Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2011, 00:31
çinlilerin içinde en şirin ve sorunsuz bir motoru kim satmak ister.
Reklamlar
-
04 Nisan 2011, 10:33
Hayırdır serdal hocam? bendeki satılık ama.
ANGARAJ
-
04 Nisan 2011, 12:49
As 200 için hangi motor yağını kullanıyorsunuz.Ankara'da nerden temin edebilirim peki.Servisin koyduğu yağdan hiç haz etmedim.Su gibi birşey mutfaktan yağ alıp koysam daha faydalı olur
-
04 Nisan 2011, 15:24
selam arkadaşlar. farın grenajını değiştirme imkanımız var mıdır acaba? daha önce soruldu mu bilmiyorum mesela bmw nin şu modelininki çok hoş
http://g.mynet.com/i/67/36028_0.jpg
-
04 Nisan 2011, 15:45
Soykan67 adlı üyeden alıntı
As 200 için hangi motor yağını kullanıyorsunuz.Ankara'da nerden temin edebilirim peki.Servisin koyduğu yağdan hiç haz etmedim.Su gibi birşey mutfaktan yağ alıp koysam daha faydalı olur
yamalube 15-50 veya shell 15-50 arasında 5 lira oynuyordu sanırsam ben onları kullanıyorum gayette memnunum yamalube haliyle daha iyi sanki vites geçişleri daha güzeldi.
selam arkadaşlar. farın grenajını değiştirme imkanımız var mıdır acaba? daha önce soruldu mu bilmiyorum mesela bmw nin şu modelininki çok hoş
ben değiştirmiştim şu cyclop denen grenajla ama sıkıldım sonra sattım bu dediğin grenajdan nasıl bulacaksın kaldıki bulsa bile bağlantı yerleri uyacakmı uymasada bi şekilde uydurursun sorun değil o ama bulduğun takdirde fiyatı ne olacak o da bi ayrı tartışma konusu bence bu değil ama değişik kafa grenajları deneyebilirsin ucuz yollu
ANGARAJ
-
04 Nisan 2011, 15:58
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
ben değiştirmiştim şu cyclop denen grenajla ama sıkıldım sonra sattım bu dediğin grenajdan nasıl bulacaksın kaldıki bulsa bile bağlantı yerleri uyacakmı uymasada bi şekilde uydurursun sorun değil o ama bulduğun takdirde fiyatı ne olacak o da bi ayrı tartışma konusu bence bu değil ama değişik kafa grenajları deneyebilirsin ucuz yollu
evet hocam bir şekilde uydurulur. öğrenmek istediğim daha önce denenmiş yada denenmemiş olmasıydı. mesele BMW olunca parça fiyatı motorun yarısı kadar bile olabilir onu araştırmadım açıkçası. kendi grenajı 24 TL miş. 50 tl ye kadar iyi birşey bulursam değiştirirmeyi düşünüyorum. teşekkürler
-
04 Nisan 2011, 16:25
k4d1r adlı üyeden alıntı
evet hocam bir şekilde uydurulur. öğrenmek istediğim daha önce denenmiş yada denenmemiş olmasıydı. mesele BMW olunca parça fiyatı motorun yarısı kadar bile olabilir
onu araştırmadım açıkçası. kendi grenajı 24 TL miş. 50 tl ye kadar iyi birşey bulursam değiştirirmeyi düşünüyorum. teşekkürler
50tl ye biraz zor sen 20tlye bizim farın sadece plastik aksamının fiyatını aldın galiba?
ANGARAJ
-
04 Nisan 2011, 19:15
yamalube 15-50 veya shell 15-50 arasında 5 lira oynuyordu sanırsam ben onları kullanıyorum gayette memnunum yamalube haliyle daha iyi sanki vites geçişleri daha güzeldi.
Teşekkür ederim.yamalube sanırsam yamahanın kendi yağı.Peki bu yağı nerden bulabilirim Ankara'da ya da internette.
-
04 Nisan 2011, 20:29
Teşekkür ederim.yamalube sanırsam yamahanın kendi yağı.Peki bu yağı nerden bulabilirim Ankara'da ya da internette.
yibada mecvut kapıdan gidirnce direk karşıda yamaha satan büyük motosikletçide hatta istersen yağı al beraber değiştirelim bizim ewin orda alet edevat mevcut bende..
ANGARAJ
-
04 Nisan 2011, 20:43
50tl ye biraz zor sen 20tlye bizim farın sadece plastik aksamının fiyatını aldın galiba?
evet grenajın fiyata baktım sadece. grenajla halledilmez mi yav o iş
-
04 Nisan 2011, 21:00
k4d1r adlı üyeden alıntı
evet grenajın fiyata baktım sadece. grenajla halledilmez mi yav o iş
alacağn grenajı şuanki lambaya uydurabilirsen olur ama pek sanmıyorum açıkcası hem öle ikili lamba olacaksa zaten uymaz. birde konyada sağlam motor gösterebileceğim bi ustanın adresi varmıdır sende???
ANGARAJ
-
04 Nisan 2011, 21:25
alacağn grenajı şuanki lambaya uydurabilirsen olur ama pek sanmıyorum açıkcası hem öle ikili lamba olacaksa zaten uymaz. birde konyada sağlam motor gösterebileceğim bi ustanın adresi varmıdır sende???
2 tane motorcu tanıyorum birisi benim servis ikisine de gösterebilirsin hocam. karatay belediyesinin orda güven motor. diğeri de yaka-meramda motorcu apo.
naptın geliyon mu bu taraflara
-
04 Nisan 2011, 21:31
yibada mecvut kapıdan gidirnce direk karşıda yamaha satan büyük motosikletçide hatta istersen yağı al beraber değiştirelim bizim ewin orda
alet edevat mevcut bende..
Teşekkürler fena olmaz hani şimdi onun için bile para alırlar hemde öğrenirim
-
04 Nisan 2011, 21:38
Teşekkürler fena olmaz hani şimdi onun için bile para alırlar hemde öğrenirim
tamam numerom var sende zaten yağı aldığında haber edersinn
2 tane motorcu tanıyorum birisi benim servis ikisine de gösterebilirsin hocam. karatay belediyesinin orda güven motor. diğeri de yaka-meramda motorcu apo.
naptın geliyon mu bu taraflara
bakalım bir motor var o tarafta xt600 olursa onu göstericez inşallah
ANGARAJ
-
05 Nisan 2011, 00:12
Hayırdır serdal hocam?
bendeki satılık ama.
oh oh hayırlı olsun. allah hayırlı müşteriler versin. yenisini yada daha iyisini allah nasip etsin.
ona bakarsa benimkide satılık. ama sadece acele edmiyorum.
-
05 Nisan 2011, 00:20
yamyamaha adlı üyeden alıntı
oh oh hayırlı olsun. allah hayırlı müşteriler versin. yenisini yada daha iyisini allah nasip etsin.
ona bakarsa benimkide satılık. ama sadece acele edmiyorum.
aynı taktiği uyguluyoruz o zaman ama dur bakalım kafama göre bi xt600 bulursam değişik yollara gidebilirim
ANGARAJ
-
05 Nisan 2011, 00:22
bakalım bir motor var o tarafta xt600 olursa onu göstericez inşallah
motorcu apo da bu aletin beyazından var o olmasın
-
05 Nisan 2011, 00:52
ANGARAJ
-
05 Nisan 2011, 01:10
yok depo grenajı da beyazdı onun. sanıyorum senin dediğin yer yeniçağ motor doğru mu? 2 kardeş işletiryor isa ve musa adında onlarla çok sohbet edemedim ama çok çılgın jawacılardır arka depolarında 10 civarı jawa motor var pırıl pırıl :D
-
05 Nisan 2011, 02:24
k4d1r adlı üyeden alıntı
yok depo grenajı da beyazdı onun. sanıyorum senin dediğin yer yeniçağ motor doğru mu? 2 kardeş işletiryor isa ve musa adında onlarla çok sohbet edemedim ama çok çılgın jawacılardır arka depolarında 10 civarı jawa motor var pırıl pırıl :D
valla bilmiyorum kim olduklarını ama isim ali bayram dı motoru satanın meram olarak adres girmiş ilana?
ANGARAJ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler