Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mayıs 2011, 21:28
Reklamlar
-
07 Mayıs 2011, 01:13
anlatım şahane ama yazıdaki gibi cbr125 için bizimkinde üst kapağı sökmeye gerek yok supapların olduğu yerde 5 er cmlik kapakmar mevcut baktığınızda görebilirsinizz
ANGARAJ
-
07 Mayıs 2011, 11:52
ben hafta sonu tekzenden o ayar parçasını alıp bir başına geçeyim :D
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
07 Mayıs 2011, 19:44
arkadaşlar bizim motorların dişli oranını bilen varmı ?
-
08 Mayıs 2011, 14:24
zongshen zs200-gy nin servis kitapçığında herşeyi yazıyor
http://www.mychinamoto.com/downloads...2EC-Manual.pdf
ingilizce ama anlarsın resimli anlatımlı vs
-
08 Mayıs 2011, 18:57
-
08 Mayıs 2011, 21:22
Arkadaşlar selam,
Motoru değiştirdim ama buradaki sıcak sohbetten vazgeçemedim.. Bizim motorun topiği ölü..
GY200e takılan elcik korumanın fiyatını bilen var mı? birde İstanbulda nereden temin edebilirim?
-
08 Mayıs 2011, 21:57
arthur4 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam,
Motoru değiştirdim ama buradaki sıcak sohbetten vazgeçemedim.. Bizim motorun topiği ölü..
GY200e takılan elcik korumanın fiyatını bilen var mı? birde İstanbulda nereden temin edebilirim?
hayırlı olsun ne ile değiştirdin motoru? bizim motora takılan elcik korumaların fiyatları yanılmıyorsam ikisi 40 küsür tl idi
ANGARAJ
-
08 Mayıs 2011, 22:36
işin doğrusu GY200 benim değil arkadaşımındı,
benim motor çalınınca kendisi askere giderken motorunu bana ödünç vermişti. Geri gelince kendisi motoru verdim. O sırada da kenardaki birikimlerimle Skyteam ST200 aldım.. motor iyi durumda, grenajları boyayıp birde farını değiştirirsem, sütçü beygiri imajından kurtarıcam
GY200de yapmayı düşündüklerimi şimdi st200'de yapmayı deneyeceğim bakalım...
-
09 Mayıs 2011, 17:45
Fabrikanın önerdiği hava basınç aralıklarını bilmeyenler için yazmak istedim.Sonuçta lastik hava basıncı önemli bir unsur.
Ön Lastik:
2.25 bar - 2.5 bar
32 psi - 36 psi
Arka Lastik:
2.5 bar - 3.2 bar
36 psi - 46 psi
-
10 Mayıs 2011, 01:08
soykan seninlede görüşemedik bugün numaranı yanlış almışım bi bayan çıktı :D sonradan kontrol ettim 534 lü imiş ben 543 diye kaydetmişim :( haberleşelim ;)
ANGARAJ
-
10 Mayıs 2011, 18:36
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
soykan seninlede görüşemedik bugün numaranı yanlış almışım bi bayan çıktı :D sonradan kontrol ettim 534 lü imiş ben 543 diye kaydetmişim :( haberleşelim ;)
tamamdır haberleşelim.Zincir konusunda birşey bilmediğim için size sormak istiyorum.Zincirden ses gelmeye başladı bende yağladım ses geliyormu denemeye fırsatım olmadı ama tümsekten geçerken motor zıplayınca zincirden ses geliyor çarpma sesi.Normal mi yoksa çok mu gevşek?
-
11 Mayıs 2011, 15:16
Soykan67 adlı üyeden alıntı
tamamdır haberleşelim.Zincir konusunda birşey bilmediğim için size sormak istiyorum.Zincirden ses gelmeye başladı bende yağladım ses geliyormu denemeye fırsatım olmadı ama tümsekten geçerken motor zıplayınca zincirden ses geliyor çarpma sesi.Normal mi yoksa çok mu gevşek?
bizim motorların arka maşanın salımı çok fazla oldugundan. olması gerekenden daha gevşek olmak zorunda zincir. zincir ayarını yaparken motorun ustunde biri varken yapmak daha sağlıklı.
-
14 Mayıs 2011, 15:18
bugün debriyaj teli koptu dağıtımdayken :D elimde götürdüm motorcuya çocuk vardı abi ben yapamam bunu dedi sen telleri çıkar ben yaparım dedim beraber hallettik aman ha uzun yola çıkacaksanız alacağınız yedek parçalardan birisi debriyaj teli olsun
-
14 Mayıs 2011, 16:29
haklısın debriyaj teli dahil tüm telleri almakta fayda var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
Bugün 1000 km bakımına götürdüm.Yaptıkları şunlar;
Yağ değişimi ( yağ filtresini temizle dedim temizlemedi )
Zincir ayarı
Rölanti ayarı
Debriyaj ayarı
Vidaları felan kontrol etti sıktı
Bujiyi değiştirdi
Yağı ben kendim aldım servis sadece değiştirdi ve benden 50 lira aldı.Bu fiyat normal mi? Hangi servise gitsem içim rahat etmiyor.Garantiyi felan boşverip doğru düzgün biyere gideceğim artık.Daha yapılması gereken birşeyler varmı varsa onları da yaptırayım.
