yok ya ben de sprayle yaptım bişi olmuyo fotolar var zaten bakın söleyin işte nası olmuş grafitici falan da değilim ayrıca hatta bizim ev arkadaşı evin içinde boyadı bi kaç parçayı manyak ama sade beyaz daha hoş bence lacivert olursa o kadar güzel durmaz bence..
Birde lamba soran arkadaş yukarıda cevap yazmıştım ama okumadın galiba sade sinyal camı bulamazsın komple alman lazım.
ANGARAJ
merhaba. kısa bi aradan sonra yine geldim. bu kez uykusuzluktan çünkü yarın gidip bu bebeği alıyorum kısmetse...
herkese iyi geceler...
hadi hayırlıs öleysee
ANGARAJ
Birkaç dakikaya motorun bi kısmının boyanmış halini yüklüyorum ilk mat beyaz asya 200gy ye şahit olucaksınız kalitesiz resimler ama idare edicez artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:01 ----------
Önce bi herşeyi söktük
Kullandığım boya; Çok profesyonel tavsiye ederim. Ama biraz çabuk bitiyo çamurluk ve kafa hariç 2 kutu zar zor yetti. Herşeye çift kat boya atıldı
Kurumasını beklerken
Taktık grenajları, daha çamurluk kafa hiçbiri boyalı değil yarına yapıp haftaya temiz kaliteli resimler koyarım umarım
Bu arada en son çalıştırırken kickstart komple parçaladı benim bacağı şuan sardım fena canım acıdı valla. Umarım beğenirsiniz daha bitmedi ama olsun
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Geçmiş olsun ya senin bu ara başına gelmeyen kalmadı ha. valla güzel olmuş eline sağlık kanıma giriyorsun bak şimdi satmazsam bende beyaz mı yapsam ne
ANGARAJ
Bende çok benzettim, bi tamamı bitsin bakıcaz neye beziyecek. Bu arada güzel bi stopta yapıyorum ledler sarmadı pek
Ben sezonda satmayı planlıyorum valla DRZ400 Sm olucak gibi ama hayırlısı, neyse bu akşam umuyorum bitmiş fotoğrafları siteye koymuş olurum Türkiyede tekim, Bozma
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
asya as 200 tay 'ın liste fiyatı 3.650 ye düştü ötv indirimi sayesinde. sıkı bi pazarlıkla 3400 500 lere alınır.
kefeeee süper bir iş çıkartmışsın ya! ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama bu şekilde trafiğe çıkmak için ruhsata işletmek gerekli değil mi? bildiğim kadarı ile masraflı ve uğraştıran bir işlemmiş?
arkadaşlar asya as 200 ümün lastiklerini trubellese çevirmek istiyorum. konya da kullanıyoruz malum düz bir de uzun yol için patlama sorunu olmasın istiyorum en azından tamiri kolay olur diye düşünüyorum. bir kaç motor parçacısına sordum olmaz dediler üstünde ki lastiklerde çok kaliteli ama patlarsa büyük sıkıntı çıkaracak gibi duruyor yardımcı olursanız sevinirim.
Egzantirik zincirimiz hangi motorla aynı acaba?
bende aldım arkadaşlar motoru bugün CANAVAR gibi maşşallah dünyanın en mutlu insanıyım şu anda:D
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Ruhsatla uğraşmıycam yeni boyattım dicem her seferinde sıkıntı olmaz tipimiz iyi polis çok yormuyo çok şükür. motorun şuan bi yağ yakma sorunu var yarın onarılcak ondan sonra video koyarım biraz topic şenlenir bende olmasam resim falan yok şu sayfaya valla
sen zaten piston segman değiştirmicekmiydin ne oldu?bide egzantrik zincirini neden orjinal aramayıpda uyumlu olanı soruyorsun orjinali ne kadar baktın mı?
edit:ben baktım 27 lira zincir :D
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)