Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

APRILIA - TUONO 125 (Naked)

REKLAM ALANI
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Arkadaşlar Motomax ın sitesini gezerken rastladım bu güzel İtalyana . İlk görüşte aşk bu olsa gerek benim tarzım Naked olduğu için direk olarak Aprilia RS 125 i sattım ve gönlümü buna kaptırdım . 6.000 YTL den aşağı olabileceğini sanmıyorum ama verdiğin paraya değeceği kesin. Buyrun bu yakışıklının fotoğraflarına birlikte bakalım;

Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Fyatını da öğrendim arkadaşlar. 7.950 YTL beni aşar yani! Motomax güzel motorlar getirip satıyor ama ne yazık ki sergileme olayı "0". Sattığı ve getirdiği hiçbir motosikletin tam olarak bilgilerini vermiyor sitesinde ve bende bu motorun silindir, hp, hız konusunda hiçbir bilgisine ulaşamadım. Ama Aprilia yapınca en iyisini yapıyor tahminimce bu da çok sağlam bir alettir. Neyse gönlünü kaptırıp parasıda olan arkadaşlar için biçilmiş kaftan ...

kotumuren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150-5 (Mavi) :)
    Aprilia her zaman limitleri zorlayan makineler yapmakta.yine bunu göstermiş..birde şu fiyat limitini zorlamasa mükemmle olurdu..
    Motor güzel,ama nakadek olarak tip yok gibi,eksozundan iki zamanlı ve seri bir alet olduğu belli ama değim gibi fiyat limitidi oldukça yüksek.hele ki başka bir naked olan er-5 in fiyatının 8.400 olduğunu düşünürsek
    ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Türkiye şartlarında fiyatları çok yüksek aprilla nın.Bu geçmiş te de böyleydi şimdide göyle. Belki çok fazla kr payı koyuyor motomax , belki de Tr satışları düşük diye aprilla yüksel fiyattan çakıyor motomax a .

Ancak güzel motorlar yaptıkları kesin. hem RS hemde tuono gerçekten güzel aletler.

2 zamanlı olması gözünüzü korkutmasın , bunlar mobilet gibi tarihi eser 2 zamanlı değil hepsi en iler teknoloji...

Ancak 8.000 ytl ye yaklaşan fiyatı ile Tr pazarında Jawa ile birlikte fiyat yüzünde avuçlarını yalayacak diğer firmada aprilla
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    kotumuren Er-5 artık üretilmiyor ve "0" ı yok piyasada sen en iyisi Er-6 ya göre bir kıyaslama yap. Ama Er-6 nın da fiyatı oldukca yüksek yani alternatif olabilir bu motosiklet Er-6 ya. Tabii 8.000 YTL vermektense birçok değişik alternatif var mesela 2.000 YTL daha koyar gider 2. el temiz bir Fazer falan alabilirim veya olmadı tercihim R6 dan tarafada olabilir ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler