KEEWAY Arn 125 alıyorum ...
-
KEEWAY Arn 125 almaya gideceğim yarın. yani öyle plan yapmıştım ama burda yazılanları okuyunca gene de tekrar tekrar danışmak ve emin olmak istedim çünki bu motoru alırsam en az 2 sene düzenli kullanırım. istanbul da kullandığıma değsin yani. arkadaşlar ne dersiniz almaya değer mi ?
bu jigle kırılması sorunu sadece yük binince mi oluyor yoksa sağlam bir çukura girersen de oluyor mu yani sormak istediğim kaçınılmaz bir sorun mu ille de oluyor mu ? ve bu makinanın başka ciddi sorunu var mı ?
kafamda yarın gidip mat siyah rengini almak var ama gece risk olur mu ? siyah ve gri motor kullanmak gece riskli olur diye düşünüyorum hep. gri asfalt rengi siyah da gece ...
Reklamlar
-
arn güzel motor. bakımlarını yaptırırsan rodaj kurallarına da uydunmu aldığına pişman olmazsın. renk konusunu da kafana takma. bi sorun olmaz. istediğin rengi al.
-
türkiye ye ilk gelen motorlarda jikle kırma sorunu oldu şimdikilerde öyle bi şey yok takozları değiştirdiler kolay kolay kırabileceğini sanmıyorum. 2 yıl sonra en fazla vidalarda paslanma olur başka bi sorun yaşandığını ben bu güne kadar duymadım geceleri kullanırken kırmızısı daha avantajlı bence de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler