Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KEEWAY Arn 125 alıyorum ...

Motovento
    REKLAM ALANI
    xneslihanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz Varadero
    KEEWAY Arn 125 almaya gideceğim yarın. yani öyle plan yapmıştım ama burda yazılanları okuyunca gene de tekrar tekrar danışmak ve emin olmak istedim çünki bu motoru alırsam en az 2 sene düzenli kullanırım. istanbul da kullandığıma değsin yani. arkadaşlar ne dersiniz almaya değer mi ?
    bu jigle kırılması sorunu sadece yük binince mi oluyor yoksa sağlam bir çukura girersen de oluyor mu yani sormak istediğim kaçınılmaz bir sorun mu ille de oluyor mu ? ve bu makinanın başka ciddi sorunu var mı ?
    kafamda yarın gidip mat siyah rengini almak var ama gece risk olur mu ? siyah ve gri motor kullanmak gece riskli olur diye düşünüyorum hep. gri asfalt rengi siyah da gece ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    arn güzel motor. bakımlarını yaptırırsan rodaj kurallarına da uydunmu aldığına pişman olmazsın. renk konusunu da kafana takma. bi sorun olmaz. istediğin rengi al.

alialince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    türkiye ye ilk gelen motorlarda jikle kırma sorunu oldu şimdikilerde öyle bi şey yok takozları değiştirdiler kolay kolay kırabileceğini sanmıyorum. 2 yıl sonra en fazla vidalarda paslanma olur başka bi sorun yaşandığını ben bu güne kadar duymadım geceleri kullanırken kırmızısı daha avantajlı bence de

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler