Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Kuba Strike 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Valla cok memnun olurum. Calisiyorum ama yarin bu is icin gelebilirim . misaiyseniz? Anahtarimla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    subaru3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    STRİKE 150
    Arkadaşlar strike ın lastiklerini değiştiren varmı varsa marka model malum arka lastik dişli ve fren fena deyil ama yola sürtünmesi fazla buda hem sürati hemde yakıtı etkilemekte değişim yorumlarınızı bekliyoruz. Birde orjinalden başka değişim yapanlar olursa sizden de yorum aradaki farkıları yazarsanız herkese faydalı olur. Mesela iridyum buji takan varsa ne gibi fark oldu.

Motosikleti
    kuba 2013
    Gokhan kardesim bu aralar musaitim yukarda numaram var ara kardesim halledelim hazir benimkinede subap cekwcektim ikisinid3 hallederiz SUBARU kardesim sj disli isine bi cozum bulalim seninle caldirirsan ararim ben

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Yarin oglen gibi. Arar gelirim. İlgine simdiden cok tesekkur ederim...
    Subaru kardesimizden de disli konusunda yardim rica ediyoruz

Motosikleti
    kuba 2013
    Gokhan kardesim bi ararmisin beni 05369186593 eger subap ayari icin geleceksen sabahdan gel motorun tamamen sogumasi gerekiyor aramani bekliyorum ewet subaru kardesimiz bize yardimci olursan disli konusunda sewiniriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Iridyum bujiyi ben daha once denedim valla pek bir fark gormedim lastik konusuna gelince irc marka var ben arka lastigi degistirdim takma sokme dubleks e cevirme islemlerini kendim yaptim 110 tl ye mal oldu lastikciye kalsaydik jant da degismesi gerekiyordu gerek kalmadan hallettim

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Evvet az once melih kardesimle uzun hos bir elefon sohbetinin ardindan melih kardesimin nazik davetiyle, yarinki randevumuzu yapmis bulunmaktayiz.
    Sabah 9-10 gibi bulusacagiz.

Yarin motorlarimizin hem bakimlarini hemde subap ayarlarini yapacagiz. Bizimle birlikte bu zevkli ugrasa katilmak isteyen arkadas olursa katilabilir.

Birtek geriye dişli isimiz kaliyor. Onada bi ara bakacagiz yine....

Motosikleti
    kuba 2013
    Bende memnun oldum gokhan abim sohbetinden nasipse yarinda kahvelerimizi yudumlarken motorlarimizin bakimlarinida yapariz

Motosikleti
    STRİKE 150
    Dişli için gün içinde arıcam seve seve yardımcı olurum. Size şimdiden kolay gelsin.

Motosikleti
    kuba 2013
    Saol kardes memnun oluruz biz bugun gokhan abiyle beraber olacagiz yolun buralara duserse beklerim

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Evvet arkadaslar, bugun cok degerli arkadasim ve kardesim melih ile ilk tanismamizi ve ilk calismamizi yapmis bulunuyoruz...

Sabah telefonlasarak adres tarifi aldim ve adresi buldugumda melih kardesim beni yariyolda karsiladi. Oraya ulastigimda , Zaten kendisine ait olan canavari (strike 150) dagitmisti ve isi yarilamisti bile.

Melihin motorunu topladiktan sonra , motoru calistirdik , ikiside ayni motor olmasina ragmen , benim motorumla hic alakasi olmayan bir motorla karsilastim. Sesi, titremesi, egzosdan gelen torklu ses bambaskaydi. Gozumle gormesem inanmazdim. Motorun bakimli oldugu ve ayarlarinin on numara yapildigi herhalinden belliydi.

Benim motorun sogumasini bekledikten sonra, hemen basladik işe koyulmaya..
    İlk once bi guzel sibop ayari yapti kendi elleriyle, daha sonra fabrikasyon uretim hatasi olan ve servisin dahi ilgilenmeyerek , gecici bir cozum ureterek benim kullanimima verdigi, debraj problemini tum kivrakligi ve pratik zekasiyla hemen oracikta halletti. Karburator hava ayari, debraj , fren, rolanti ve benim bilmedigim ve daha aklima gelmeyen butun ayarlarini severek ben soylemeden yapti.

Bir insan bu kadarmi motor sevdalisi , motor tutkunu, bu kadarmi insan sicak kanli ve insana deger verir.

Servise, para verdigimiz halde bu ilginin yuzde birini gostermiyor. Motor bahane dostluk sahane. Bugun kardesim kadar degerli bir insan ve en az kendisi kadar degerli nisanlisi hanimefendi ile tanismanin mutlulugunu doyasiya yasadim.

Bugun bize , gosterdigi nazik , kibar ve olaganustu lezzetli cay kahve ve ogle yemegi ikramlarindan dolayi nisanlisi hanimefendiye sonsuz tesekkurlerimi tekrar iletmek isterim..

