Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2011, 14:51
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Hadi Hayırlı olsun Toprağım
güle güle kullanırsın inşallah kazasız belasız bende bugün motorumu sattım forumdan bir arkadaşa
umarım yüzümü kara çıkartmaz 15dk önce bindi ve gitti kendisi.
Teşekkür ederim GaCCaLL umarım sen de en yakın zamanda gönlüne göre bir motora kavuşursun.
Reklamlar
-
18 Mayıs 2011, 15:34
unicross adlı üyeden alıntı
Evet sıfır almayı düşünüyorum hatta aldım bile
Peşin 3400 TL ye aldım. ÖTV hariç tabi o da 175 TL filan verdim.
Hayırlı olsun. Sıfır almakla en iyisini yapmışsın.
-
18 Mayıs 2011, 16:24
az önce bir adresi ararken kırmızı kasklı as 200 gy kullanan birini gördüm arkada da biri vardı korna çaldım sen miydin yoksa unicross
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------
soykan bu arada ısınınca rölanti devri artma sorunu bende de var hava ayarından sonra düzeldi mi alet? çok can sıkıyor debriyajı tutmamla birlikte anında yükseliyor düşmesi epey zaman alıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
gaccalı görmezden gelelim artık satmış motoru bizden değil o. dışlayın arkadaşlar
-
18 Mayıs 2011, 17:52
k4d1r adlı üyeden alıntı
az önce bir adresi ararken kırmızı kasklı as 200 gy kullanan birini gördüm arkada da biri vardı korna çaldım sen miydin yoksa unicross
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------
soykan bu arada ısınınca rölanti devri artma sorunu bende de var hava ayarından sonra düzeldi mi alet? çok can sıkıyor debriyajı tutmamla birlikte anında yükseliyor düşmesi epey zaman alıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
gaccalı görmezden gelelim artık satmış motoru bizden değil o. dışlayın arkadaşlar
işe yaramasına yaradı ama fazlamı kıstı nedir kalkış anında stop ediyor bazen.Gaza hafif asılıyorum kalkış yapacağım boğuluyor.Naptıysa artık ama evet işe yaradı lakin bayağı ince ayar gerekiyor.Debriyajı tuttuktan sonra hemen yükseliyor evet bence buda ayrı bir sorun olabilir gibi.Buna kafayı çok takmıştım sordum ama müthiç Asya servisi cevap vermedi gitti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
güle güle kullanırsın inşallah kazasız belasız bende bugün motorumu sattım forumdan bir arkadaşa
Yunus nasıl kıyabildin naptın sen Hemen yeni birşey alma planları varmı?
-
18 Mayıs 2011, 19:27
k4d1r adlı üyeden alıntı
Yok ben değilimdir kardeş çünkü daha motorum gelmedi ayrıca gelse bile binemem. Çünkü bugun şehir dışına çıkacağım haftaya Konya'dayım inşallah bir an önce geçsin bu 5 gün dayanamıyorum yaw
-
18 Mayıs 2011, 19:47
jönysf adlı üyeden alıntı
Süpermiş.
Vallahi hayran kaldım cihaza. Biraz fiyatı yüksekmiş onun dışında fonksiyonları çok iyi. Bağlantısı nasıl rahat takılabiliyor mu? Motor ısısını nereden ölçüyor?
-
18 Mayıs 2011, 23:58
GaCCaLL dostum bizim sayfadan senın buraya bir teansfer yaptık tanışmışsınız zaten. diyecektim ki sende motoru satmuşsın artık senide bmw cilerın sayfasına ugurlarız.
burdaki arkadaşlara soluyorum unicros arkadaşı iyi takip edin cok sıkı bir forumcudur
-
19 Mayıs 2011, 11:44
-
19 Mayıs 2011, 12:22
Bağlantıları da çok akıllıca düşünülmüş ve basit.Gerçekten hayran kaldım cihaza.
Bir tek hız sensörünün doğru ölçüm yapabilmesi için gerekli olan mesafe ayarını anlamamıştım.Sitesinden kullanıcı kitabını bulup çözdüm olayı.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-117.html
15. sayfada anlatıyor.Hesap için bir denklem vermiş, çıkan sonucu cihaza giriyorsun.Bu yöntemle her lastik değiştirdiğinde diş boyuna göre yeniden bir hesap yapıp yeni veriyi cihaza girip %100 doğru hızı elde edebilirsin.Bu yöntem motorun kendi hız ölçerinden daha sağlıklı bir yöntem.Hatta gps ölçümünden bile daha iyi.
-
19 Mayıs 2011, 12:43
wala süper miş
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine..
-
19 Mayıs 2011, 16:01
jawa adlı üyeden alıntı
Bağlantıları da çok akıllıca düşünülmüş ve basit.Gerçekten hayran kaldım cihaza.
