Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Kuba Strike 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Düşük cc ye ağırlık iyi olmaz

Kim kimi geçti hangi motorların gidişini beyendin genel görüşün neydi biraz daha aç olayı :d

Ön dişlini büyült yokuşlarda bayırlarda fazla zorlanıyormu gözlemle normal dişli ile 5 vites hangi devrin altında ölüyor önce bunu gözlemle sonra ön dişli değişiminden sonra bak 5 vites hangi devrin altında ölmeye başlıyor motorun çok fazla zorlanıyorsa eski dişline tekrar dön

Ön dişli değiştirmek en fazla 5 kmh hız artışı sağlar 5 viteste torkun düşer denemeden anlamak zor ön dişli ucuz 5 lira

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kuba 2013
    Abi sabret biraz benimki zorlanmadan 110 diyor bi 5000 i gor

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Alıntı melih0606 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sabret biraz benimki zorlanmadan 110 diyor bi 5000 i gor
    Melih ciktimi sertifika. Bugun aklimdaydin. Haber etmedim. Ehliyetsiz silinti olur diye.

Motosikleti
    kuba 2013
    Carsamba cikacakmis abim yarin bastiracam biraz o onemli degilde navigasyon patladi elimde degisim filanda yapmiyorlar ya

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Bi yaz ilim harita filan yüklersen servisine. Düzelir belki.

subaru3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    STRİKE 150
    Arkadaşlar buraya video resim nasıl yüklücez arkadaşlar sizlere video ve resim paylaşmak istiyorum sürat devir falan gökhan senin motoru şaşırarak okuyorum YBR ve cb Ler nal topluyor arkamdan ben zevkle ve gururla kullanıyorum. YBR cinler CB kızacak ama durum bu hadi ya olurmuş diye iddia eden varsa 0544 269 31 93 İzmirde kalkarız tanışırız.

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Maalesef Hondacilar ezdi beni :(
    Hem de 125 likler. Mondial bile geçti. Moral sifir

Motosikleti
    kuba 2013
    Subaru disli isini cozdun mu ali abi

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Dişli isi yalan oldu. Bugün bir arkadaş ile tanistim. Strike 150 sahibi. 6 aydir aramadigi yer kalmamis.. Bugune kadarki Bütün motorlarlarinda dişli işlemi yapma sina ragmen kubanin dislisini bulamadigini belirtti. Yakittin yüksekliğinden ve disli degistiremediginden dolayi motorunu satisa cikartmis.

Motosikleti
    STRİKE 150
    Arkadaşlar bugün İzmirde motorla haşır neşir olanlar bilir motorcu levent ve diğer motor parçacıları gezdim elimde allahtan degiştirdigim 40 diş var numune olarak bulamadım daha önce 38 dişi aldığım leventte kalmamış bende 36 diş düşünüyorum bir denicem bakalım şimdi kimse dişli için motorunu satmasın bizim arka dişlinin maalesef bağlantı yerinden hunik bir yapısı var parçacı bunu görünce hemen yok diyor zaten. Ben bu işe bir formül bulacam 2 tane alternatif daha var en kısa zamanda deneyip sizinle paylaşcam bu işi çözecez kimse canını sıkmasın burada resim olayı nasıl yapcaz yükleyemedim yüklesek resimleri daha güzel olacak aksesuarlar hakkında görsel resimlerle daha iyi fikir verir benim motorda 45 lt top case var koruma demiri reflektörler sizlere paylaşmak istiyorum top case demirini geriye uxattım kaynakla artçı alanı daralmasın diye sizlerle paylaşıcam.

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Hafta sonu 120 km boyunca 80-90 km Hizla gittim 80 km de şehiriçi kullandim. Toplam 200 km. 120km uzunyol 80km s.ici. Yanastim benzin lige fulledim 41 TL benzin aldi. Km de 20 krs.

100 km de 4 litre...
    En az yaktiği da 3.2 litre...

Nasil degerler....??

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

3-5 depo daha doldurup olcecegim. Şuan 2500 km de. En fazla 5000 km ye gelene kadar test edeceğim. 5001 km de 100 km de 3 litre nin zerre kadar üstünde yakarsa , o dakika İlani koyacagim satisa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Birde dikkatinizi çektimi bilmiyorum 5. Viteste 9000 deviri geçmiyor. 3. Viteste 10000-11000 deviri görürken. 5. Vites düz yol 9000 deviri geçmedi...

Motosikleti
    STRİKE 150
    Gökhan arkadaş benim başıma 2000kmdeki iken carbratör ile silindir arası ndaki kauçuk emme manifoltum yırtılmıştı oradan aldığı fazla hava ile motor hem gitmiyordu gitmediğinden gaza yükleniyorsun hali ile fazla yakmakta senin sorun böyle birşey olabilir. Kontrol et sonucu paylaş

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Alıntı subaru3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan arkadaş benim başıma 2000kmdeki iken carbratör ile silindir arası ndaki kauçuk emme manifoltum yırtılmıştı oradan aldığı fazla hava ile motor hem gitmiyordu gitmediğinden gaza yükleniyorsun hali ile fazla yakmakta senin sorun böyle birşey olabilir. Kontrol et sonucu paylaş
    aynen dostum. Benimde 500km de yirtildi. Hatta servis kronik dedi. Garantiden değiştirdiler saolsunlar.

Motosikleti
    STRİKE 150
    Ben garanti kullanmıyorum 15 TL getirttim

Motosikleti
    kuba 2013
    Manifolt contasindan bahsediyorsun ali abi kelepceyi fazla sikiyorlar o yuzden yirtiliyor 1000 km benimde basima geldi elektrik bandi saripda sikin kelepcenin geldigi yere ozaman yirtilmiyor gokhan abininkini kontrol ettim ben sikinti yok gokhan abinin birazdaha km yapmasi lazim yakitin dusmesi icin motul yag kullanin faydasini sizde horeceksini

Motosikleti
    STRİKE 150
    Melih bende yeni emme manifolta tekrar aynı sorunla karşılaşmamak için üzerine izmir 1. Sanayi sitesi mete kauçuk tan üzerine tatlı sıkı şekilde radyatör hortumu geçirdim çift kat oldu artık bir daha sorun çıkarmaz adresi özellikle verdim İzmirde olanlara faydalı bir mekan kauçuk üzerine yok yok oring keçe vs.Birde ucuz. En kısa zamanda dişli ile ilgili sorunu halledicez izin gününü bekliyorum.

Motosikleti
    kuba 2013
    Ok ali abi bende bugun sertifikayi aldim allah izin werirse yarin ehliyet icin emniyete gidecem ostimde bir yer var bakalim orada modifiye disliler yapiyorlar ilanlarda gordum eger yaparlarsa ehliyeti alinca oraya gidecem

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Mujde arkadaslar ostimden murat ustayla gorusdum disli isimizi cozecek ama numune istiyor bizden

Motosikleti
    STRİKE 150
    Numune isterse benim arka 40 dişi göndereyim ama yapılacaksa ön daha ucuza olur derim ben istersen arkayı gönderirdim.

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Alıntı melih0606 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ok ali abi bende bugun sertifikayi aldim allah izin werirse yarin ehliyet icin emniyete gidecem ostimde bir yer var bakalim orada modifiye disliler yapiyorlar ilanlarda gordum eger yaparlarsa ehliyeti alinca oraya gidecem

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Mujde arkadaslar ostimden murat ustayla gorusdum disli isimizi cozecek ama numune istiyor bizden
    Hadi insallah

Motosikleti
    kuba 2013
    On tarafda sarginin kablolari geciyor on sikinti olabilir en iyisi arka aslinda gondersen cok super olur

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)