çok tatlı olmus.güzel gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
BU ARADA BENIM SİGORTA ATTI VE YEDEK OLANDA ÇATLAMIŞ.BU SİGORTANIN İSMİ NE OLARAK GEÇİYOR?
çok tatlı olmus.güzel gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
BU ARADA BENIM SİGORTA ATTI VE YEDEK OLANDA ÇATLAMIŞ.BU SİGORTANIN İSMİ NE OLARAK GEÇİYOR?
oh oh çok güzel olmuş kırmızı yakışmış ama sırf kırmızı olunca elçikler beyaz olunca ayrı ayrı motordan ödünç alınmış gibi kalmış. kırmızının üstüne beyaz şerit yada bir iki yazı rakam ayarlasan daha hoş olur gibime geliyor. benim fikrim kırmızıya beyaz bişiler ayarla arkaya doğru siyah yerlerede kırmızı şeritle bütünleştir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------
sigotanın aynısı ile uğraşma. oto elektiriçiden araba gigortası al, birde onların yuvasından al kapaklıları falanda var. şimdiki sigorta yerin kes at. yeni sigorta yuvasını tak. böylece ihtiyaç duydugunda her yerde bulursun.
Evet haklısın biraz öyle durdu.Aslında elcikleri beyaza boyamam biraz hata oldu ama onuda görünürlük açısından yaptım.Dediğin gibi kırmızının üstüne siyah bir yazı, sayı veya herhangi birşey durumu kurtarabilir.
sitikırları reklamcılarda isteye görede yaptıra bilirsin 3m in fosforlu malzemesınde yapıldımı gecelerı vuran ışık görünürlüğü artırır.
soykan motordan anlarmsn yarın isin yoksa benim motora bi el atalm ufak tefek sıkıntıları var da
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
yağı deişcek .. zincirden ses gelio bide onu halledicez
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Takımların varsa halledilmeyecek şey değil ama zincirin ya bollaşmış ya da yağsız kalmış.Seve seve yardım ederim.Nerede oturuyorsun
bahçeli metrosuna çok yakınım özelden cep ve adresi vereym
Tamamdır adresi telefonu varsa facebook linkini yol yarın haberleşelim
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM İZMİRDEYİM KOYU BİR AS200 KULLANICISIYIM(1SENEDİR) YAKIN OLANLAR OLACAK ARKADAŞLAR İLE GÖRÜŞMEK İSTERİM BENİM CANAVAR BAYA YORULDU BU SEZON PAZARTESİ YENİ TANIŞTIĞIM Bİ USTA MAKİNAYI KOMPLE AÇICAK AMA YÜREĞİM BUNA ELVERMİYO İZMİRDE BİLDİĞİNİZ UZMAN BİR AS200 USTASI VARSA ONADA GÖTÜREBİLİRM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.
Hoşgeldiniz.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Motorunuz kaç km'de ?
Soykan Geçmiş olsun
ANGARAJ
şuan 7000km'de benim motor tabi benden önceki sahibinin motor sıfırlamasından sonra açıkçası bende bu yaz doğru düzgün bakım yapamadım neyse durum böyle sevgili soykan
soykan kardeşime burdan teşekkürlerimi tekrar sunuyorum.. saolsun beni kırmadı evime kadar geldi motorumla ilgilendi.. gerçek bir motorcu nasıldır örneğini gözlerimle görmüş oldum.. herhangi bi sıkıntın olunca bir tel kadar uzagındayım kardeşim..
birileride bi yerine kına yakar artık
yakın olsaydım bende katılmak isterdim sorun çözüldüyse ne mutlu sana darısı benim başıma artık :D kazasız belasız...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)