Çok teşekkür ederim Yamyamaha dostum söylediklerine dikkat edeceğim. En son motorumu 1000 Km bakımı yaptırdığımda ustama bujiyi de değiştirmesini söylemiştim ama gerek yok demişti. Aslında böylesi daha iyi oldu istediğim bujiyi(NGK Iridium) kendim alıp takarım inşallah.
Sana danışmak istediğim bi konu daha vardı:
Motorumun zincirini 1000 Km'de temizleyip Castrol'un zncir yağı ile yağlamıştım. Şuan motor 2000'de tekrar zincirime bakım yapacağım. Ama zincirin ön dişliye girdiği sol motor kapağı etrafında, ön dişliden püskürdüğü belli olan kırmızımsı lekeler var. Bunlar Castrol'un yağı aşındıkça olan lekeler olduğunu varsaydım ama sana da sormak istedim.
Bir de motoruma siyah bir motor koruma demiri taktırıp bunun da iki tarafına sis lambası taktırmayı düşünüyorum. Isparta'ya gidip gelirken karşı tarafdan gelen endurocularda bu tip lambalar var ve farla beraber yaktıklarında çok hoş duruyor
AYRICA KONYA'DA İKAMET EDEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM: GELİN BİR GÜN MOTORLARIMIZLA BULUŞUP GÜNÜ BİRLİK BİR GEZİ YAPALIM. KONYA ETRAFINDA GÜNÜBİRLİK GEZEBİLECEĞİMİZ ÇOK GÜZEL GÜZERGAHLAR VAR. MESELA BU HAFTASONU BEN BİR TANE YAPACAĞIM. GÜZERGAHIM: KONYA MERKEZ-DERBENT-ILGIN-GÜNEYPINAR-KONYA MERKEZ(212 KM)
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Yamyamaha dostum bujiyi değiştirmekle ilgili "0.7-0.8" derken neyden bahsettiğini sorabilir miyim?
Pek bilgim yok o konuda.
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
ARKADAŞLAR GÜZERGAHIMI DAHA İYİ GÖSTEREYİM BUYRUN LİNKİNİ
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...8b2d67b864a535