Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Şubat 2014, 12:38
Selamu aleykum ağabey ve arkadaşlar apachinin bu modeliyle alakalı ayrıntılı bilgi sadece bu forumda gördüm. Apachi xz250 modeline kafayı takmış durumdayım. 6000 liralık modeline hasta olmuştum ancak trafiğe cıkamayacagını ögrenince benim için hüsran oldu. O yüzden Rm modeline yöneldim: Kullananlar ve tecrübesi olanların bana tavsiye ve önerilerini dinlemek istiyorum. Öncelikle nereden alınmalı ? Kırmızı alışımlı rengi hüç güzel degil sade siyah modelini bulabilir miyim ? 3 kişi aynı tip motor almayı düşünüyoruz Fiyat konusunda bize yardımcı olabilinilirmi ? Açıkcası 8000 lira param yok motorla ilgili tatminkar yorumlar alırsam ha bugün ha yarın başka motora yönelmicem.
Reklamlar
-
20 Şubat 2014, 17:08
A.s
Rm modellerle ilgili birçok bilgiyi onceki mesajlarimizda paylasmistik zaten. Biraz emek harcar okursaniz nerden alinacagi alinmayacagi hatta alinamayacaginin ayrintilarinida gorursunuz
-
21 Şubat 2014, 15:46
Bi kismini okudum ama teknik bilgim olmadigi icin diger sayfalardada ayni tip mesajlar vardir diye dusundum. Yinede tesekkurler
-
21 Şubat 2014, 22:25
Daha oncede bahsettigim uzere arazi moduna gecmek icin jant arayisindaydim ve kadirga diye bir markanin jantlarinin siparisini gectigimi soylemistim. Nitekim bu siparişi apachiden destek alamadigim icin vermeye kalkistim. Bugun jantlar geldi ve sonuc husran.. Ne miller ne gobek capi hicbirsey uymayinca en azindan sm gobegini diger janta uyarlamaya calistik ve yine husran tel sayilari uyusmuyor.. ardindan hisimla isildari aradim haliyle cikistim biraz. Jant satin almak istedigimi iskenderun servisinin yaptiklarini ve temin edilemedigi yonunde cevap verildigini v.s..
Adamlar fiyat cikarip(690tl disli haric) odeme yapilacak olursa pazartesi kargolayabileceklerini soylediler telefonu kapattiktan somra dondum bi daha sovdum. Ulan madem vardi beni ne diye bu kadar ugrastiriyorsunuz! Yarin kamp var sabahtan beri bu jant meselesiyle ugrasiyorum ayiptir yahu
-
22 Şubat 2014, 16:30
carbon ne takmıştı belli değilmi yaw bizimkiler oluyosa değişelim cantları..
-
22 Şubat 2014, 16:49
spil444 adlı üyeden alıntı
carbon ne takmıştı belli değilmi yaw bizimkiler oluyosa değişelim cantları..
Aylar evvel, siteleri "yedek parça" satış/sipariş sekmesi açık iken sipariş etmiştim, umarım yine aktif ederler, ıvırık zıvrık küçük parça için tutup kilometrelerce yol depmeye takatim yok.
Eyy Apachi/Işıldar grup umarım konuyu takip edip, kullanıcı'ların rahatsız olduğu konuları görmezden gelmezsiniz.
Tutum değişmez ise BAŞLIĞIN MODERATÖR TARAFINDAN "XMOTO" KULLANICILARI OLARAK DEĞİŞİMİNİ TALEB EDECEĞİM, ZİRA RUHSATTA "XMOTO" OLDUĞU YAZMAKTA.
-
22 Şubat 2014, 21:18
affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum xz250r ın tipi neredeyse crf250 nin aynısı, peki crf250 için olan plastik kaplama ve diğer aksesuarlar bu motorada uyuyor mu acaba ? ebat falan olarak ? birde karter korumalığı yok görünüyor orjinalde bunu nasıl temin edebiliriz? taktıran varmı ? (bu yaza kesin bi xz250r v4 almaya karar verdiğim için ön bilgi toplyorum eğer önceki başlıklarda geçmiş ve görmediysem şimdiden özür dilerim vaktinizi aldığım için, gözüme çarpmadı da ya da bitek benim aklıma böyle birşey takılmışda olaiblir )
-
22 Şubat 2014, 21:55
atreyu adlı üyeden alıntı
affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum
xz250r ın tipi neredeyse crf250 nin aynısı, peki crf250 için olan plastik kaplama ve diğer aksesuarlar bu motorada uyuyor mu acaba ? ebat falan olarak ? birde karter korumalığı yok görünüyor orjinalde bunu nasıl temin edebiliriz? taktıran varmı ? (bu yaza kesin bi xz250r v4 almaya karar verdiğim için ön bilgi toplyorum eğer önceki başlıklarda geçmiş ve görmediysem şimdiden özür dilerim vaktinizi aldığım için, gözüme çarpmadı da ya da bitek benim aklıma böyle birşey takılmışda olaiblir
)
Başlık hepimizin nedemek, grenajlar bana'da aynı görünüyor ancak kıyas fırsatım olmadı, yinede güvenme'mek gerek.
Karter koruma mevcut, biraz zayıf gibi durmakta, yanlar açık gibi ancak bana kalırsa gayet yeterli, şayet bir mızrak ile aradan delinmeyecek'se.
Toz toprak için kusruma bakmayın, baksanızda olur ben "pasaklıyım"
-
22 Şubat 2014, 22:02
genelde derin çukur ve büyük taşlarda sıkıntı yaşıyorum str ile, bu yeterli gibi sonuçta motor bloğunu direk darbeden ve ezik delinme vs. durumlardan korur. teşekkür ederim cevap için grenajlar muallak : D umarım ilerleyen zamanda çözülür. sormamın sebebiyse apachinin fiyatlarını bilmiyorum fakat crf250 kitleri satılıyor toptan alınca daha makul gibi onun dışında bir gereksinim olacağını sanmıyorum
-
23 Şubat 2014, 18:10
Crfnin grenajlarinin uyacagini dusunmuyorum ki uysa da orjinali gayet iyi ayrica orjinallerinin fiyatlarida cok makul seviyede idi yanlis hatilamiyorsam depo yanlari 40 kuyruk 30 arka yanlar 15 civarı bir fiyati vardi.
Kartel korumaya ihtiyaci yok desek yeridir dun sabah daga bayira gittik uzerinde sm jantlar olmasina ragmen gayet iyiydi kampta bana cayirti yapmadi ancak radyator korumasina ihtiyac var arazide dusunce yuksek bir kayaya denk gelirse yarilir radyator. Orjinal olarak yok crfninki uyarmi bilmem uysada 300 liradan falan bahsediyorlar bi demir sandalyeci bulup yaptirilabilir 100 150 liraya
-
23 Şubat 2014, 19:25
fiyatlar str 250 den bile daha uygunmuş : D hayırlısıyla şu motoru bir alsamda binsem o zaman size bolbol performans yorumu yapacam söz
-
23 Şubat 2014, 20:03
yunusus adlı üyeden alıntı
Crfnin grenajlarinin uyacagini dusunmuyorum ki uysa da orjinali gayet iyi ayrica orjinallerinin fiyatlarida cok makul seviyede idi yanlis hatilamiyorsam depo yanlari 40 kuyruk 30 arka yanlar 15 civarı bir fiyati vardi.
Kartel korumaya ihtiyaci yok desek yeridir dun sabah daga bayira gittik uzerinde sm jantlar olmasina ragmen gayet iyiydi kampta bana cayirti yapmadi
ancak radyator korumasina ihtiyac var arazide dusunce yuksek bir kayaya denk gelirse yarilir radyator. Orjinal olarak yok crfninki uyarmi bilmem uysada 300 liradan falan bahsediyorlar bi demir sandalyeci bulup yaptirilabilir 100 150 liraya
Kamp hakkında bilgi lütfen, bende mat, çadır, sırt, çantası, tulum, falan derken hepsi mevcut ancak fazla kamuflajlı olmuş benimkiler, şimdi düşününce, komando meraklısı sümüklüler gibi olmuş, bir ikisi ise satıcının yanlış resimi dolayısı ile kamuflajlı gelmiş, neyse nerede kamp yaptınız kaç gün kaldınız rakım kaç idi, şu-bu merak ettim valla.
-
23 Şubat 2014, 22:14
-
23 Şubat 2014, 22:28
Geçen sene bu zamanlar almış idim, husky tulum inanılmaz fiyata gelmiş, bendekiler survival niyetine,ucuz ancak iş görür gibi şeyler kenarda duruyorlar, kısmet işte, neyse eğlenceli geçti ise gerisi teferruat.
-
24 Şubat 2014, 00:33
Yakinda dortyol tarafinda da yapabiliriz keşif raporlari paylasacagim hamokda begeni olursa ona gore bi duzenleme yapilacak kismetse oraya gelirsin haberlesiriz
-
24 Şubat 2014, 18:06
Süper moto takıma geçirmeyi düşünüyorum, az uzun yol oldumu çekilecek gibi değil artık, ya motoru yiyecez ya 60 kilometre ile tıngır mıngır 100 kilometre yol dep, olacak iş değil.
Olmuş iken kısa süpermoto ön çamurluk bulmaya çalışacam, hatta niyeti bozdum 38 arka diş, ön diş ve zinciri sıfır D.I.D alacağım bakalım araştırmaya devam.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-evo-supermoto-on-camurluk-siyah-kirmizi-mavi-turuncu-79456817/detay/
Bir satış ilanı gördüm ancak vida yuvaları ölçüler muallak, bu işi çözse çözse bizim jön çözer, yaşadığımız yer ... neyse.
-
24 Şubat 2014, 18:32
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Süper moto takıma geçirmeyi düşünüyorum, az uzun yol oldumu çekilecek gibi değil artık, ya motoru yiyecez ya 60 kilometre ile tıngır mıngır 100 kilometre yol dep, olacak iş değil.
Olmuş iken kısa süpermoto ön çamurluk bulmaya çalışacam, hatta niyeti bozdum 38 arka diş, ön diş ve zinciri sıfır D.I.D alacağım bakalım araştırmaya devam.
http://i.hizliresim.com/xBN6Dv.jpg
http://i.hizliresim.com/xVNXvr.jpg
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-evo-supermoto-on-camurluk-siyah-kirmizi-mavi-turuncu-79456817/detay/
Bir satış ilanı gördüm ancak vida yuvaları ölçüler muallak, bu işi çözse çözse bizim jön çözer, yaşadığımız yer ... neyse.
Sizin ön dişlinin bi fotosunu çeksene yahu. Benimkine uygun 15 arıyorum ama yok.
http://www.aliexpress.com/item/Refires-17-off-road-motorcycle-front-fender-roofing-slate/1024335230.html
Ben bunu aldığımda 21 dolar felandı. Senin verdiğin linktekinin aynısı. Yuvaları felan yok, sen kendin açıyorsun...
-
24 Şubat 2014, 18:48
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/xBN6Dv.jpg
http://i.hizliresim.com/xVNXvr.jpg
http://www.aliexpress.com/item/motor...503140660.html
İşine yarayabilir.
-
24 Şubat 2014, 18:54
Bizim ön diş 13, başkaca dişli kabul etmiyor, yuvası en fazla 13'e müsait, verdiğin linkteki'ne baktım'da bizimkiler'de 4 cıvata yuvası var.
Yaşadığın yerin imkanlarına çakılıp kalıyorsun mukadderat.
Al sana bizim ön diş gerçi sana foto moto atmayacaktım ama ciğer işte, senin zımbırtıyı videola artık .
@dockerengin Teşekkürler, bakalım yurt içinden temin etmeye çalışayım olmaz ise fiyat iyi.
-
24 Şubat 2014, 21:01
Hocam on camurluk icin kendine sikinti yapma o her sekilde halledilir plastik malzeme sonuc olarak yuva somun civata isine bakiyor sorun olacagini dusunmuyorum. Ama 38 arka disli konusunda tekrar dusunmeni tavsiye ederim.
Bildigin uzere benimkisi 41 motor 157 de kesiciye giriyor ancak egimli bir yola girecek olursan 150ye kadar cikip nazlanmaya basliyor demem odur ki 3 dis daha kucultunce tork kayibin %30 lari bulacagi icin 4. Ve 5. Viteslerde performans kayibi yasayabilme ihtimalin var. Bir dezavantajda şudur ki bildigin uzere çap küçüldügu icin zincirin mafsala baskisi artiyor ve oraya uygun bi malzeme bulmak cidden zor. denemeler haala devam ediyor teflon cayirti yapiyor plastik kaucuk vs hicbirinde tam randuman alamadim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)