Yuki YK250 İzci kullanıcıları bilgi ve deneyim paylaşım başlığı
Reklamlar
-
12 Haziran 2013, 02:06
Merhaba arkadaşlar YUKİ YK250 İZCİ kullanıcıları bu motor hakkında tecrübelerini motorun artılarını ve eksilerini paylaşmak adına böyle bir başlık açmayı uygun olur diye düşündüm. Hem de benim gibi bu motosikletle ilgilenen arkadaşlar da bilgi edinirler ve daha kolay karar verebilirler ve böylelikle motosiklet sevenler arasında güzel bir dayanışma ve yardımlaşma olur
Reklamlar
-
29 Haziran 2013, 06:35
http://youtu.be/99BWEUge-Lc
-
29 Haziran 2013, 15:37
-
29 Haziran 2013, 15:43
1:10daki gülüş benide güldürdü
-
29 Haziran 2013, 16:04
arkadaşlar çekmişler bende onların afına sığınarak bu videoyu yükledim. bir kaç videoları daha var onları da kendileri yüklerler inşallah.
-
arkadaşlar bende dün bitane izci aldım paylaşımlarım olacak motorla ilgili izlenimlerimide paylaşıcam başka kullanıcı arkadaşlar varsa toplanalım bilgi paylaşımı önemli herkese iyi günler
-
arkadaşlar biz 3 ay önce 3 tane aldık bu motordan. videoları biz çektik. videoları youtube ye yükledim ama bu sayfada tam olarak nasıl paylaşılıyor bilmiyorum[COLOR="Silver"]
-
22 Ağustos 2013, 16:13
motor alan arkadaşlar bi canlandırın hele şu sayfayı, biraz bilgi verin hele...
-
yukarıdaki video nun olduğu kanalda biraz video var. ben askerdeyim pek fırsat olmuyor zaten bilgi vermeye.
-
selam bende bir yuki izci 250 cross aldım oldukça hard kullanıyorum, ancak performans eksoz ve büyük dişli ile arazide daha canavar olacak gibi görünüyor. selamlar, fikri olan modifikasyon yapanlarla bilgi paylaşımı yapmak isterim. bir de elcik korumaların hepsi uyuyor mu yoksa özel bir elcik korumamı sipariş edeceğiz. selamlar.
-
Yuki izciyi cok arastirdim guzel motor hatta benim ufakligi satarsam almayi dusundugum bi model .yalniz kullanan arkadaslardan ricam yakit tuketimi hakkinda bilgi verebilirlermi ??
-
bu motor hakkında sorusu olanlar özel mesaj atsınlar günlük cevaplanır yakıt uzun yolda 15 kuruş şehir içi 18 kuruş yakmakta.
-
selam arkadaşlar bende yuki izci kullanıcısıyım foto paylaşırım yakında....
yuki 250 izcinin artı yönleri cok fazla parça tasarım ve grenajlar kaliteli
ama eksi yönleri bence şunlar
* arka teker rulmanları kesin kaliteli rulmanla değişmesi şart...yoksa bilya dağıtıp göbeğe zarar veriyor
* ön amortisör kollarına kesin amortisör yağı ilave gerekiyor...yoksa ön lastik egzos boğazına sürtüyor
* yan ayaklık çok yumuşak malzeme olduğu için hemen eğiliyor
* gidon çok yumuşak atlamalarda aşağı doğru eğiliyor
* karbüratör sıkıntılı hemen benzin boşaltıyor ve gaz yemiyor...atlamalarda ve teker yapınca oluyor
* birde ön jant çok yumuşak hemen eğiliyor
başka bi sıkıntı yok tavsiye edermiyim ewet ederim çok zevkli ve parçalrı ucuz bi motor
sadece yedek parçayı direk fabrikadan alamamakta biraz yoruyor 2. el yuki alan arkadaşlar kendilerine bi bayii bulmak zorundalar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
elcik koruma hepsi uyuyor...bi kaç şey yazdım motoru sıfır aldıysan kesin değişmen gerekenler var
-
07 Aralık 2014, 13:46
kullanan var mı bu motoru ? bi kaç bi şey soracaktım.
-
23 Temmuz 2015, 20:36
Selam arkadaslar, yuki icin onereceginiz kaliteli zincir ve disli oneriniz varmi?honda cef 250 r ait 13-50 zincir disli seti taksam krank zarar gorur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Yukiye modifiye yapan arkadaslar varsa nasil yaptiklarini yazabilirler mi?
-
28 Temmuz 2015, 15:04
arkadaşlar bu motosiklet den alma niyetim var fakat alacağım yer ile görüştüm asfalt lastiği takılı halde alacağım, arazide kullanmak istemiyorum şehir içinde kullanacağım, hangi marka lastik önerirsiniz. birde bu motorda vites göstergesi varmı dır kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi
-
28 Temmuz 2015, 15:21
-
28 Temmuz 2015, 15:35
eyvallah sağ olasın inşallah fiyatlarıda uygundur
-
25 Ağustos 2015, 02:09
Bu motorun kullanıcısı varmı acaba 1-2 soruma cevap verirse çok sevinirim.
-
26 Aralık 2015, 23:12
arkadaşlar merhaba benim izcime lastik arıyorum ama hangi ebat lastikler tam olarak oluyor mesela
arkaya mitas 130x80-18 e-08, 110x80-19 e-08 olabilirmi
öne 90x90-21 e-08 , yada 2.75-21 e-08 olabilir
enduro asfalt tarzı lastik öneriniz varmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler