Lifan 200 GY-6 Cross kullanıcıları
Reklamlar
-
DKN adlı üyeden alıntı
motorları konusunda hiç bilgim yok. kaç bin km sorunsuz gider en çok kafama takılan soru.. şase ve görsel olarakta shalter daha çok uzun yol endurosu gibi görünüyo diğeri pek hoşuma gitmedi.
uçankaplumbağa: xplore de dijital olması güzel birşey ama shalterı beğendim. daha sonra stop lambasını kendim led yaparım belki. yüzde 90 şehir içi kullanıcam ama yollarımız arazi gibi zaten
dağa bayıra çıkmaya ihtiyaç duyacağımı pek sanmıyorum
motorun canını alacak sekilde zorlayarak kullanmazsanız baya uzun sure sorunsuz gider.
benim çinliyi orjınalde 150 cc iken modifiye 210 cc yapmama ragmen 3 senedir sorunsuz kullanıyorum
gecen ay ilk muayenesinide yaptırdım.
ama nede olsa 4 000 liralık motor deyip surekli dip gaz kullanırsanız, elbet bir yerden patlak verir
not:cross modellerin cogunda devir kesici yoktur, mondial max da da yok
Reklamlar
-
her şey yakışıyor bu motora yahu. ne de güzel olmuş spor moto xplore
-
şunun güzelliğine bak. kullanımı nasıl zevklidir kimbilir
-
Sık dişini al bir tane...
-
Arkadaşlar GY-2 nin 5 ve 6 dan farkı nedir ? ... alınabilirmi GY2 olan model , yoksa eski teknolojimi GY2 olanlar?
-
Atma beni ellere ellere ellere
Salma beni dillere dillere dillere
Ben canımı veririm güzelim, şirinim
Vermem seni ellere ellere ellere
Sabah yeli serindir serindir serindir
Girme göle derindir derindir derindir
Ben sevdim eller aldı oy nidem vay nidem
Elbet allah kerimdir kerimdir kerimdir.
Sabah oldu uyandım uyandım uyandım
Gül yastığa dayandım dayandım dayandım
Taş olsaydım erirdim oy nidem ben nidem
Toprak idim dayandım dayandım dayandım
-
uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı
...
olaya farklı boyut katmıssın
güzel olmus
-
cenkito adlı üyeden alıntı
olaya farklı boyut katmıssın
güzel olmus
sevip de kavuşamayanlar için paylaşıyorum bütün bunları
-
tutam yar elinden tutam
çıkam dağlara dağlara
olam bir yareli bülbül
inem bağlara bağlara
birin bilir birin bilmez
bu dünya kimseye kalmaz
yar ismini desem olmaz
düşer dillere dillere
uçan kaplumbağa eydür bu günümdür
arşa çıkan tütünümdür
yare gidecek günümdür
düşem yollara yollara
-
Özendir din be kardeşim....Ama ben motorumu böyle pis görmeye dayanamam...
-
Bu motorun çektiği zülmü görmek isteyenler
bizim delileri takip etmeli
https://www.facebook.com/groups/1454965568126462/
hiçte küçümsenecek bir makine değilmiş, bir yıldır canını çıkartamadı taş gibi ben bile cbf yi satıp onlardan alacam
-
-
arkadaşlar motoru aldığımda arka amasör çok yüksekti ama şimdi çok alçaltı servise götürdüm patlamış dediler ve garantiden değişimi yaptılar ve genel merkez amasörü gönderin inceleyip öyle yenisini gönderlim dedi bizde gönderdik tabi motor 10 gün yattı ve kullanamadım işe minibüsle falan gidip geldim baya çile çektim yeni amasörü takalım dedik ve fabrika bize yalnış parça göndermiş tekrardan yeni siparişi çıktı murat bey sağolsun ve yenisi geldi taktik ama bi fark yok eskisi gibi çok alçak ben cross motoru yüksek olduğu için almıştım ama birde motora oturunca iyice düşüyo hatta bazen lakalardan hızlı geçicen sürtme oluyor servise diyorum böyle yapıcak bişey yok diyor yahu ben aldığımda bu çok yüksekti ayaklarım tam yere basıyodu şimdi yerde sürtüyo ayaklarım cross motormu asfalt motorumu belli değil sizde böyle sıkıntılar varmi bu bana özel bir sıkıntımı en yakın arkadaşım boyu biraz benden uzun sırf bu alçak olayı yüzünden mondial xtrema daha yüksek diye onu aldı birileri açıklarmı bana servise diyorumki altına bari gidon koyalım bak diyo sonra geçicek araziye giricen gidon çıkıcak senin canını tehlikeye atamam sen sevdiğim kardeşimsin falan çok sinirimi bozdu bu konu diğer türlü motorla ilgili hiç bir sıkıntım yok allaha şükür tabikide bir kaç parça değişimi oldu mesala 5 kere ampül patlattı konşöktörü değiştirdik şü an sıkıntı yok bide marş motoru değişti hepsini garanti karşıladı bujide yanmak üzeremiymiş 4000 bakımda
-
-
[IMG][/IMG]
-
arkadaşlar yıllardır içimde kros tarzı motor tutkusu var hoplayayım zıplayayım istiyorum ramzeyin 200 lükleri sağlam diyolar hala çatır çatır kullanıyor millet ne dersiniz bu lifanda onun kadar sağlam mıdır?
-
-
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Lifan 200 Xplorer almak istiyorum. Hakkında okadar yorum okudum. Her şey anlatılmış ama bu motorda balansör varmı yokmu. Ne sitesinde ne de bu veya başka forumlarda buna dair hiçbir paylaşım yok. Siz kullanıcı arkadaşlardan bunun cevabını alabilirsem çok memnun olurum. Balansor yoksa almayacağım. Şimdiden teşekkürler.
-
bican33 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Lifan 200 Xplorer almak istiyorum. Hakkında okadar yorum okudum. Her şey anlatılmış ama bu motorda balansör varmı yokmu. Ne sitesinde ne de bu veya başka forumlarda buna dair hiçbir paylaşım yok. Siz kullanıcı arkadaşlardan bunun cevabını alabilirsem çok memnun olurum. Balansor yoksa almayacağım. Şimdiden teşekkürler.
var merak etme
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
İşte yeni oyuncağım
[IMG][/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)