Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Şubat 2014, 17:32
Syanur adlı üyeden alıntı
Sizin motorlar 160 yapıyor mu ? Dişli mi değiştirdiniz ??
evet arka dişliyi küçülttüler.
Reklamlar
-
11 Şubat 2014, 18:40
O kısmı kaçırmışım anlaşılan Yüreğime iniyordu lan !!
-
11 Şubat 2014, 20:12
Sm takım, dişli Suzuki drz 400'e ait "41" dişli, made by: yunusus, servis manuelinde sm takım için 38 belirtilmiş, pek mümkün görünmüyor olmasın zaten, sen gel apachi derneğine sat o mondiyi
-
12 Şubat 2014, 01:53
Evet hocam drz400 un 41 arka dislisini attim performanstan hicbirsey kaybetmedi vites gecisleri bana gore tam olmasi gerektigi araliga geldi ve hiz olarak 5. Viteste 157 de kesiciye giriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Anaa sayfa atlamis ben onceki sayfadaki son mesaja cevap vermistimde cevap verilmis zaten neyse bu kafayla daha cok yazmayayim en iyisi
-
12 Şubat 2014, 05:37
-
14 Şubat 2014, 15:10
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar. 11.Sayfadaki Apachi'nin sticker setini nereden aldınız acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
-
14 Şubat 2014, 15:25
reuben77 adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar. 11.Sayfadaki Apachi'nin sticker setini nereden aldınız acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
İyi günler, 11. sayfada resimler "atilas" abi'ye ait, o sıralarda parkur Apachi'sini kullanıyordu, diğer motorlar ise Yamaha ve Ktm, kendisi ara ara giriş yapıyor, kendisine özel mesaj atarsanız, kendisi parkur sahiplerine sorup bilgi olarak yardımcı olur diye düşünüyorum.
-
14 Şubat 2014, 15:50
İyi günler, 11. sayfada resimler "atilas" abi'ye ait, o sıralarda parkur Apachi'sini kullanıyordu, diğer motorlar ise Yamaha ve Ktm, kendisi ara ara giriş yapıyor, kendisine özel mesaj atarsanız, kendisi parkur sahiplerine sorup bilgi olarak yardımcı olur diye düşünüyorum.
Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Dediğin gibi özelden mesaj attım
-
14 Şubat 2014, 17:46
@reuben77 Siz'de Apachi kullanıyorsunuz galiba, cross tip olsun'da hangisi olursa artık, paylaşım bekleriz, foto/video/tamirat ile ilgili püf noktalar gibi.
-
15 Şubat 2014, 17:24
Apachinin distributoru olan IŞILDAR MOTOR bildiginiz vızzık bildiginiz traşka!
Geçenlerde jantlarin siparisini vermek icin siteye giris yaptigimda yedek parca fiyat listesini ve talep formunu bulamadim firmayi aradim siparis gecmek istiyorum dedim adamlar siparisleri yalnizca yetkili servisleri uzerinden yapabilecegimi soyledi. Dedim hadi olur servislerinede para kazandirmak tercih edilir olmak istiyorlardir. Servislerini arayip siparisimi gectim sizr donus yapacagiz dediler 3gun donus yapmayinca tekrar aradim hala bi haber vermediniz dedim firmada bize donus yapmadi diye sacma sapan bi cevap aldim
Demem odur ki bu motoru alacak olan kisiler distributor destegi garanti yedek parca temini gibi olaylari dikkatli degerlendirerek alsin
-
15 Şubat 2014, 20:52
yunusus adlı üyeden alıntı
Apachinin distributoru olan IŞILDAR MOTOR bildiginiz vızzık bildiginiz traşka!