Motosikleti
    kuba 2013
    Ovgulerin ve bize werdigin deger icin cok tesekkur ederim abicim umarim ayarlardan memnun kalmissindir sen ve senin gibi tum dostlarimiza kapimiz sonuna kadar aciktir sikayeti olan arkadaslarima bir sozum var biz maddiyyat icin yapmiyoruz bunu kimin ne sorunu olursa elimizden geldigi kadar halletmeye calisiriz allahin izniyle ;)

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Sunden bugune 200 km sehirici yol yaptim. Stop etme sorunu gitti. Hafiften titresim vardi, oda gitti. Cekis artti. Motorun giderken zorlanmadigini , daha az gaz verdigimi bariz hissediyorum.
    Daha ne olsun. Ellerinebsaglik guzel kardesim. Filtrelerimizin siparisini verdim. gelsin hemen yanindayim.

meugur74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    strike 150
    Arkadaşlar benim strike. 3000 km oldu motordan şakırtı gelmeye başladı. 2bakımı serviste yaptırmıştım. Ama yağdan şüphelendim motor gitmiyordu düzde 95 yapıyordu anca, galiba yağını değişmemiş ekleme yapmış servis bende 2lt castrol 10/40 yağ aldım 21 numara lokma ve demiri kendim değiştirdim. 1.250 ml yağ koydum içinden 750 ml zift gibi yağ çıktı. Nerdeyse motoru elimize alacakmıştık. Bakımını kendin yapacan arkadaş. Motorun karakteri değişti. 5000 devirde basbas bağıran titreyen motor şimdi 1.viteste 7000 devire çıkıyor sonra daha yüksek devir istiyor. Oh be dedi motor. Yav kimseye güvenilmiyor.piyangodan çıkmadı bu motor para verdik..garantide hikaye bence herşeyi kullanıcı hatasına sokuyorlar...

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Yag filtresi hyosung apache bu markalarinki ile ayni.
    Hava filtresini satin alacagimiz bir link varmi acaba?

Motosikleti
    kuba 2013
    Valla mutlu olmana sewindim abim benimde sorunum cikti aldigim navigasyon tirt cikti uydu bulamiyor serwise geri yollayacagim cihazin guncelleme haritasi bile orj degilmis satan adam teli acmiyor girdi 300 bize

Motosikleti
    STRİKE 150
    Arkadaşlar maalesef motosiklet servislerinden darbe yemiyen kalmadı gibi bişey kendileri kaybediyorlar sayelerinde çoğu kişi bakımını kendi yapar oldu ve içine ne yağ koyduğunu biliyorsun. Ankarada melih kardeşimiz var bilmeyenler için yardımcı olacak İzmirde de ben yardımcı olurum bakım ve yönlendirme konusunda içinden motorunun bakımını kendim yapmak istiyorum ama bir bilen yönlendiren olsun diyorsanız buyrun İzmir deki arkadaşlar. Adım Ali 05442693193 motorsikletinin bakımını kendiniz yaptığınızda daha güvenle biliyorsunuz zevk alıyorsunuz başka şehirdeki arkadaşlar da buradan ve telden dilimiz döndüğünce yardımcı oluruz. Arkadaşlar strike 150 güzel bir motosiklet kıymetini bilin bakımını zamanında ve olması gerektiği gibi yaparsanız muadil motorlardan güzel bir makinası var. Uzun yıllar size hizmet verecek kalitede allah kaza bela vermesin arkadaşlar.

Motosikleti
    kuba 2013
    Ankaradaki arkadaslara yardimci olurum 05369186593

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Dişli değişiminin gerekli olduğu bugün bariz bir şekilde belli oldu. Bugun forumdan 6 motor kizilcahamqma gittik. honda cb125 , Honda cbr 125, mondial125 ve strike 150. Düz yolda olsun yokuş asagi olsun hep solladilar beni. Düz yolda tam gaz sabit hiz 90-95 le gidebiliyoruz. Yokuş asagi 100-110 yapiyor.
    Az yaksin diyorum az gaz veriyorum 50-60 la yol bitmiyor. 90-100 sabit gideyim diyorsun. Tam gaz benzini içiyor. 110 km de benzin göstergesi yariya Dustu.

38 dişli pek farketmeZ ama 36 dişli olursa süper olur.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı gokhan0679 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dişli değişiminin gerekli olduğu bugün bariz bir şekilde belli oldu. Bugun forumdan 6 motor kizilcahamqma gittik. honda cb125 , Honda cbr 125, mondial125 ve strike 150. Düz yolda olsun yokuş asagi olsun hep solladilar beni. Düz yolda tam gaz sabit hiz 90-95 le gidebiliyoruz. Yokuş asagi 100-110 yapiyor.
    Az yaksin diyorum az gaz veriyorum 50-60 la yol bitmiyor. 90-100 sabit gideyim diyorsun. Tam gaz benzini içiyor. 110 km de benzin göstergesi yariya Dustu.

38 dişli pek farketmeZ ama 36 dişli olursa süper olur.
    90 la gidiyorsa çok iyi driftte 135 cc niye hep solladılar seni :D

cb 125 idemi geçemedin :D

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    90 la gidiyorsa çok iyi driftte 135 cc niye hep solladılar seni :D

cb 125 idemi geçemedin :D
    Yok hocam ne mümkün. Honda ondan midir nedir. Anlmadim.cb125 5000km de. Benimki 2200km de.

Ya motor acilma mevzuu. Yada dişli den kaynakli.
    Birde hondaya binen arkadaş 80kg. Ben 110 kg.

Tüm farliliklar bunlar...

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)