Bir tek hız sensörünün doğru ölçüm yapabilmesi için gerekli olan mesafe ayarını anlamamıştım.Sitesinden kullanıcı kitabını bulup çözdüm olayı.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-117.html
15. sayfada anlatıyor.Hesap için bir denklem vermiş, çıkan sonucu cihaza giriyorsun.Bu yöntemle her lastik değiştirdiğinde diş boyuna göre yeniden bir hesap yapıp yeni veriyi cihaza girip %100 doğru hızı elde edebilirsin.Bu yöntem motorun kendi hız ölçerinden daha sağlıklı bir yöntem.Hatta gps ölçümünden bile daha iyi.
Aynen söylediğin gibi istediğin gibi, istediğin jant ölçülerine göre ayar yapa biliyorsun.
Mesela benim orjinal göstergem 120 km hız gösteriyor dün denedim ama yeni aldığım göstergem 107 km gösteriyor yani bizim orjinal göstergeler fazla gösteriyor
-
19 Mayıs 2011, 17:59
yamyamaha adlı üyeden alıntı
GaCCaLL dostum bizim sayfadan senın buraya bir teansfer yaptık tanışmışsınız zaten. diyecektim ki sende motoru satmuşsın artık senide bmw cilerın sayfasına ugurlarız.
burdaki arkadaşlara soluyorum unicros arkadaşı iyi takip edin cok sıkı bir forumcudur
Estağfurullah Yamyamaha kardeşim teşekkür ederim. Motorum hele bir gelsin kazasız belasız yapacağım çok gezi var paylaşacağım inşallah. Zaten paylaşmak ve elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Forumun amacı bu herkese kazasız sürüşler bol güneşli günler diliyorum.
-
19 Mayıs 2011, 18:10
unicross adlı üyeden alıntı
Estağfurullah Yamyamaha kardeşim teşekkür ederim. Motorum hele bir gelsin kazasız belasız yapacağım çok gezi var paylaşacağım inşallah. Zaten paylaşmak ve elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Forumun amacı bu herkese kazasız sürüşler bol güneşli günler diliyorum.
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin kaskın asfalt görmesim
-
19 Mayıs 2011, 18:18
k4d1r adlı üyeden alıntı
Vayy arkadaşşş!!
Yunus nasıl kıyabildin naptın sen Hemen yeni birşey alma planları varmı?
daha satmadan alma planlarım vardı ama aradığım gibi bir motor bulamadım hemen acilen almam lazım bu ara hızlandırdım arayışları bakalım beklemedeyim..
Serdal hocam başka yerlere trasferlere gerek yok ya hangi motoru alsak da burayada yazarız yani sıkıntı yok
ANGARAJ
-
19 Mayıs 2011, 19:01
iyi günler arkadaşlar.arka lastiği genişleten veya bu konuyu araştıran kimse varsa bilgi verebilir mi?böyle bir şey mümkün mü?
-
19 Mayıs 2011, 19:44
jsdn adlı üyeden alıntı
iyi günler arkadaşlar.arka lastiği genişleten veya bu konuyu araştıran kimse varsa bilgi verebilir mi?böyle bir şey mümkün mü?
Ben motoru ilk aldığımda cross yastiği takmak istemiştim ama arka jant 15" olduğu için cross lastiği bulamamıştım ama şimdi fikrim deyişti. Supermoto lar ilgimi çekiyor o yüzden ön ve arka çamber leri deyiştirecem 17" olacak önde arkada
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Husqv...item45f86542e3
-
19 Mayıs 2011, 20:21
linkte verdiğin jant ın fiyatı bana biraz uçuk geldi.bu arada bende adana dayım arkadaşımda da zongshen 200 cross var bu yaz belemediğe doğru bir gezi yapmayı düşünüyoruz.haberin olsun.
-
20 Mayıs 2011, 01:33
jönysf adlı üyeden alıntı
Ben motoru ilk aldığımda cross yastiği takmak istemiştim ama arka jant 15" olduğu için cross lastiği bulamamıştım ama şimdi fikrim deyişti. Supermoto lar ilgimi çekiyor o yüzden ön ve arka çamber leri deyiştirecem 17" olacak önde arkada
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Husqv...item45f86542e3
Fiyat bana da pahalı geldi.Peki göbek felan uyacakmı tam bilmiyorum bu konuyu ama zamanında az buçuk araştırmıştım.Bende şahsen supermoto görüntüsü istiyorum mesala skyteam 200 in jantları ve lastikleri süpe duruyor.
-
20 Mayıs 2011, 01:46
-
20 Mayıs 2011, 11:20
Merhaba arkadaşlar Yunus'un motorunu ben aldım yabancıya gitmedi yani. Buradan çok faydalanacağım. Herkese mutlu kazasız sürüşler.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler