Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır günlerdir benzin "aktarımı" ile sıkıntı yaşayan ben için çok manidar da Karbüratör benzin girişi benzin musluğundan yukarda, bir de hortum kırılıyor. Hortum kırılmasın diye uzun tutuyoruz ama hem yine kırılıyor hem de hortum da yükselip alçalıyor. Teorik olarak depo çok boş değilken sorun olmaması lazım ancak tam gazda bir süre sonra oluşan öksürme sanırım benzin yetişememesinden kaynaklanıyor
    Araya yoksa 1 adet benzin filtresi koyup ordan devam ettirirsen hortumu ve karburatore giden taraftaki hortuma uzunca bir tel alip saracak olursan kirilma yapmayacaktir.
    Oksurme icin sunu bi dene birden dip gaz yap durdugu yerde bile yapabilirsin aniden gaz actiginda yine ayni seyi yapiyorsa karburator ayarindandir. Bende dusundum bi ara bu motor benzinmi yetistirmiyor diye ama kurcalayinca bilincsiz yapilmis karburator ayarindan kaynaklandigi ortaya cikti.
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bu gün yunusus ile İskenderun'da görüştük, dişli işi olacak değil anlaşıldı, ancak tam o esnada babası'nın sağlık problemi dolayısı ile sıkıntı yaşadığı haberini aldı,ve Adana'ya hareket etti.

Tez zamanda şifaya kavuşmasını dilerim, kendisi yazar sanıyorum, telefonunu meşgul etmemek adına, buradan hayırlı gelişmeleri yazmasını bekliyorum.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    cok cok gecmiş olsun, allah dan acil şifalar dilerim

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey yoktur, iyidir.

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim..
    Evet bizim pederin bi suredir sebebi bulanamayan bir sikintisi var.. adanada da birsey cikaramadilar henuz.. bakalim hayirlisi.

Anladigim kadariyla sanayide de cikmadi disli. Onada ufaktan el atmak lazim netten bulunabilenlerin olculerini istersek belki bi sonuc elde edebiliriz. Benim cross takim icin de 45 disli falan gerekiyor bende ona bakayim bi uctan

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Çok geçmiş olsun Yunus. Benim peder de birkaç sene aynı şekilde doktor doktor gezdiydi. Israrla panik atak teşhisi konulsa da en sonunda (tesadüfen) kalp ritminin bozuk olduğu çıktı.

Acil şifalar dilerim...

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Eyvallah saolasin dostum..

Öncelikle herkese iyi aksamlar.Honda crf 250 stickerlari apachiye uyuyor mu?.Unutmadan Yunus abi gecmis olsun

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Saol semih.
    Daha once de sorulmustu ve kesin emin olmamakla birlikte uymayacagini dusunmekteyim ozellikle depo cevresindeki kisimlar crf de daha kaba duruyor. Ayrica xz nin grenajlardaki civata yerleriyle hondaninkide uymayacaktir sagindan solundan kesilerek elbetteki yapilabilir tercih meselesi

İlk Sm zinciri uydurabilirsem şu Crf'leri arazide görmek adına, bir çılgınlık edip, Dörtyol yaylala'rına çıkasım var, artık zicnirmi kopar yeremi yatarım ne olura kadaer kısmt gerçi hava muhalefeti var ama, son durum nedir acaba, yunsus'dan haber bekliyeyim, saat ve ayık'ma durumum'a göre basıp gelebilirim'!de

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:28 ----------

. .

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Walla ben iskenderun ekibini bekliyorum suan.. benim zincirde cok iyi durumda degil gecen geldigimdede alamadim malum.. bastim zincire yagi dortyol sanayiinin orada beklemekteyim yola cikmislardir zannedersem ama gelmeyi dusunuyorsan yolu tarif ederim ilk parkurdan sonra inip baska bir parkura vurabiliriz hatta sen hassa uzerinden direk yardirip migir tepesine bizden erken varabilirsin

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    adana da fırtına var suan.
    iyi eglenceler size , güzel video ve fotograflarınızı bekliyorum

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Dortyolda da vardi fırtına ama gittik

Sm zincir uydu ancak, dişliler artık kazan kaldırıyor, güvenemedim, bu durumda sadece ilçe içi kısa mesafelere, idarelik şuan

Nasıl geçti, keyif aldı iseniz gerisi fırtına çamur tadı tuzu olmuştur.
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Guzeldi de basim agrimis biraz ya yoruldum herhalde. Muhabbet arasinda drz400 disli olayi döndü. Birisi var dediler motoru satmis dislileri duruyormus. Aradilar ulasamadilar haberi gelecek bekliyoruz

Artık hayra yoruyorum, bu kadar engel yaşadığım başka bir şeye, hayatım'da denk gelmedim, ne ızdırap arkadaş bir dişli seti neredeyse 9-10 ay''dır ara tara, ilanları gez, ölçülere bak, göbek değişsen bizim mil hayvani kalınlıkta, arka uysa ön diş sorunu, zincir+ön+arka toptan değişmek gerekki eskiler yenileri yemesin.

Dediğim gibi her işte hayır var, belki küçültüp süpermoto keyfine, sürat'e alışıp sonra duvara yapışmak, mistik şeylere inanırım hayırlısı yoruldum artık.

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Crf'nin 13 dişlisi olmaz mı?

Alıntı dockerengin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Crf'nin 13 dişlisi olmaz mı?
    Garip şekilde arka dişlinin ölçüleri aynı gibi ancak, ön dişli farklı Suzukinin ön dişli ölçüsü ile arada 0.5mm fark var, ancak bu fark acaba? diyorum benim ölçüm yaptığım ucuz kumpas'tan kaynaklımıdır.

Kısmet ise sabah, motor ile bi İskenderun seferi daha yapmayı planlıyorum, iyice bir dolaşayım, bulamasamda hava almış olurum
    dockerengin bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kardeş,bu dişliyi bukadar aramakla kendini niye paralıyon, iyi bir dişli yapan tornacı yok mu oralarda ?
    Hyosung gt250 için 49 luk ve 51 lik dişli yaptırdım 130 liraya. Motoru götürdüm,dişliyi ölçtü biçti 2 hafta sonra aldım. 51 lik dişliyle; hafif rampa yukarı kalkmak için sadece debriyajı bırakmak yeterli geliyordu gaz vermeye gerek yok

Sizin oraları bilmiyorum belkide bulamamışsındır dişli yapan biri.Dişliyi gönder soralım desem;Burdaki dişli olmadan yapamıyor dişlinin sökülüp ondan sonra yapılması gerekiyordu,yani 1-2 hafta motorsuz kalabilirsin

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Fazladan disli var elimizde gonderebiliriz burdaki tornacilar ne yazikki vizzik traşka.. ben hemen hemen hergun sanayi icinde olmama ragmen yaptiramadim var gel sen dusun gerisini.. duruma gore gonderebiliriz disliyi haber verirsen sevinirim
    cenkito bunu beğendi.

32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)