Geçenlerde jantlarin siparisini vermek icin siteye giris yaptigimda yedek parca fiyat listesini ve talep formunu bulamadim firmayi aradim siparis gecmek istiyorum dedim adamlar siparisleri yalnizca yetkili servisleri uzerinden yapabilecegimi soyledi. Dedim hadi olur servislerinede para kazandirmak tercih edilir olmak istiyorlardir. Servislerini arayip siparisimi gectim sizr donus yapacagiz dediler 3gun donus yapmayinca tekrar aradim hala bi haber vermediniz dedim firmada bize donus yapmadi diye sacma sapan bi cevap aldim
Demem odur ki bu motoru alacak olan kisiler distributor destegi garanti yedek parca temini gibi olaylari dikkatli degerlendirerek alsin
Böyle bir motora yazık ederler, daha geçen gün, zincir makara'sı için sitelerine girdiğimde aynı manzara ile karşılaştım, belki güncelleme yapıyorlar diyerek bıraktım, demek sorun buymuş.
Neyse'ki cross takımları zamanında edinmişim, inşaallah başkaca yedek parça gerekmez, servis'lerle uğraşmayı hiç sevmem.
-
15 Şubat 2014, 21:01
Walla motoru aldigimdan bu yana distribütör ile yaptigim gorusmeler ve sonuclari tam anlami ile bir fiyasko..
Tek umudum fuardan sonrasinda kendilerine bir ihtimal ceki duzen vermeleri yoksa bu tutumlarla cok musteri kaybederler.
Insanlar bizim gibi amaaan oturur kendim yaparim sizin servisinize garantinizemi kaldim demiyor. Para verip aliyorsam satis sonrasi hizmetini istiyorum diyorlar hakli olarak
-
15 Şubat 2014, 21:07
oysaki apachinin sitesindeki çok ayrıntılı yedekparça listesine imrenmiştim ben
-
15 Şubat 2014, 21:12
spil444 adlı üyeden alıntı
oysaki apachinin sitesindeki çok ayrıntılı yedekparça listesine imrenmiştim ben
suan o konuda sadece mondial ve kanuni önde galiba
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
15 Şubat 2014, 22:04
Walla motoru aldigimdan bu yana distribütör ile yaptigim gorusmeler ve sonuclari tam anlami ile bir fiyasko..
Tek umudum fuardan sonrasinda kendilerine bir ihtimal ceki duzen vermeleri yoksa bu tutumlarla cok musteri kaybederler.
Insanlar bizim gibi amaaan oturur kendim yaparim sizin servisinize garantinizemi kaldim demiyor. Para verip aliyorsam satis sonrasi hizmetini istiyorum diyorlar hakli olarak
Aynen dediğin gibi "" Insanlar bizim gibi amaaan oturur kendim yaparim sizin servisinize garantinizemi kaldim "" imza.
-
16 Şubat 2014, 01:42
cenkito adlı üyeden alıntı
suan o konuda sadece mondial ve kanuni önde galiba
Mondialinde fiyalari cok sacma geldi bana cem hocam.. geçenlerde mondialin sitesine bayi girisi yaparak enduro jant disli fiyatlarina baktik. Jant 290 lira disli 194 lira diske hic bakmadim bile ben 51 disliyi 60 liraya aldim el insaf yahu 194 lira nedir?
-
16 Şubat 2014, 02:22
Mondialinde fiyalari cok sacma geldi bana cem hocam.. geçenlerde mondialin sitesine bayi girisi yaparak enduro jant disli fiyatlarina baktik. Jant 290 lira disli 194 lira diske hic bakmadim bile
ben 51 disliyi 60 liraya aldim el insaf yahu 194 lira nedir?
bence mondial o modelleri satmayı bıraktıgı ve stoklarında da yedek parca olmadıgından
kimse sipariş gecmesin, bizi uğrastırmasınlar diye o kadar fiyat cekmişler
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
16 Şubat 2014, 12:47
Yok yok aradik ellerinde varmis
-
16 Şubat 2014, 13:15
Yok yok aradik ellerinde varmis
bir ara 250cc SM kullanıcıları bazı parcaları bulmakda zorlanmıslardı, stoklarında yoktu
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
17 Şubat 2014, 01:27
Kadirga diye bi markadan siparis verdim jantlar diskler ve disli dahil 450 lira.. dislisi 45 diş araziyi hayli hayliye karsilar diye dusunuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)