Son olarak motorsiklet 2. viteste hopluyor gazı açınca hopluyor kapatınca hopluyor özellikle trafikte biraz ağır gidince sizde de bu oluyormu yoksa benim kullanış beceriksizliğim mi ?
-
14 Mayıs 2011, 18:40
Soykan67 adlı üyeden alıntı
haklısın debriyaj teli dahil tüm telleri almakta fayda var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
Bugün 1000 km bakımına götürdüm.Yaptıkları şunlar;
Yağ değişimi ( yağ filtresini temizle dedim temizlemedi )
Zincir ayarı
Rölanti ayarı
Debriyaj ayarı
Vidaları felan kontrol etti sıktı
Bujiyi değiştirdi
Yağı ben kendim aldım servis sadece değiştirdi ve benden 50 lira aldı.Bu fiyat normal mi? Hangi servise gitsem içim rahat etmiyor.Garantiyi felan boşverip doğru düzgün biyere gideceğim artık.Daha yapılması gereken birşeyler varmı varsa onları da yaptırayım.
Son olarak motorsiklet 2. viteste hopluyor gazı açınca hopluyor kapatınca hopluyor özellikle trafikte biraz ağır gidince sizde de bu oluyormu yoksa benim kullanış beceriksizliğim mi ?
Yahu sana diyoruz gel şunu yapalım beraber diye boşuna 50 lira para vermişin bide! neyse çıkacağı varmış o zıplamayıda normal karşıla debriyajla ayarlaman lazım elin alışınca yapmazsın kanımca. birde toprağım debriyaj telini nası koparmayı başardın ben aldığımdan beri 1 kere olsun ne fren ne debriyaj teli değiştirdim bu da benim şansın demekki
ANGARAJ
-
14 Mayıs 2011, 19:02
çokta sıkmıyorum ama çıt diye gidiverdi sorma toprağım Allahtan dağın başında değildik hazır ona elimi atmışken debriyaj ayarını da bi elden geçirdim motor ısınınca sanki dişlileri tam anlamıyla ayırmıyor gibi hissettiriyodu geçişler takır tukur oluyodu şimdi biraz yukarı ayarladım iyi de oldu çok şükür.
1-2 defa kalkışlarda teker yaptım dağıtımda millet nasıl aval aval bakıyo millet yeni uyanmış gözler şiş zaten :D çılgın gazeteci iş başında
-
14 Mayıs 2011, 20:26
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Yahu sana diyoruz gel şunu yapalım beraber diye
boşuna 50 lira para vermişin bide! neyse çıkacağı varmış
o zıplamayıda normal karşıla debriyajla ayarlaman lazım elin alışınca yapmazsın kanımca. birde toprağım debriyaj telini nası koparmayı başardın
ben aldığımdan beri 1 kere olsun ne fren ne debriyaj teli değiştirdim bu da benim şansın demekki
Bundan sonra sözünden çıkmayacağım ya kendim yapacağım ya da yardımını isteyeceğim.Asıl gitmemdeki amaç grenajı garantiye sokmaktı ama olmadı ne yazık ki.Ben sanıyorum 20-30 lira 50 diyince ki cebimde 45 vardı fena bozuldum
-
15 Mayıs 2011, 16:39
Kafama yatam bi motosiklet İçimdeki edrurocuyu susturacak bir motora benziyor hehe Şaka maka bi yana derbiyi satarsam bu motoru düşünüyorum biraz tospaya binmiş gibi olacam ama toprağa attım mı kendimi herşeyi unuturum
Forumdaki son sayfaları okudum servis sıkıntısı olmasa gerek motor hala 0km si satılan bir motor.
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
-
15 Mayıs 2011, 17:34
daparadoks adlı üyeden alıntı
Kafama yatam bi motosiklet
İçimdeki edrurocuyu susturacak bir motora benziyor hehe
Şaka maka bi yana derbiyi satarsam bu motoru düşünüyorum biraz tospaya binmiş gibi olacam ama toprağa attım mı kendimi herşeyi unuturum
Forumdaki son sayfaları okudum servis sıkıntısı olmasa gerek motor hala 0km si satılan bir motor.
Servis ve yedek parça sıkıntısı hiç yok ben sadece Ankara'da ki ustalardan hafif şikayetçiyim.Torkunu araziye çıkınca da anlarsın kendisi keçi gibidir biraz ama toynaklarını değiştirmen gerek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler