Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Kuba Strike 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    karburator ve sibop ayari arizasin da , ne gibi sikayetleriniz oldu. Nasil anlayabiliriz, bizimki normalmi degilmi,? Yaptirmamiz gerekirmi? Kaç den sonra yapilmasi gerekir, anlayan birisi olarak bilgi verebilirmisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:17 ----------

birde birşey dikkatimi cekti.
    depo kapagını acınca , oradaki delik. depoya mı gidiyor. yoksa bir hortum ile tahliye mi yapıyor. ne işe yarıyor acaba ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    subaru3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    STRİKE 150
    Gökhan karbratör ayarında bizim yapmamız gereken ayar rölanti vidası elle yapıyoruz onu tornavidaya gerek yok diyer ayarlar olan hava ve meme ayarı bunlar fabrikasyon ayarları bozmamak lazım tekrar geri dönüşü zor oluyor yakıt yükseliyor motor boguluyor çig yakıyor bu ayarlar el yordamı ile deyil eksoz emisyon cihazı ile yapılır ama ellemedigin sürece sorunyok kısaca ellemeyin eski motorumda bu hatayı yaptım. Gelelim sibob ayarına ben control için açtım piyano üzerindeki yayı düşünemedim üst ölü noktada bile piyano siboba baskı yapıyor. Normalde burda boşa çıkması lazım bizim motorun özelligi sıkıymış deyip gevşettim böyle bozuldu sibob ayarım eski haline gelene kadar 6 kere sök tak ugraştım. normalde siboblar gevşek olursa şık sık boşta gaza bastıkça bu ses yukselir sıkıysa motor biraz kasar çekişte çok çabuk şişer hararet yüksek olur özellikle yazın yüksek yakıt cabası sibobla ilgili durumda bu depodaki delik dışarıya tahliye taşan yakıt dışa akmaktadır

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Yakında you tube video yukliyecem sorun telefonu tuturacak tutacak yok detaylı düşünüyorum son hız şehir içi ve dışı performans falan telefonu tutturacak öneriniz varmı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG] resim denemesi 36 diş montajı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

En sonunda resim yüklemede tamam dha güzel resimler yüklerim
    baytu bunu beğendi.

meugur74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    strike 150
    Benim motor 5600km oldu. Yakıt ortalama(genelde sakin arada gazlama ile) 100km. 3lt.
    7000kmde yağ+yağ flitresi değiştirecem.bu sefer motul 10/40 deneyecem sanırım.

baytu ve subaru3535 bunu beğendiler.

Motosikleti
    kuba strike 150
    arkadaşlar bu motorun benim olduğum ilçedeki servisi 500 ile 2000 km arası motor aşırı derecede yağ yaktığını ve motorun kitlediğini söylüyor ve bunun masrafı cokmuş yapıldığında ise randuman tutmuyormuş motor arkadaşlar acıl cevap ala bilirmiyim

subaru3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    STRİKE 150
    izmir konya beyşehir yolculucu 2013 ramazan bayramı km 4000km civarı idi 505+505=1100km 505km 7saat [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Alıntı lazkopat61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu motorun benim olduğum ilçedeki servisi 500 ile 2000 km arası motor aşırı derecede yağ yaktığını ve motorun kitlediğini söylüyor ve bunun masrafı cokmuş yapıldığında ise randuman tutmuyormuş motor arkadaşlar acıl cevap ala bilirmiyim
    kardeşim koçaman bir yalan balon yukarıda resimler kanıtıdır sıcak havada 2 mola ile 7 saat 505 km yol yaptım sonuna kadar sıkıştırdım 1 gün sonra dönüş yaptım toplam 1100km 1 gram yag eksilmesi olmadı olsa idi burada gerçek kullananlar var konusu geçerdi bu balonlara itimat etmeyin.
    lazkopat61 ve meugur74 bunu beğendiler.

Motosikleti
    kuba strike 150
    kardeşim bende inanmadım da size bi sorim dedim teşekkür ederim

Motosikleti
    strike 150
    palavralara inanmayın, kaliteli yağ koy, bakımını yap yola devam. Servislerin eline verirsen kitlerler tabii, ayçiçek yağı koyacaklar nerdeyse money, money,bu arada 2000km de bir yağ+yağ flitresi değişimi yapmanızı öneririm, fazla uzatmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Yağ seviyesini buradan kontrol edebilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Bakın buda boş hali yağ değişimi yaparken,
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı lazkopat61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem tamir gördükten sonra motor düzen tutmuyormus sen o servisi de oradaki ustaları da kaldır çöpe at.

değiştirilecek tüm parcalar takılı olanlar kalıtesindedir.

kendi beceriksizliklerini motora yormasınlar.

onlar klasik cg motorları bilir onlarla ugrasırlar. bu gs motorlar cg ustalarını aşar

ondan dolayıda b.k atıyorlar
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N

Yag seviyesi resimdeki gibi olacak. F ile L nin arasinda olacak yag. Ugur senin yag F yi gecmis gibi..

Motosikleti
    strike 150
    yağı tamamen boşalttıktan sonra 1.2lt yağ koyuyorum. Gs motor talimatında yazanı uyguluyorum.bir sorun yok.sen ne kadar yağ koyuyorsun, yağ seviyesi düşük gibi!.

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Benim seviye neye gore dusuk diyorsun bilader. L nin altindami goruyon. Gozluk yollayim sana

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

F ile L nin arasinda olacak. Seninki F yi tasmis gecmis gitmis. Kitapcikda yazan motoru indirirseniz 1.2 litre diyor. Yag degisimi 1 litre diyor.
    Ben 1.05 litre koyuyorum. Ama o siniri kontrol ediyorum

Motosikleti
    strike 150
    Kim dedi sana full-low arasında olacak diye? full'da olacak.seninkide fullda değil
    Motor yarılırsa 1.4lt.
    yeni bir polemik başlamış bulunmaktadır hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

http://www.kubaservis.com/v1/index.p...w=article&id=8

yukardaki linke tıklayınız. Ben uydurmadım bunu!

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    aynen...bu konuya aciklik gelmeli..
    Adamlar, o gostergeyi sus olsun diye koymus. Full-Low kelimelerinin bas harflerini bosuna koymuslar. O harfler neden var. Harflerin Amacini soylermisin bana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Neyin gosteegesi o?

Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Arkadaşlar benim aldığım yerde adamlar bana sadece 1 litre koy yeterli demişlerdi.Bende öyle yaptım.

arkadaşlar polemiğe girilcek birşey yok.. Bizzat gaziantep anaservisi arayıp bu konuda bilgi aldım. Motor yağ değişiminde 1.2 litre yağ konacak. motor indirilirse 1.4 litre.! .. benim strike ilk serilerden yağ bloğunda 850ml yazıyo oysaki 1200ml koyuyoruz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Bir arkadaşımızda motul deniyeceğim demişti. Tekirdağda bi tanıdığım motul yağ ile motoru kilitledi bilginiz olsun. o castrol önerisini reklam olsun diye yapmamışlar bizzat tanık oldum

selamun aleyküm kardeşler kuba strike 150 mi alim yoksa kuba xcg 150 mi xcg kullananız ve kuronik bi arızası varmı

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    1.4 diyen tamircilere sorun. Motoru tasarlayan arge yapan muhendis, salakmiymisda o gistergeyi bosuna mi koymus. Arabalarda yag cubugunu bosuna mi koyuyor muhendisler..?? Fabrikadaki teknisyende soylese 1.4 litre diye. bunu tasarlayan muhendisin koydugu gostergeye uyuyorum. Basim agrimiyor. Daha once F harfini asirdim, performansi dustu.

Motosikleti
    strike 150
    Kısaca ben kendi görüşümü söyleyeyim; yağ seviyesi low veya ona yakın olursa heran motor kitlenebilir demek. yağ seviyesi ortalarda ise, elbette özellikle düşük devirlerde kullanabilirsin sorun çıkmayabilir,
    Ama yüksek devirlerde özellikle uzun yol dipgaz giderken motorun kitlenme riski olur, motor yüksek devirlerde kendini korumak için bi miktar yağ eksiltebilir.1lt yağlada motor gider ama bence 200ml yağ motorun yağ eksiltme töleransı.bence böylesi mantıklı belki bazıları az yağ koyduğu için (veya servis koydu) motor yaptırdı.(servis bi keresinde bana kalitesiz yağ konulduğu için motor kitledi dedi)kalitesiz yağ koyduğu içinmi, eksik yağ koyduğu içinmi veya her ikisidemi bilemiyorum artık..

Motosikleti
    2014 KIRMIZI BAJAJ BOXER BM 150
    Usta sen strike al bak sonra dua edersin bana xcg bildiğimiz modern cg bende de cg var pek te memnun değilim strike kullandım bayaa hoşuma gitti yakıt hariç

Motosikleti
    strike 150
    Alıntı forjust1day adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar polemiğe girilcek birşey yok.. Bizzat gaziantep anaservisi arayıp bu konuda bilgi aldım. Motor yağ değişiminde 1.2 litre yağ konacak. motor indirilirse 1.4 litre.! .. benim strike ilk serilerden yağ bloğunda 850ml yazıyo oysaki 1200ml koyuyoruz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Bir arkadaşımızda motul deniyeceğim demişti. Tekirdağda bi tanıdığım motul yağ ile motoru kilitledi bilginiz olsun. o castrol önerisini reklam olsun diye yapmamışlar bizzat tanık oldum
    Motul yağlamı kitlenmiş motor hayret.motulda kaliteli yağ benim bildiğim.
    Gökhan 8tl'lik yağla kullanıyor motoru

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)