Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2011, 00:43
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
sen zaten piston segman değiştirmicekmiydin ne oldu?bide egzantrik zincirini neden orjinal aramayıpda uyumlu olanı soruyorsun orjinali ne kadar baktın mı?
edit:ben baktım 27 lira zincir :D
orjinali türkiyede yok şuan yurtdışından 20 gün sonra gelicek bekleyemem. Bu arada bekleyin resimleri düzenliyim direk konu açıcam türkiyenin tek beyaz kuğusu diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
Herşey tamam buyrun: http://www.motosiklet.net/forum/moto...yaz-200sm.html
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
-
08 Mart 2011, 11:01
oh oh yeni motor alanlar.
ve motorunun rengini yenileyenler. hepinize hayırlı olsun.
bu arada kerata çok hoş olmuş. maşallah.
-
08 Mart 2011, 13:38
kefeeee adlı üyeden alıntı
orjinali türkiyede yok şuan yurtdışından 20 gün sonra gelicek bekleyemem. Bu arada bekleyin resimleri düzenliyim direk konu açıcam türkiyenin tek beyaz kuğusu diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
Herşey tamam buyrun:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yaz-200sm.html
bayilere de yurtdışından geliyor öle mi bizim motorun parçaları?
ANGARAJ
-
08 Mart 2011, 23:46
bayilere de yurtdışından geliyor öle mi bizim motorun parçaları?
benim bayı ana bayi ondan
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
08 Mart 2011, 23:55
kefeeeeeeeeeeeeeee eksoz ucu lazım yardım et
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
09 Mart 2011, 00:17
cardoso adlı üyeden alıntı
kefeeeeeeeeeeeeeee eksoz ucu lazım yardım et
sanayiye götürüyosun bildiğin araba egzostu ucu alıyosun o uca uygun olarak egzostun arka kısmını kestiriyosun. Hazır kestirmişken içini boşalttırıyosun, ucu kaynakla o deliğe yapıştırıyosun gayet basit her sanayide vardır her çeşit egzost ucu kardeşim. Yardıme debilceğim başka bişey varsa çekinme
-
09 Mart 2011, 00:29
sanayiye götürüyosun bildiğin araba egzostu ucu alıyosun o uca uygun olarak egzostun arka kısmını kestiriyosun. Hazır kestirmişken içini boşalttırıyosun, ucu kaynakla o deliğe yapıştırıyosun gayet basit her sanayide vardır her çeşit egzost ucu kardeşim. Yardıme debilceğim başka bişey varsa çekinme
tşkler arkadasım sesi nasıl fark varmı eksoz icini tamamenmi bosaldıyorum anlamadım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
09 Mart 2011, 00:32
tşkler arkadasım sesi nasıl fark varmı eksoz icini tamamenmi bosaldıyorum anlamadım
egzostcuya götür o halleder. ses canavar gibi oluyo
-
09 Mart 2011, 00:38
egzostcuya götür o halleder. ses canavar gibi oluyo
taman sağol motorda beyaz güzel olmus eline saglık
-
09 Mart 2011, 00:41
taman sağol motorda beyaz güzel olmus eline saglık
çok sağol
-
09 Mart 2011, 00:48
kefe yag yakma sorununu halletdinmi bendede var ama motoru yaptırmayacam ne kadar gider bilmiyorum bakalım masraf ne tutdu neyi degisecek pistonmu silindirmi
-
09 Mart 2011, 00:49
kefe yag yakma sorununu halletdinmi bendede var ama motoru yaptırmayacam ne kadar gider bilmiyorum bakalım masraf ne tutdu neyi degisecek pistonmu silindirmi
bitsin bi komple yazıcam masrafımı
-
09 Mart 2011, 11:37
adana veya mersin'de motora sahip, kullanan arkadaşlar var mı? özellikle adana'da asya servisinin hizmet kalitesi nasıl ?
-
10 Mart 2011, 03:02
yamyamaha adlı üyeden alıntı
oh oh yeni motor alanlar.
hayırlı olsun.
teşekkürler.
bu arada pazartesi günü konyada servisin önünde bir as200-gy ciyle karşılaştım hanginizdi o hemen söylesin!
