Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Temmuz 2014, 00:01
Magnatec yağı değiştim, simsiyah olmuş ve bir miktar çapak toplanmış mıknatısta, bugün değiştim daha rahatladı motor, hiç kimseye Magnatec'i bu model için önermiyorum, şuan castrol power1 10-40 var, kısa sürede fark hiss ettim, ancak uzun vadede ne olur bilemiyorum, ilerde yine raporlarım kısmet ise tabii.
Millet ne alemde , ne yapıyor , herkes tatilde anlaşılan gezi video vs yayımlayan yokmu?.
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 11:55
Işıldar sağolsun yine yapacağını yapmış!
Yağ pompası için p.tesi ödemeyi yapmışım aha bugün aha yarın gelir diyorum. Aklima geldi arayip şunun bi takip numarasını alayım dedim yogunluk vardi daha gonderemedik bugun gonderirim diyor şaka gibi ya!!
-
16 Temmuz 2014, 12:24
-
16 Temmuz 2014, 12:32
video ayarları kapalı galiba gözükmüyor
-
16 Temmuz 2014, 19:51
yunusus adlı üyeden alıntı
Işıldar sağolsun yine yapacağını yapmış!
Yağ pompası için p.tesi ödemeyi yapmışım aha bugün aha yarın gelir diyorum. Aklima geldi arayip şunun bi takip numarasını alayım dedim yogunluk vardi daha gonderemedik bugun gonderirim diyor şaka gibi ya!!
Çok merak ediyorum, acaba yetkililer'den biri bunları okuyup, kızarıp, bozarıp, morarmıyormu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
dockerengin adlı üyeden alıntı
Haftasonundan bir video var inşallah sizde açılır.
https://www.facebook.com/photo.php?v...170&permPage=1
Çıkamayacağımı bile bile rampayı denedim ama sonuç hüsran
Benim 2. denememden sonra iyi kullanan bir arkadaş benim motorla o rampayı çıktı
Biraz antreman ihtiyacım var
Çarşı facebok'a karşı abü, kullanmıyorum dolayısı ile video'yu göremiyorum
-
16 Temmuz 2014, 23:40
faceb ye karşı olmayanda göremiyor ha.
-
17 Temmuz 2014, 00:06
-
17 Temmuz 2014, 09:54
blamir adlı üyeden alıntı
YZ125 e bak beaaa :D
hani nerde allah rızası için biri videoyu ekleyene ulassında ayarları acık hale getirsin de bizde görelim.
yada youtube vs ekleyin oda olur
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
17 Temmuz 2014, 11:50
Video'yu direk facebook'a yüklemişler galiba o yüzden paylaşamıyorum ama kuzenden bulur eklerim. Yerden doğru düzgün kalkamadık ama komik oldu
-
17 Temmuz 2014, 13:09
Videoyu çeken adamda apaci var :D Euhuhueh . Bura çok aktif buraye ekliorum :D
-
17 Temmuz 2014, 13:12
Videoyu çeken adamda apaci var :D Euhuhueh
[video]_q8uRk2SMTo[/url]
-
18 Temmuz 2014, 02:45
ben video çekmekten vazcaydım bune yaw spesiyal mübarekler.
bu sefer kesin nazar değer
-
18 Temmuz 2014, 04:02
Videoyu çeken adamda apaci var :D Euhuhueh . Bura çok aktif buraye ekliorum :D
Apaçi sesi çok naif çıkıyor, çözemedim, normalde mümkün değil, böğürmesi gerekirdi , kullanan az gaz verse vuruntu yapması lazımdı, egzoz'a bişeymi yaptı acep?
-
18 Temmuz 2014, 12:37
Işıldarı tekrar aradım az önce yine kargo takip numarasını almak için ve tahmin edin ne oldu? Adamlar haala çıkarmamış parçayı!!!
Işıldar grup bildiğin milletle d*şş*k geçiyor! Bunun başka bi açıklaması yok gözümde.
-
18 Temmuz 2014, 13:18
Işıldarı tekrar aradım az önce yine kargo takip numarasını almak için ve tahmin edin ne oldu? Adamlar haala çıkarmamış parçayı!!!
Işıldar grup bildiğin milletle d*şş*k geçiyor! Bunun başka bi açıklaması yok gözümde.
sabır sabır ya sabır
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
21 Temmuz 2014, 21:28
Aradan 1 hafta geçti en son cuma gunu aramis ve isildardan o gun itibari ile kargoya verilecegi cevabini almistim. Bugun kargoyu aradim adima gonderi yok. Isildari aradim ve yine ayni cevabi verdiler. Bugun cikariyoruz!
-
21 Temmuz 2014, 22:31
Aradan 1 hafta geçti en son cuma gunu aramis ve isildardan o gun itibari ile kargoya verilecegi cevabini almistim. Bugun kargoyu aradim adima gonderi yok. Isildari aradim ve yine ayni cevabi verdiler. Bugun cikariyoruz!
Allah sabır versin abi.
Şu ilana bakın adam sıfır makineye kaç para istemiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72860237/detay
-
21 Temmuz 2014, 23:31
... ne yazayım diye düşündüm no comment, ilk baştaki smileyler konuşsun, edepsizlik..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
dockerengin adlı üyeden alıntı
Hmmm, plaka çıkmayan versiyon, 11 kağıt, ehh bendeki Sm plakalı, yanındada cross takım, rodajı özenle yapıldı hep castrol yağ şubu bir güzel cilalı sözler, burayıda referans yaptımmıydı, 11 bin papel'e rahat satarım, aslında fena fikir deel haa, bidaha gelmeyecekmiş zaten onroad vsvs ^^
Satmıyom kardeş 12 binde verseler satmıyorum, ;P nokta net.
-
25 Temmuz 2014, 01:09
Yunus ne ettin nedir son durum?, sabah yağ ile ilgili yazmıştın, pompa conta vs, umarım hall etmişsindir.
-
25 Temmuz 2014, 18:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)