Geçen gün uzun yolda iki kere başıma geldi...Motor giderken aniden stop ediyor ve duruyor, debriyaj, fren yapıp kenara yanaşıyorum. Allah'tan
arkamdan araba gelmiyordu... Lambalar yanıyor, ama motor 10 dakika bekledikten sonra tekrar çalışıyor. Tamirci elektrik bobininin değişmesi gerektiğini söyledi...Ufaklık yine masraf açtı....
demek ki ateşlemeyi kesiyor.
Bizim GY 5 in de bulunduğu güzel bir video
Merhaba arkadaşlar, bizim motorun zincir dişli ebatı nedir ? arkaya 2 boy küçük dişli takacağım.
Arka amortisöre ne gazı basılıyor bilen var mı?
Sa gy6 kullanıcıları memnunmusunuz motordan..
Merhaba arkadaşlar, Motorumu satıyorum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0880806/detay/
Burada mesajım bulunsun. Birkaç aya almak istiyorum bu motosikleti.
Amin.
hayirli olsun,
kazasiz belasiz ...
öğrendiğim kadarıyla shalter eski seri. görünüm olarak farklar var yani. motorları aynı olabilir.
shalter'in göstergesi analog, stop lambası normal
xplore de gösterge dijital stop lambası led daha çılgın bir görüntüsü var.
bir de xplore yurt dışında spor moto olarak da satılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
ben cross motoru şehir içinde kullanmak için istemiyorum zaten.
o lastikler o boyla sıkıntı olur gibi geliyor.
boxer kenarda duracak crossla da dağ bayır gezmek istiyorum.
boxer şehir içinde gerçekten çok güzel bir motosiklet,
hem güçlü hem az yakıyor hem de konforlu, güven veren bir sürüş dinamiği var.
motorları konusunda hiç bilgim yok. kaç bin km sorunsuz gider en çok kafama takılan soru.. şase ve görsel olarakta shalter daha çok uzun yol endurosu gibi görünüyo diğeri pek hoşuma gitmedi.
uçankaplumbağa: xplore de dijital olması güzel birşey ama shalterı beğendim. daha sonra stop lambasını kendim led yaparım belki. yüzde 90 şehir içi kullanıcam ama yollarımız arazi gibi zaten dağa bayıra çıkmaya ihtiyaç duyacağımı pek sanmıyorum
x plore 200 m kullanıcısı olarak ben kendilerinden çok memnunum sizlere tavsiyem ön fren kaliperini maşaya tutan bağlantı vidalarını söküp elektrikçilerin kullandığı bantı sarıp, tekrar vidaları takın , ön fren diskinden dolayı titreşim neticesinde frene yaptığınız basınç o vidaların gevşemesine sebep oluyor, bu işlemden sonra bende sorun yok .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)