Rica ederim her zaman
arkadaşlar benim asyanın resimlerini ekledim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Kafa grenajı çok hoş duruyor gerçekten.Nereden temin ettin acaba ben biryere sormuştum 140 lira demişti
beyler bu hafta içinde motorumu sigortalatmam lazım önericeğniz ucuz yollu bi sigorta şirketi varsa lütfen soleyn..
yunuscuğum lafı ortaya attım sen neden peşine düşüyosun canım..
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Dişli lastik..
Nereden bulacağız? -Yok.
Olsa, internette olurdu. -Yok.
Dişli lastik olmuyorsa, jantla filan yaptıran var mı? -Kaça mal oluyor, malzeme nereden bulunuyor?
Bunların cevabı, büyük sevap kazanır ve hayırla anılır kendileri.
Çünkü büyük muamma, bu mevzu.
ah arkadaşım bu motoru olupta dişli lastik kullananı görmedim bende TAY 200 gibi hem krosa hem yola uygun(sele geniş olduğu için) istiyorum ama malesef yok olduğunu bilsem kışın kros yaparım çamur toprak falan yazında asfaltta takılırız bakalım ikimizin sitemine cvp verilecekmi????
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
Sayfa 121'e bakınız.
Bir arkadaş jantları değiştirmişti ve cross lastik takmıştı.
farkındaysan senden başka "birileri" kelimesini merak eden yok yunuscuğum. lafımında arkasındayım rahat ol sen. kıvırma sözcüğü kelime anlamınada bakıcak olursan yanlış bi cümle içinde kullandığnı anlarsın.
bu arada sigortayı nerde yaptırmıştın yunuscuğum.
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
tarfik sigortasını yaptıdırdım
axa 67 tl dedi
allianz 45 tl dedi allianza sigortalattım işinize yarar belki
kafa grenajını geçen sene spormoto.com'dan almıştım çamurlukla beraber sanırım kafa fiyatı o civarda bişeydi teşekkürler
Beyler bugün ankara ulus çankırı caddesi üzerindeki asya satış,servis ve yedek parça olan tayfun mototr bayisisne gittim..
bayiden çok bir bisikletçiyi andırıyordu.. neyse motoru çektim bayinin önüne.. ordaki görevli arkadaşa başladım derdimi anlatmaya.. aramızdaki konuşmalar aynen şöyle gerçekleşti
-iyi günler asya yetkili servisiniz sanırım
-umursamaz bi şekilde "evet" dedi sanki bayiliği istemeden yapıyor gibi
-yedek parça satışı yapıyorsunuz sanırım benim sağ ayna kırık alabilirmiyim
-motoru burdanmı aldın (alındığı yere göre ilgi alaka sanırım)
-yok 2. el aldım şehir dışından getirdim
-hmm (elini cebine attı suratı iyice düştü bi anlam veremedim)
-bu aletin yedek parçaları lazım aynası varmı
-yok
-depo kapağı varmı
-yok
-flaşör ve sinyaller
-yok
-km saati varmı
-yok
-sipariş üzerine getiriyorsunuz sanırım
-lafı ağzında geveleyer şu an daha çok .. marka motorlar gidiyor oyuzden boyle
-peki fiyat listesi verebilirmisiniz
-bilgisayar bozuk veremiyorum yarın gel bakarız
-bilgisaylarla ne alaksı var burda çalışıyosun km saatinin fiyatını aşağı yukarı bilirsin ne kadar olduğnu
-lafı geveleyerek bilmiyorum yarın gel sen
-o arada baktım konuşmayı bırakıp bayinin önüne yanaşan pick uptan bisiklet indirmeye gitti
-neyse dedim sanırım yeni gelen bi eleman diyerek bayinin içine girdim
-soruların bazılarını içerdeki bayan elaman sordum yanıtlarda pek bi değişme olmadı
-bayan eleman tayfun abi daha iyi bilir diyerek dışarda bisikletle uğraşan arkadaşı işaret etti
-beynimde kıvılcım çaktı tayfun & tayfun motor içimden bayiinin patronu buysa vay halimize dedim motora atlayıp yolu tuttum
Ankardaki asyacılara sesleniyorum tayfun motorda müşteri memnuniyeti diye bişey yok.. ilgi alaka yok.. yedek parça bile yok .. kaldıki bayide bir tane asya motorda göremedim.. bu nasıl bi zihniyet bu nasıl bi bayilik anlayışı çözemedim..
neden ülkemizin dört bir tarafında bu tarz işletmelere rastlıyoruz anlamıyorum herşeyden öte bir müşteriye bu şekilde bir tavır takınması hiç hoş değil fabrikayla görüştünmü tsunami bazen o aklı havada servisleri gerektiği şekilde uyarıyorlar biraz faydası oluyo en azından eksiklerini siparişle getirtiyo kardeşimin mondial scooter'da bu tarz bir problemi fabrikayla görüşerek çözmüştüm izmirde henüz denemedim benim asya için sipariş vermeyi ama senden farklı bi manzarayla karşılaşacağımı sanmıyorum yine aynı umursamaz azarlayıcı tavırlar yoksa ön sağ-sol maşa koruma plastiği siparişi vermem gerek ama üşeniyorum cahil adamlarla uğraşmaya:/ neyse geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sorununu çözersin acil bir ihtiyaç varsa burdan araştırabilirim
bu forumda olmasa sap gibi kalacağız sanırım..
bizi bizden başka düşünen yok..
böyle gelmiş böyle gider mantığında herkes..
işine özen gösterip ilgilenmek yok..
ilgi ve alakan için tşk. ersay biz bize yeteriz kardeşim..
asya topiğini okusaydın oraya uğrama gafletinde bulunmazdın, keşke birazda vakit ayırıp oyun oynayacağına nette okusaydın cemcim
ANGARAJ
okumakla alakası yok..
yedek parça için başka nereye gidebilirimki..
burada dersine çalışmayanlar var sanırım.
ben zaten yiba çarşısı na gitmek için çıkmıştım..
yakın diye asya bayisinede uğradım..
sanki yasaklı bölge.. gittik diye demediğniz kalmadı.. kafan iyi galiba..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)