ali gündüz farlaları cok güzel, benimde olmazsa olmazımdır...
ali gündüz farlaları cok güzel, benimde olmazsa olmazımdır...
Arkadaşlar bugun rodajı bitirdim.1000 km oldu sonra tam gaz gittim biraz meyilli 100 105 de daha gitmedi bende fazla zorlamadım dönüşte tek kişi 60 km bir yl geldim bunun 40 kmsini son gaz geldim devir 9 10 lara kadar geldi ama hız 100 den yukarıya çıkmadı biraz rüzgar vardı akşam vakti aynı motor var çevremde 500 km den sonra asılmış şuan 120 rahat görüyor zamanla açılır diye tahmin ediyorum bir sormak danışmak istedim
Motor 5000km.den Sonra açılıyor, benim motor 7000km.ye geldi. Düzde 115km/h eğimli yolda 120km/h görüyor.(38 dişli takılı)
meugur74 ,
benim motor 5300 kmde.
hala 3.4 litre yakıyor.
35 dişli ile. neden düşmüyor acaba ?
egzos ölcüm ile yakıtı ve ayarların değerini kontrol ettirsem sağlıklı sonuc alabilirmiyim?
sibop ayarları ile de alakalı olabilir. Şuan benimkide çok fazla yakıyor ama hem yeni diye önemsemiyorum (700 km de) hemde orjinal dişliyi değiştireli daha 100 km oldu.
arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi ?
Fatih bey elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Nedir sıkıntı
KUBA STRİKE 150 ALACAGIM BİRİ YARDIMCI OLABİLİRMI
arkadaşlar bu strike 150 nin benzin göstergesi ile ilgili kronik bir sorunumu var benzin göstergesi çalışmayan varmı
Birkaç kişiden öyle duydumda o yüzden benimkindede arıza var ve şimdi spariş verdim benzin şamadırasını değiştirecegim ve birde bu motor için siperlik camı nereden bulabilirim bir fikri olan varmı.
Piyasada öyle cam yok, ama benzerleri var ,siperliği kesip ,biçip, Parça yaptırıp uydurulabilir.ama resimdeki gibi büyüğünü tavsiye etmem, motorun hızını düşürür,1 vites düşer motor, benzin sarfiyatınıda etkileyecektir.aşırı rüzgar direncine maruz kalır motor.
aslında bende tam tersini düşünüyorum rüzgar cama çarpmayınca bana carpıyor ve rahatsız ediyor tersten esince bu siperligin oval yapısı rüzgarı yararak daha hızlı gitmesine yararı olmazmı yani bukadar büyük olmasada bir siperlik bulsam cokiyi olacak.
Değerli arkadaşlar öncelikle herkese merhaba . Aranıza yeni katıldım ve forumdaki yazılanlardan oldukça faydalandım.2.el bir strıke almak üzereyım ve anladığım kadarıyla bu motorun fıyat kazanç dengesi olumlu.Alacağım motorun üzerinde standart arka dişli var ve bu dişliyi 38 diş olan ile değiştirmek istiyorum bizim buralarda bulma şansım hiç yok gibi.Arka dişliyi 38 diş en ideal sürüşü sağlayacağını düşünüyorum.Yakıt ekonomisi ve performans dengesi için 38 diş ideal görünüyor.Arka 38 dişliyi temin etme konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim.Bu arada bende motoru servise götürmeden kendi imkanlarımla bakımını yapanlardanım inş herkes ile yardımlaşmamız olur.
Sahibinden com da benim dişli ile ilgili ilanım mevcuttur 36 ve 38 elimde mevcut 38 ideal düzde uzunyol kullanıyorsanız kiloda yoksa 36 da güzel. 0544.269.31.93 bakımla ilgili de her türlü soruna cevap veririm.
İlginize çok teşekkür ederim dişli temininde sorun olmayacağına göre artık yarın motoru görüp pazarlığını yapabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)