-
10 Mart 2011, 13:45
solevendef adlı üyeden alıntı
Abi sen erenköyde oturuyorsun değilmi:D:D Geçen ay olması lazım heralde geçe gelmiştim size senin motoru sormuştum satılıkmı diye hatırladın mı ?.
0 almıştın heralde 4 bine şimdi motor 3650 ye satılıyor.
satılsın abim ben motorumdan çok memnunum ki onu alma sebebim suriyeye gitmek içindi. şu anda da lübnan ve ürdünden sonra ırak ve iranda vizeleri kaldırdı gezeceğim ülke sayısı beşe çıktı. Allaha şükür motor çok sağlam ve iyi. beklentilerimden fazlasını karşılıyor. o kadar deneme yaptım ve uzun yolda çok da sorun çıkaracağını sanmıyorum. inşallah yaza 5 ülke gezeceğim hayırlısıyla. o yüzden inmiş çıkmış beni fazla ilgilendirmiyor. ama bu motordan almanı tavsiye ederim harika bir makina.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------
k4d1r adlı üyeden alıntı
teşekkürler.
bu arada pazartesi günü konyada servisin önünde bir as200-gy ciyle karşılaştım hanginizdi o hemen söylesin!
örnek motorun orada ise eski garaj tarafında bendim birader motorun hayırlı olsun güle güle eskit şehir merkezinde ki tek asya 200 lük bendeydi bir de sen geldin hadi hayırlısı bakalım. senden önce konya da 3 taneydik çoğalıyoruz git gide ama asya motordan konya da ki reklam hizmetlerim için ücret isteyeceğim
-
10 Mart 2011, 14:17
k4d1r adlı üyeden alıntı
teşekkürler.
geçenlerde Konya'ya gittim ama motorsuzdum hem benim motorum as 200 değil.
benimki skygo sg 200 gy yakın akrabalar.
üniversite affı cıktı ya bölüm Konya'da sanırım ömüzdeki dönem motorlada gider gelirim Konya cıvarlarına. karşılaşırız o zaman.
-
10 Mart 2011, 16:57
geçenlerde Konya'ya gittim ama motorsuzdum hem benim motorum as 200 değil.
benimki skygo sg 200 gy yakın akrabalar.
üniversite affı cıktı ya bölüm Konya'da sanırım ömüzdeki dönem motorlada gider gelirim Konya cıvarlarına. karşılaşırız o zaman.
oo serdal hocam bizim memlekete gittin yani he? umarım ben ordayken karşılaşırız bi zaman
ANGARAJ
-
10 Mart 2011, 22:20
oo serdal hocam bizim memlekete gittin yani he? umarım ben ordayken karşılaşırız bi zaman
uzun zaman sonra işallah gene okullu olacağız. motorlu motorsuz bol bol gideceğiz Konya ya elbet karşılaşırız.
özellikle lpg olayını tam çözdüğümde kesın kesin motorla giderim diye düşünüyorum. şimdilik bir piknik tüpüyle 80 km yol yapıyorum. bunu 100km üstüne cıkarmam lazım. birde uzun süre tam gaz gittikten sonra gazı kesersem toparlamıyor bu olayıda mutlaka çözmem gerek.
-
10 Mart 2011, 23:26
uzun zaman sonra işallah gene okullu olacağız. motorlu motorsuz bol bol gideceğiz Konya ya elbet karşılaşırız.
özellikle lpg olayını tam çözdüğümde kesın kesin motorla giderim diye düşünüyorum. şimdilik bir piknik tüpüyle 80 km yol yapıyorum. bunu 100km üstüne cıkarmam lazım. birde uzun süre tam gaz gittikten sonra gazı kesersem toparlamıyor bu olayıda mutlaka çözmem gerek.
oo sende sıkıntı varmış hocam geçmiş olsun inşallah tez zamanda çözersin
ANGARAJ
-
10 Mart 2011, 23:33
oo sende sıkıntı varmış hocam geçmiş olsun inşallah tez zamanda çözersin
sıkıntı varda uğraşmaya zaman yok. bizim motorlar su sogutmalı olsaydı belki bukadar uğraşmazdım. birde kullandığım malzemeler hurda fırsatım oldukça yenileri ile değiştirip sistemi güncelleyeceğim. sanırım sorunlarımın nedeni eski malzemelerın bozukluğundanda kaynaklanıyor. sistemi oturtayım 2 zamanlılara geçiş yapacagım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler