Lifan ile ilgili bilgiler yukarıda yazıyor, sitesinden teknik özelliklerini bakabilirsin... STR gelmiyor diye biliyorum, Extreme max içinde kullananlar memnun, karar senin...
Lifan ile ilgili bilgiler yukarıda yazıyor, sitesinden teknik özelliklerini bakabilirsin... STR gelmiyor diye biliyorum, Extreme max içinde kullananlar memnun, karar senin...
eyvallah bi sorum daha var gy5 ile gy6 arasındaki fark nedir?
GY5 ile GY6 arasında çok fark yok GY5 Max. Güç 10,5 kw/8000r/min Max. Tork 14,5 N.m/6500r/min GY6 Max. Güç 12 kw/8000r/min
Max. Tork 13.8 N.m/6500r/min GY6 şu anda sitesinde yok GY5 i koymuşlar siteye üretim yerleri farklı olabilir. GY6 ön amortisörleri ters helezon GY5 düz sanırım ayrıca gösterge paneli vb farklı
Erhan Gusinje 1388
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Motosikletime led sis farı montajını nasıl yapabilirim. Önerebileceğiniz aküyü yormayan led far var mı ..?
Benimde benzer sorunum var farı değiştirmek istiyorum. skyteam yuvarlak far korumasının ölçüsü iyi gibi yuvarlak led far bulunursa güzel olur.
Ayrıca GY-6 arka dişli ölçüsünü bilen var mı ? arka dişliyi büyütmek yada ön dişliyi küçültmek mümkün mü? konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim .
ön dişliniz klasık cg motor ön dişlisi olmalı, 15-16-17-18 numara ön dişliler var diye biliyorum
benim motorla sizinki aynı alt motoru kullanıyor ve bu numara dişlilerin hepsi oluyor. sizin orjınal kaç diş aceba. bizde ki 16
arka dişli olayı ise göbek baglantı yeri faklarından dolayı az sıkıntılı. en iyisi arka dişliyi söküp parcacılarda aramanız
ama ön dişli daha pratik olur
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Cem Bilgiler için çok teşekkürler çok faydalı oldu
Motorla giderken arka tekerden bir sürtme sesi meydana geliyor, ilk aldığımda da yapmıştı, arka bilye dağıtmış değiştirdiler ve düzelmişti..
Ama bu sefer hem servisine, hem de başka bir tamirciye götürmeme rağmen sorunu bulamadılar, tekrar bilyeler değişti, arka balata söküldü yayı kırılmış temizlenip yapıldı, ama ses gene de ara sıra tekrarlayıp duruyor...
Arka fren elden geçti bir sıkıntı yok gibi, şu anda normal çalışıyor, ama yine de tekrar kontrol ederim...Teşekkürler...
Arkadaşlar karma kullanımda 1L ile 35 km yapıyorum.
sizin tüketiminiz nasıl?
benimki 4bin kmde
Motoru ilk aldığım da, Uludağ gezisi esnasında yolda benzinim bitti, o da bana bir ders oldu. Artık depoyu açtığım da, benzini görmedim mi hemen dolduruyorum yani hiç ölçmedim...Ayrıca deponun 11 litre olduğundan da şüpheliyim, sanki daha küçük gibi geliyor...
Lifan'ın şu anda, Xplore 200 M modeli var, baya hoşuma gitti, ama durup dururken de 2000 tl masraf hiç işime gelmiyor...
depo 11 L var, yedek depoyla beraber. yedek 1-2 L yani 45-50 liraya doluyor benimki.
Ben bir tek ilk aldığımda fulleyebilmiştim dediğim gibi 1 L ile 35 km gidiyor.
O zaman, ortalama bir depo ile 350 km civarı yol mümkün görünüyor. Bir gün düz yolda denemek lazım, ama yolda kalma korkusu ağır basıyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)