ve plaka altına alındı. ( fren lambası otomobiller için üretilen
hazır ledli su geçirmeyen bir sistem üzerine 2 diyot ile motorsiklete uygun hale getirdim)
5- Arka çantalık için demir monte parça çıkarıldı. (spor görüntü açısından)
6- En çok hoşuma giden şey ki beni çok rahatsız ediyordu SELE komple sünger kısmı değiştirilerek yaklaşık 7-8 cm dolduruldu ve SU geçirmeyecek şekilde Dikişsiz olarak tekrar kaplandı.
7- Muadil kornası değiştirildi ve 122db güçlü bi korna takıldı.
8- Ezsoz yada eksoz ne ise komple ısıya dayanıklı Teflon boya ile (650derece) boyandı.
9- Karbon görünümlü mini tip sinyal lambaları takıldı ( ledli değil)
şimdilik bu kadar ;)
mehmet eline sağlık başarılı,
ben depoyu kaplayamadım. çok kıvrımlı beceremedim
bu arada farı anlayamadım şöyle güzel bi resim koyda anlayalım
oturak altından bir ayar sistemiyle motorumuzun selesi alçaltılabiliyor mu? veya seleyi hangi yöntemle 5 cm aşağı indirebilirim. arkaya yolcu alınca çok ürküyorlar yükseklikten.
bir far bukadarmı yakışır. hangi cuptan aldın bu farı. alternatifleri var mı. çok çok yakışmış. ellerine sağlık.
şu motoru 7 senedir piyasaya sürüyolar ama hiç bir deyişiklik yapmamalarına uyuz oluyorum.hiç değilse şu arka freni disk yapsalarda biraz daha yakışıklı olsun.ayrıca şu eşşek kadar stop yerine daha nazik led stop yapabilirlerdi...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bu asya 200 benzin deposu koltugu ve grenajlari ne kadar tutuyor toplam birde nerede bulabilirim bilginiz varmi servislerde stoklu oluyormu
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Markası Mondial 100 UK gibi bir şeydi sanırım monte edebilmek için ayrıca 2 parça aparat yapmak gerekiyor. farın fiyatı 20 lira .
Sana bir tavsiye "Kefeeee" kullanıcı arkadaşımız motorsikletini parça parça satıyor iletişime geç o parçaları ondan uygun fiyata temin edebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)